O αστρολογικός χάρτης του Γιάνη Βαρουφάκη: Τι χαρακτήρας είναι, ποιες γυναίκες τον τραβάνε. thumbnail

O αστρολογικός χάρτης του Γιάνη Βαρουφάκη: Τι χαρακτήρας είναι, ποιες γυναίκες τον τραβάνε.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης γεννήθηκε στις 24 Μαρτίου 1961 στην Αθήνα. Είναι Κριός, με άγνωστη ώρα γέννησης και ως εκ τούτου, δεν είναι γνωστός ο ωροσκόπος του. Διαβάστε την ανάλυση του αστρολογικού χάρτη του.

 

Ζώδιο Κριός: Ο Γιάνης Βαρουφάκης έχει εμφανέστατα χαρακτηριστικά Κριού. Είναι ανεξάρτητος χαρακτήρας, με εμφανείς ηγετικές τάσεις, τα θέλει όλα εδώ και τώρα, δεν δέχεται να υποστεί πιέσεις, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να πιέζει τους άλλους γύρω του. Είναι αυθόρμητος, μαγνητίζει τα βλέμματα και γίνεται το επίκεντρο του ενδιαφέροντος όπου βρεθεί. Όλα αυτά τα στοιχεία τα έχει εκδηλώσει με το παραπάνω από τότε που ανέλαβε τη θέση του υπουργού Οικονομικών. Έχει καταφέρει να αποσπάσει την προσοχή, τον θαυμασμό ή την αντιπάθεια (αναλόγως πλευράς) σε διεθνές επίπεδο. Επίσης το ζώδιό του χαρακτηρίζεται από έντονο παρορμητισμό και δεν αποτελεί υπόδειγμα αυτοελέγχου. Παρόλα αυτά, οι εκρήξεις του είναι σύντομες και περαστικές.

 

Αφροδίτη στον Κριό: Αυτή η θέση της Αφροδίτης δημιουργεί «κυνηγούς» στον έρωτα και όχι άτομα που περιμένουν να κατακτηθούν. Η γυναίκα που κρατά το ενδιαφέρον ενός άντρα σαν τον Γιάνη Βαρουφάκη πρέπει να είναι δυναμική, με αυτόνομη πορεία, όπως τυγχάνει να είναι η σύζυγός του. Επίσης η Αφροδίτη στον Κριό δίνει μεγάλη συναισθηματική ανεξαρτησία, αλλά και αυστηρή προσήλωση σε ένα στόχο.

 

Σελήνη στον Καρκίνο: Με τη Σελήνη του στον Καρκίνο, ο Γιάνης Βαρουφάκης έχει το χάρισμα να διαβάζει τα συναισθήματα και τις σκέψεις των ανθρώπων. Έχει την τάση να δημιουργεί στους γύρω του μια οικειότητα και παρόλο που βγάζει την εικόνα του «σκληρού», είναι ευαίσθητος και φροντίζει με προστατευτισμό και στοργή τα πρόσωπα που τον ενδιαφέρουν. Με την ανεπτυγμένη διαίσθησή του, έχει την ικανότητα να δίνει σωστές συμβουλές.

 

Ερμής στους Ιχθείς: Τα λαμπερά μάτια που αυτή η όψη δανείζει σε όσους την έχουν στον αστρολογικό τους χάρτη είναι ένα επικοινωνιακό ατού, καθώς τους κάνει πιο ανοιχτούς και δεκτικούς σε όσα ακούν. Ο Ερμής στους Ιχθείς (και μέσα από την ποικιλία των υπόλοιπων όψεων του αστρολογικού χάρτη του) δίνει στα λόγια του Γ. Βαρουφάκη τη δυνατότητα να «ταξιδεύει» το ακροατήριό του, ανοίγοντάς του έναν άλλο κόσμο. Υπάρχει ένα ολόκληρο σχέδιο μέσα στο μυαλό του, που όμως πολλές φορές μπορεί να νοιώσεις πως δυσκολεύεται να το επικοινωνήσει έτσι όπως το έχει σκεφτεί, γι’ αυτό θα χρησιμοποιήσει ευφυείς ατάκες, πρωτοποριακά σύμβολα ή λέξεις για να τα κάνει κατανοητά στο ευρύ κοινό με τον δικό του μοναδικό τρόπο: ''Η δημιουργική ασάφεια'' για παράδειγμα είναι μια ευφυής επινόηση, αποφυγής δύσκολων απαντήσεων. Επίσης, η συγκεκριμένη όψη δείχνει αγάπη προς την τέχνη. Ο σημερινός υπουργός Οικονομικών έχει πει ότι η σύζυγος του, η εικαστικός Δανάη Στράτου, τον είχε ελκύσει με το έργο της πριν τη γνωρίσει.

