«Επτά νίκες και νταμπλ»

Η ικανοποίηση επέστρεψε στον Ολυμπιακό για την άμεση αντίδραση της ομάδας στην ήττα από τον ΠΑΣ και την επίσης… άμεση πρόκρισή της στον τελικό του Κυπέλλου, καθώς το χτεσινό 3-0 της Ριζούπολης επί του Απόλλωνα μετέτρεψε σε αγώνα…προπόνησης τον επαναληπτικό. 
 
Για τον Περέιρα και τους παίκτες του οι υποχρεώσεις είναι αδιάκοπες, καθώς αμέσως μετά το Πάσχα υπάρχουν δύο παιχνίδια, στα οποία με νίκες ο Ολυμπιακός κατακτά και μαθηματικά τον τίτλο. 
 
Για την ακρίβεια χρειάζεται μία νίκη και μία ισοπαλία στα παιχνίδια της Τετάρτης με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή και της άλλης Κυριακής με τον Λεβαδειακό στο Φάληρο, ώστε να πανηγυρίσει τέσσερις αγωνιστικές πριν από το τέλος την κατάκτηση του 42ου τίτλου πρωταθλητή.
 
Και εν συνεχεία να ασχοληθεί πρωτίστως με τον τελικό του Κυπέλλου για το 17ο νταμπλ της ιστορίας του. 
 
Ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν ικανοποιημένος από τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετώπισε το ματς με τον Απόλλωνα η ομάδα του, όπως και από την αποτελεσματικότητά της. Το «δώρο» του στην ομάδα ήταν το ρεπό του Μ. Σαββάτου, ενώ στα ιατρικά αναμένεται στα επόμενα παιχνίδια η επιστροφή του Ελαμπντελαουί και λίγο πιο μετά του Μήτρογλου.  

Σχετικά άρθρα