Οργή στον Παναθηναϊκό, δεν παρατάνε τη μάχη

Οργισμένοι είναι στον Παναθηναϊκό λόγω της νέας εχθρικής διαιτησίας που αντιμετώπισαν στο πρωτάθλημα. Οι Πράσινοι έχουν σοβαρά παράπονα από τον ρέφερι της αναμέτρησης Γιώργο Κύζα, ο οποίος απέβαλε με δύο λανθασμένες κίτρινες κάρτες τον Χρήστο Μπούρμπο, αφήνοντας το Τριφύλλι με δέκα παίκτες μόλις είχε ισοφαρίσει, ενώ λίγα λεπτά αργότερα αν και ο Εμπόου χτύπησε εκτός φάσης τον Πέτριτς τιμώρησε και τους δυο παίκτες με κίτρινη.

Η οργή που υπήρχε στο στρατόπεδο των Πρασίνων εκφράστηκε απ’ το ημίχρονο κιόλας όταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος μέσω twitter, απευθυνόμενος στον υφυπουργό αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, έγραψε: «Κύριε Κοντονή οι οπαδοί του Παναθηναϊκού φταίνε πάλι; Η πολιτεία δεν ντρέπεται να ανέχεται όλη αυτή την σαπίλα;», ενώ αργότερα και προτού ολοκληρωθεί το ματς επανήλθε με νέο tweet: «Κύριε Κοντονή οι θύτες και τα θύματα δεν είναι το ίδιο. Το ποτήρι ξεχειλίζει».

Ιδιαίτερα έντονα ήταν τα παράπονα που έκαναν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης προς τον διαιτητή Κύζα, ο οποίος κατάφερε να εξοργίσει ακόμη και τους ανθρώπους του Πανθρακικού, οι οποίοι επίσης είχαν παράπονα!

Αρχικά υπήρξε σκέψη και για κάποια τοποθέτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, είτε επισήμως είτε μέσω κύκλων, ωστόσο εν τέλει δεν έγινε κάτι τέτοιο, αφού ουσιαστικά όσα έγραψε ο Αλαφούζος στο twitter και δημοσιεύτηκαν από όλα τα μέσα ενημέρωσης αποτελούν θέση της ΠΑΕ.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα υπάρξουν συσκέψεις μεταξύ των υψηλόβαθμων στελεχών της ΠΑΕ προκειμένου να αποφασίσουν τυχόν ενέργειες που μπορούν να κάνουν, ωστόσο όπως έχει αποδειχθεί πολλάκις την τελευταία διετία, δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια αντίδρασης.

Αυτό το οποίο λένε και ξαναλένε στον Παναθηναϊκό είναι πως επιτέλους πρέπει να ξεκαθαρίσει το σκηνικό στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τη μαφία και τις εγκληματικές οργανώσεις, κι αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσω της δικαιοσύνης. Τόσο ο Γιάννης Αλαφούζος πάντως όσο και οι στενοί συνεργάτες του δεν σκοπεύουν να παρατήσουν τη μάχη…

Σχετικά άρθρα