  

Άρης στον Καρκίνο: Ο Άρης στον Καρκίνο δείχνει κρυμμένες ευαισθησίες. Και πραγματικά, όσοι φαίνονται «σκληρά καρύδια», πολλές φορές το κάνουν από άμυνα, προκειμένου να μη φανερώσουν τις αδυναμίες τους. Έχει ανάγκη να γίνεται αποδεκτός από το περιβάλλον του, ενώ είναι ειδικός στην επίτευξη δύσκολων ή ακόμη και μη ορατών από το ευρύ κοινό στόχων… Ποτέ δεν ξέρεις από που μπορεί να βγάλει τον κρυμμένο άσσο από το μανίκι του, ξαφνιάζοντας τους πάντες! Είναι ο ειδικός για παιχνίδια παρασκηνίου!

 

Δίας στον Υδροχόο: Αυτή η όψη δείχνει προοδευτικό τρόπο σκέψης, δημοκρατικές και ριζοσπαστικές ιδέες και τη δυνατότητα να εξελίσσεται κανείς σύμφωνα με τα καινούργια ρεύματα, που φέρνει η κάθε εποχή. Επίσης, υποδηλώνει άτομο που θέλει να ασχολείται με τα κοινά και να δραστηριοποιείται σε συλλόγους και οργανώσεις. Φανερώνει ακόμα κάποιον που διατηρεί την ψυχραιμία και την αισιοδοξία του ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις.

 

Κρόνος στον Αιγόκερω: Όταν ο κυβερνήτης του Αιγόκερου βρίσκεται στο ζώδιό του, δίνει την εικόνα ενός οργανωτικού, υπεύθυνου και εργατικού ατόμου, που μπορεί να διεκπεραιώνει πολλές υποχρεώσεις. Φανερώνει επίσης μεγάλο βαθμό φιλοδοξίας για την επαγγελματική καταξίωση και την υπέρμετρη προσπάθεια να μην επιτρέψει λάθη που θα τον εμποδίσουν να πετύχει τον στόχο του.

 

Ουρανός στο Λέοντα: Δείχνει ένα άτομο ασυμβίβαστο, με δικό του τρόπο σκέψης, που του αρέσει να επιβάλλεται. Μιλά με λόγια σταράτα και δεν χαρίζεται σε κανέναν. Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει απαρατήρητος οπουδήποτε και αν βρεθεί. Και όλα αυτά ταιριάζουν απόλυτα με το στιλ του Γιάνη Βαρουφάκη.

 

Ποσειδώνας στον Σκορπιό: Με αυτή τη θέση, χαρακτηρίζεται ένα άτομο που ζει έντονα και θέλει να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στη ζωή. Συχνά οι άλλοι καταφεύγουν σε εκείνον για συμβουλές και έχει ανεπτυγμένη διαίσθηση. Δεν είναι τυχαίο ότι ο υπουργός Οικονομικών έχει τόσο επιτυχημένη ακαδημαϊκή καριέρα. Αλλά υποδηλώνεται και ένας άκαμπτος χαρακτήρας, που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Τέλος δείχνει άτομο με ανεβασμένη σεξουαλικότητα και δεν είναι πάλι τυχαίο που ο Γιάνης Βαρουφάκης θεωρείται τόσο γοητευτικός από το γυναικείο φύλο.

 

Πλούτωνας στην Παρθένο: Ο Πλούτωνας στην Παρθένο φανερώνει αυτοέλεγχο και αυστηρή τήρηση των προγραμμάτων που ορίζει κανείς στη ζωή του. Το άτομο αυτό φροντίζει επίσης τη φυσική του κατάσταση και την υγεία του, όπως ακριβώς και ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι οπαδός της σωματικής άσκησης και της υγιεινής διατροφής.

 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X