Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας για ελεύθερους και δεσμευμένους thumbnail

Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας για ελεύθερους και δεσμευμένους

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Δεν είσαι και πολύ στα πάνω σου σήμερα, ίσως να έχεις και μια κούραση γι' αυτό θα προτιμήσεις να μείνεις σπίτι και να χαλαρώσεις κάπως, ενώ η επικοινωνία σου θα είναι πολύ επιλεκτική και μόνο με τα πολύ δικά σου άτομα. Ενδεχομένως είναι καλύτερα έτσι γιατί μπορείς να σκεφτείς με την ηρεμία σου και μια ερωτική σου υπόθεση και να βγάλεις άκρη.
Σε σχέση: Είναι πολύ πιθανό να ρίξεις περισσότερο βάρος σε ένα εργασιακό σου θέμα που θα προκύψει, με αποτέλεσμα να παραμελήσεις λίγο το ταίρι σου κι αυτό δε θα του αρέσει καθόλου.


ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Το κλίμα της ημέρας σου πηγαίνει αρκετά, καθώς ενισχύει την πρακτικότητα και την λογική σου. Αρχίζεις να βλέπεις από μια εντελώς διαφορετική άποψη, ακόμα και τα ερωτικά σου, καθώς αντιλαμβάνεσαι ότι δεν αρκεί το συναίσθημα για να προχωρήσεις με ένα άτομο, αλλά χρειάζεται να υπολογίσεις κι άλλα δεδομένα που είναι πολύ σημαντικά για την μελλοντική εξέλιξη που θα μπορούσε να έχει η όποια σχέση σου.
Σε σχέση: Είσαι πρόθυμος/η να βοηθήσεις ακόμα και υλικά τον άνθρωπό σου εντούτοις ίσως σήμερα του κάνεις ένα είδος κριτικής για το χειρισμό του σε ένα οικονομικό σας θέμα.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Το θέμα δεν είναι να βαδίζεις με πρόγραμμα στα ερωτικά σου, αλλά καλό θα ήταν να μην είσαι φλου κι όπου φυσάει ο άνεμος κι αν έχεις στόχο να τον κυνηγήσεις. Σίγουρα έχεις τα προσόντα να εμπνεύσεις αξιοπιστία, όσον αφορά στα συναισθήματά σου, σε ένα άτομο που σου αρέσει και να πείσεις για την ειλικρίνεια και την ωριμότητά σου και αυτό θα κάνεις σήμερα αφού θα είσαι πολύ πιο συγκεκριμένος/η στο τι επιδιώκεις.
Σε σχέση: Ενδεχομένως στην παρούσα φάση να μην μπορείτε με το σύντροφό σου να κάνετε όλα όσα σχεδιάζατε για να φτιάξετε ή να αλλάξετε το χώρο σας αλλά μπορείτε να βάλετε προτεραιότητες και να ξεκινήσετε από αυτές.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Διατήρησε την αντικειμενικότητά σου και προσπάθησε να κρίνεις ορθότερα τη συμπεριφορά και το χαρακτήρα ενός ατόμου που σε ενδιαφέρει και μη βλέπεις μόνο ό, τι σε βολεύει. Το να βγάλεις ένα σωστό πόρισμα θα σε βοηθήσει, ώστε να ξέρεις τι να περιμένεις και πάνω σε αυτή τη βάση να κινηθείς κι όχι να κάνεις όνειρα και να φαντάζεσαι διάφορα.
Σε σχέση: Μια συζήτηση με το σύντροφό σου και πιθανόν ένα συγγενικό σου πρόσωπο θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις λίγο τα πράγματα σε ένα οικογενειακό σου θέμα και να μάθεις επακριβώς τι παίζεται.


ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Το διαβολάκι μέσα σου δε σ' αφήνει να κάτσεις στ' αβγά σου αλλά θα αντισταθείς όσο μπορείς και δε θα κάνεις καμία κίνηση προς ένα άτομο που σε ελκύει πολύ ίσως γιατί τελευταία στιγμή θα καταλάβεις ότι καμιά φορά για να πάνε τα ερωτικά σου εκεί που θέλεις χρειάζεσαι ένα σύστημα. Μια μεθοδευμένη αλλά με δόσεις συναισθηματική «επίθεση» είναι αυτό που πρέπει να εφαρμόσεις, αποφεύγοντας τις υπερβολές.
Σε σχέση: Η σπάταλη φύση σου κι η τάση σου προς το ακριβό ίσως περιοριστεί από το σύντροφό σου που προσπαθεί να φτιάξει ένα μηνιαίο προϋπολογισμό βάσει του οποίου οφείλεις κι εσύ να κινηθείς.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη από το πρωί μπαίνει στο ζώδιό σου και νιώθεις τις μπαταρίες σου να γεμίζουν με ενέργεια και την ανυπομονησία σου να βάλεις κάποια πράγματα σε τάξη και να κλείσεις εκκρεμότητες που τραβούν εδώ και καιρό να αυξάνεται. Παρότι κάπως έτσι θέλεις να αντιμετωπίσεις και μια ερωτική σου υπόθεση, στεγνά και χωρίς συναίσθημα, σαν ένα καθήκον που οφείλεις να διευθετήσεις, δε θα τα καταφέρεις και ίσως στο τέλος λυγίσεις και δώσεις παράταση.
Σε σχέση: Ένα σωρό δουλειές έχεις και πράγματα που συνεχώς ξεφυτρώνουν και πρέπει να κάνεις αλλά καλό θα ήταν να εξοικονομήσεις λίγο περισσότερο χρόνο και για το ταίρι και να είσαι μαζί του με μυαλό και καρδιά.
Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/EROTIKH-ASTROLOGIA/erotiko-oroskopio/item/73354-erotiko-oroskopio-28-4#ixzz3Yb0JpL2K

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X