Αρχική / More / Αθλητικά / Ίβιτς: «Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το Παρτίζαν-ΑΕΚ»
Ίβιτς: «Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το Παρτίζαν-ΑΕΚ» thumbnail

Ίβιτς: "Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το Παρτίζαν-ΑΕΚ"

Σαν σήμερα πριν από 16 χρόνια το 1999 η ΑΕΚ πήρε τη γενναία απόφαση να ταξιδέψει μέχρι το Βελιγράδι, ώστε να αντιμετωπίσει την Παρτίζαν κατά τη διάρκεια της ΝΑΤΟϊκής επίθεσης στη Σερβία.

Ο τότε μεσοεπιθετικός της Παρτίζαν, Βλάνταν Ίβιτς, μίλησε στο ΣΠΟΡ FM 94,6 για εκείνες τις δύσκολες στιγμές και εμφανίστηκε ευγνώμων προς την ΑΕΚ και την Ελλάδα για τη συμπαράστασή τους.

Αναλυτικά η συνέντευξή του Βλάνταν Ίβιτς στο ΣΠΟΡ FM 94,6:

Τι θυμάσαι από εκείνη τη μέρα;

«Θυμάμαι κάποιες άσχημες στιγμές που περνούσαμε όλοι στη Σερβία. Μία ομάδα από την Ελλάδα, η ΑΕΚ είχε τη θέληση να κάνει τόσες ώρες ταξίδι μέσω Ουγγαρίας και δεν ξέρανε τι μπορεί να συμβεί».

Δεν φοβόσασταν καθόλου τι μπορούσε να συμβεί;

«Αφού μέναμε εκεί, νιώθαμε φόβο, αλλά είχαμε συνηθίσει. Οι νύχτες ήταν πολύ δύσκολες, καθώς τότε έπεφταν οι βόμβες, αλλά και πιο σπάνια μας βομβάρδιζαν κατά τη διάρκεια της μέρας. Εύχομαι να μην ξαναγίνει κάτι παρόμοιο σε κάποια άλλη χώρα».

Θυμούνται ακόμα αυτό το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Παρτίζαν στη Σερβία;

«Το θυμούνται ακόμα στη Σερβία αυτό το παιχνίδι. Δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ, όπως και οι άνθρωποι της ΑΕΚ».

Συμπάθησες την ΑΕΚ τότε ύστερα από αυτό το παιχνίδι;

«Και εγώ και όποιος έπαιξε τότε, την συμπάθησε την ΑΕΚ. Ήταν η μοναδική ομάδα που ήρθε στη Σερβία. Εμείς ήμασταν μία μικρή χώρα που μας επιτέθηκαν πολλές χώρες μαζί και δεν μπορούσαν να κάνουμε πολλά πράγματα. Η Ελλάδα και η ΑΕΚ ήταν από τους λίγους που μας συμπαραστάθηκαν».

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X