Αρχική / Media (old articles) / AlarmRun: Εφαρμογή-ξυπνητήρι για να σηκώνεσαι αμέσως αν δεν θέλεις να γίνεις ρεζίλι
AlarmRun: Εφαρμογή-ξυπνητήρι για να σηκώνεσαι αμέσως αν δεν θέλεις να γίνεις ρεζίλι thumbnail

AlarmRun: Εφαρμογή-ξυπνητήρι για να σηκώνεσαι αμέσως αν δεν θέλεις να γίνεις ρεζίλι

Το πρωινό ξύπνημα είναι μια καθημερινή πρόκληση για τον καθένα και είναι σχεδόν σίγουρο ότι οι περισσότεροι από εμάς έχουμε “λιώσει” το snooze button στην προσπάθεια μας να κερδίσουμε μερικά λεπτά ύπνου, αν και καμιά φορά η κούραση ξεπερνά ακόμη και αυτή τη διαδικασία με αποτέλεσμα το αργοπορημένο ξύπνημα. Μέχρι σήμερα οι developers έχουν σκεφτεί διάφορους τρόπους για να μας σύρουν έξω από το κρεβάτι (π.χ. να λύσεις έναν γρίφο για να σταματήσει το ξυπνητήρι), αλλά το AlarmRun ποντάρει σε κάτι πιο πρωτοποριακό.

Η ιδέα πίσω από το AlarmRun είναι απλή. Ή θα σηκωθείς από το κρεβάτι ή θα γίνεις ρεζίλι στο Facebook ή το Twitter. Μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής, ο χρήστης θα πρέπει να συνδεθεί στον λογαριασμό που διατηρεί σε ένα από τα δύο κοινωνικά δίκτυα (ή στο Kakao Talk) και στη συνέχεια θα του ζητηθεί να σχεδιάσει το σχεδιάγραμμα.

Στην περίπτωση που δεν καταφέρει να σχεδιάσει το σωστό σχεδιάγραμμα τότε θα αποστέλλεται αυτόματα ένα SMS σε τυχαίες επαφές ή μήνυμα σε Facebook/Twitter ή ακόμη και τυχαία φωτογραφία από τη γκαλερί του χρήστη.

Η εφαρμογή AlarmRun είναι διαθέσιμη δωρεάν για συσκευές Android [Google Play Link]

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X