Η σημασία του ωροσκόπου στον αστρολογικό σου χάρτη thumbnail

Η σημασία του ωροσκόπου στον αστρολογικό σου χάρτη

Από τα πρώτα πράγματα που μαθαίνεις και γνωρίζεις διαβάζοντας μία αστρολογική στήλη ή αναζητώντας πληροφορίες αστρολογικού περιεχομένου, είναι το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου! Σίγουρα λοιπόν, ήδη γνωρίζεις σε ποιο ζώδιο ανήκεις. Πιθανόν να ξέρεις και ποιος είναι ο ωροσκόπος σου (αν δεν τον ξέρεις, δεν έχεις παρά να συμβουλευτείς τονΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ του myastro.gr), αυτό όμως που δεν γνωρίζεις είναι ποια είναι η διαφορά τους, αλλά και ποια είναι ακριβώς η σημασία του ωροσκόπου για την προσωπική σου εξέλιξη. Μάθε λοιπόν ακριβώς για τον συμβολισμό και την σημασία του ωροσκόπου σου, αλλά γνώρισε και τι υποδηλώνουν οι αστρολογικές όψεις που σχηματίζει ο ωροσκόπος σου, με τους υπόλοιπους πλανήτες του ωροσκόπιού σου. Μάθε τι θα συμβεί στο μέλλον σου σύμφωνα με το προσωπικό σου ωροσκόπιο, καλώντας τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Τι είναι ο ωροσκόπος;


Ο ωροσκόπος είναι το ζώδιο που ανατέλλει την ημέρα και την ώρα που γεννήθηκες! Για να γίνει η σωστή και έγκυρη εύρεση του ωροσκόπου απαραίτητα είναι η μέρα, ο μήνας, το έτος, η ώρα, τα λεπτά αλλά και η πόλη γέννησης. Ο υπολογισμός του βοηθά στην κατάστρωση του προσωπικού ωροσκόπιου, δηλαδή του αστρολογικού χάρτη! Ο ωροσκόπος αποτελεί την ακμή (δηλαδή το ξεκίνημα) του αστρολογικού χάρτη!

Τι συμβολίζει ο ωροσκόπος;


Ο ωροσκόπος συμβολίζει τον τρόπο με τον οποίο ήρθες σε αυτή τη ζωή, την συμπεριφορά που θα αναπτύξεις από την ανατροφή που θα πάρεις από την οικογένειά σου, αλλά και από τα ερεθίσματα που θα δεχθείς από το περιβάλλον στο οποίο θα μεγαλώσεις. Παράλληλα, δίνει και πληροφορίες για το εξωτερικό σου προφίλ και πιο συγκεκριμένα για την εξωτερική σου εμφάνιση! Το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται ο ωροσκόπος σου, δείχνει την πρώτη εντύπωση που σχηματίζει κάποιος μόλις σε γνωρίσει. Είναι ακριβώς η εικόνα που εσύ θέλεις να δείξεις, αυτό που εσύ θέλεις κάποια στιγμή να φτάσεις.

 

Για παράδειγμα, αν είσαι Ιχθύς με ωροσκόπο Αιγόκερω, τότε η γνώμη που σχηματίζει κάποιος μόλις σε γνωρίζει είναι ότι είσαι ένα υπεύθυνο και συγκροτημένο άτομο, με στόχους και φιλοδοξίες. Δεν ανοίγεσαι εύκολα και ούτε δείχνεις τις ευαισθησίες σου, ίσα-ίσα που οι άλλοι πιστεύουν για σένα ότι είσαι ένα άτομο που βάζεις πάνω απ’ όλα τη λογική μπροστά, ακριβώς όπως ένας Αιγόκερως! Η αλήθεια είναι όμως ότι έχεις ευαισθησίες, όνειρα, φαντασία, ταλέντα και μεγάλες συναισθηματικές ανάγκες αλλά και ανασφάλειες που προσπαθείς καλά – καλά να κουκουλώσεις! Προσπαθείς να βάλεις σε τάξη τον εαυτό σου, γιατί αυτό σου επιβάλει ο ωροσκόπος σου… Για να το καταφέρεις αυτό, θα συναντήσεις εμπόδια και στο στάδιο της ωρίμανσης σου, θα έχεις επιτύχει το στόχο σου!

