Αρχική / More / Αθλητικά / Οι περιφερειακοί αγώνες σε Όπτιμιστ και Λέιζερ 4,7
Οι περιφερειακοί αγώνες σε Όπτιμιστ και Λέιζερ 4,7 thumbnail

Οι περιφερειακοί αγώνες σε Όπτιμιστ και Λέιζερ 4,7

Μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία σημείωσε ο αγώνας για το 2ο περιφερειακό πρωτάθλημα Αθηνών της κατηγορίας optimist που διοργάνωσε ο ΝΟ Κατοίκων Βουλιαγμένης.
Στα αγόρια έτρεξαν 137 σκάφη και μετά από 9 ιστιοδρομίες κέρδισε ο Π.Μανδηλάρης του ΝΑΟΒ με 17 βαθμούς. Ακολούθησαν ο Τ.Αθανασόπουλος του ίδιου ομίλου με 18 β. και ο Ο.Σπανάκης το ΙΟΠ με 39 β.
Στα κορίτσια έλαβαν μέρος 70 σκάφη και μετά από 9 κούρσες την πρώτη θέση κατέλαβε η Α.Σπανάκη του ΙΟΠ με 27 β . Δεύτερη ήταν η Β.Μπαξεβάνη του ΝΟΒ με 29 β. και 3η η Α.Μ.Βογιατζή του ΙΟΠ με 30 β.
Ο ΝΟ Αρτέμιδας Σπάτων διοργάνωσε το 3ο κύπελλο και 3ο περιφερειακό αγώνα Ν.Ευβοϊκού για τις κατηγορίες Οπτιμιστ και Λέιζερ 4,7.
Στα Οπτιμιστ έγιναν 5 ιστιοδρομίες και έτρεξαν 79 σκάφη . Νικητής ήταν ο Ι.Κεφαλλωνίτης του ΝΟΕΘ με 10 β. και ακολούθησαν η Κ.Νικολάκη του ΙΟΠΟΡ με 13 β. και ο Η.Γλυνός του Αλκυών ΝΟΡαφήνας με 14 β.
Στα Λέιζερ 4,7 έτρεξαν 39 σκάφη και έγιναν 5 ιστιοδρομίες . Πρώτος ήταν ο Ι.Μπουγιούρης του ΝΟΕΘ με 11β., δεύτερη η Σ.Λ.Μπεναμέρ του ΝΟΑΑ με 13 β. και τρίτη η Δ.Μάμμαλη του ΝΟ Ωρωπού με 18 β.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X