Φουλάρει για Λίχεον ο Παναθηναϊκός

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού για τον ολλανδό δεξί μπακ Ρούμπεν Λίχεον. Οι Πράσινοι φέρονται ήδη να έχουν εξασφαλίσει τη θετική απάντηση του 22χρονου πλάγιου αμυντικού που αγωνίζεται δανεικός από τον Άγιαξ στην Μπρέντα.

Την υπόθεση έχει αναλάβει ο προπονητής του Τριφυλλιού Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος ούτως ή άλλως διατηρεί ανοιχτή γραμμή με τον “Αίαντα” του οποίου υπήρξε και ποδοσφαιριστής αλλά και μέλος του τεχνικού επιτελείου. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά το ρεπό της Τετάρτης ο κόουτς των Πρασίνων βρέθηκε για προσωπικούς λόγους στην Ολλανδία, όπου όμως δεν αποκλείεται να είχε επαφές για τον Λίχεον όπως επίσης και για άλλες περιπτώσεις.

Στην παρούσα φάση και δεδομένης της θέλησης του ποδοσφαιριστή να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, το πρόβλημα εντοπίζεται στο γεγονός ότι έχει συμβόλαιο με τον Αγιαξ για ένα ακόμη έτος. Ως εκ τούτου, θα πρέπει είτε να αποκτηθεί με αγορά προσφέροντας ο ΠΑΟ κάποιο ποσό στον ολλανδικό σύλλογο, είτε να υπάρξει μια συμφωνία τύπου Μπεργκ με υψηλό ποσοστό μεταπώλησης, είτε να παραχωρηθεί ως δανεικός κάτι όμως που δεν ευνοεί τον Άγιαξ διότι από τον Ιανουάριο ο Λίχεον θα είναι ελεύθερος να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του.

Σχετικά άρθρα