 

Ένας μεγάλος μύθος για τον ωροσκόπο, είναι ότι ξεκινά να λειτουργεί μετά τα τριάντα! Η αλήθεια είναι ότι από τα πρώτα χρόνια της ζωής σου δέχεσαι την επιρροή του ωροσκόπου σου, ο οποίος και επηρεάζει πολλά από τα εξωτερικά χαρακτηριστικά της εμφάνισής σου, αλλά και της συμπεριφοράς σου. Ωριμάζοντας όμως, αρχίζεις να φτάνεις σιγά-σιγά στον επιθυμητό σου στόχο, που αυτός δεν είναι άλλος από το να είσαι ο ίδιος σου εαυτός, αποδεχόμενος τα λάθη, τα πάθη και τις αδυναμίες σου και εκφράζοντας την προσωπικότητά σου. Τότε είναι που είναι που γίνεται ακόμα πιο ορατά και αποδεχτά σε εσένα, τα στοιχεία του χαρακτήρα του ζωδίου, στο οποίο ανήκει ο ωροσκόπος σου!

Οι θετικές όψεις του ωροσκόπου με τους πλανήτες του αστρολογικού χάρτη σου


Δες ποιες είναι οι θετικές όψεις που πραγματοποιεί ο ωροσκόπος σου με τους πλανήτες του αστρολογικού σου χάρτη και ανακάλυψε ποια είναι τα δυνατά σημεία της προσωπικότητάς σου!

 

Ο ωροσκόπος σε τρίγωνο /εξάγωνο / σύνοδο με τον Ήλιο: Είσαι το άτομο που τα έχεις πολύ καλά με τον εαυτό σου! Ο πατέρας σου έχει γίνει το πρότυπό σου ή σου έχει δώσει σημαντικά μαθήματα και στήριξη για να μπορέσεις να ολοκληρωθείς ως προσωπικότητα. Διαθέτεις αυτοπεποίθηση και γνωρίζεις πολύ καλά την αξία και τις δυνατότητές σου! Κερδίζεις τις εντυπώσεις με την προσωπικότητά σου!

 

Ο ωροσκόπος σου σε τρίγωνο / εξάγωνο / σύνοδο με την Σελήνη: Είσαι το καλομαθημένο παιδί της μαμάς, η οποία και συντέλεσε ολοκληρωτικά στην διαπαιδαγώγηση σου! Εκφράζεις στους γύρω σου, αυτό που πραγματικά έχεις στην καρδιά σου και δύσκολα μπορείς να κρυφτείς! Κερδίσεις τις εντυπώσεις με την καλή καρδιά σου…

 

Ο ωροσκόπος σου σε τρίγωνο / εξάγωνο / σύνοδο με τον Ερμή: Η γνώση και η εμπειρία αποτελούν το βασικό στόχο της ζωής σου! Είσαι ένα άτομο κοινωνικό και ανοιχτό σε νέες σκέψεις και ιδέες! Προσαρμόζεσαι εύκολα σε κάθε συνθήκη, γιατί σου αρέσει να γνωρίζεις νέα πράγματα! Κερδίζεις τις εντυπώσεις με τα λόγια σου…

 

Ο ωροσκόπος σου σε τρίγωνο / εξάγωνο / σύνοδο με την Αφροδίτη: Είσαι το άτομο που ξέρεις πώς να περνάς καλά αλλά σε ενδιαφέρει να βλέπεις και τους ανθρώπους που είναι δίπλα σου να είναι χαρούμενοι! Σου αρέσουν τα λούσα, η διασκέδαση και η καλοπέραση, φροντίζεις τον εαυτό σου και όταν μπαίνεις σε ένα χώρο κάνεις αισθητή την παρουσία σου! Κερδίζεις τις εντυπώσεις με την εξωτερική σου εμφάνιση και την γοητεία σου!

 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X