Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας thumbnail

Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη λίγο μετά τα μεσάνυχτα πέρασε στον 7ο οίκο σου και θα σε ενισχύσει συναισθηματικά, ενεργειακά και ηθικά κι έτσι θα πάρεις πρωτοβουλίες για να προσεγγίσεις ένα άτομο που σου αρέσει. Για το επόμενο διήμερο η έλξη που θα ασκείς θα είναι μεγάλη, κάνοντάς σε ακαταμάχητο/η γι' αυτό όπου κι αν βρεθείς θα τραβάς τα βλέμματα θαυμασμού πάνω σου. Μια νέα, συναρπαστική γνωριμία είναι πολύ πιθανή.
Σε σχέση: Θα διατηρήσεις ένα αρμονικό κλίμα στη σχέση σου, αποφεύγοντας κουραστικές καταστάσεις αλλά και κόντρες. Νιώθεις συναισθηματικά γεμάτος/η κι έτσι θα έρθεις πιο κοντά και στο ταίρι σου.


ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Θα υιοθετήσεις μια πιο διπλωματική ή μυστικοπαθή στάση, όσο γίνεται βέβαια λόγω του χαρακτήρα σου, ίσως γιατί έχεις τις αμφιβολίες σου σχετικά με ένα άτομο που έχεις γνωρίσει πρόσφατα και θέλεις πρώτα να δεις προς τα πού θα πάει, για να κινηθείς κι εσύ ανάλογα. Πάντως είναι μια καλή μέρα να χαλαρώσεις, να ξεκουραστείς και να φροντίσεις τον εαυτό σου.
Σε σχέση: Είσαι αναποφάσιστος/η και δεν ξέρεις πώς να χειριστείς ένα θέμα που αφορά στην εργασία σου γι' αυτό και θα το συζητήσεις με το σύντροφό σου, μήπως και ως πιο αντικειμενικός, σε βοηθήσει να βγεις από το αδιέξοδο.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Πιο ήπιος/α αλλά με αρκετά καλή διάθεση θα είσαι σήμερα, γι' αυτό θα έχεις και την όρεξη να επικοινωνήσεις με διάφορο κόσμο κι ίσως να βγεις κιόλας με την παρέα σου. Είναι πολύ πιθανό, επίσης, μέσω αυτής να γνωριστείς με ένα καινούργιο άτομο που θα κολλήσετε λόγω αρκετών, κοινών ενδιαφερόντων. Είναι πάντως μια μέρα φλερτ και ερωτοτροπιών που καλό θα ήταν να την εκμεταλλευτείς.
Σε σχέση: Σήμερα τα πράγματα στη σχέση σου θα είναι πιο χαλαρά και η άνεση που θα υπάρχει στην επικοινωνία σας, όχι μόνο θα σε ξεκουράσει ψυχολογικά αλλά θα φέρει και λύση σε ένα ζήτημα που σας απασχολεί.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Η ανάγκη σου για κάτι δικό σου ερωτικά που θα σου προσφέρει συναισθηματική ασφάλεια ξαναγυρνά πιο έντονη και σήμερα ίσως σε πιάσει η διάθεση να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο, να ξανοιχτείς και να γνωρίσεις καινούργια άτομα που θα σου αυξήσουν και τα περιθώρια να βρεις κάτι που θα σου αρέσει αλλά και θα σου ταιριάζει. Γι' αυτό θα είσαι πολύ γελαστός/η και προσεγγίσιμος/η με όλους γύρω σου.
Σε σχέση: Δε θέλεις να αποδεχτείς ακόμα μια επαγγελματική πρόταση που μπορεί να σου γίνει, γνωρίζοντας ότι υπάρχει πιθανότητα να επηρεάσει πολύ και τη σχέση σου γι' αυτό θα χρησιμοποιήσεις διάφορες δικαιολογίες για να το αποφύγεις, μέχρι να συναποφασίσετε με το ταίρι σου τι θα κάνετε.


ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Η αβρότητα και η γλύκα στη συμπεριφορά που θα βγάζεις σήμερα θα σε βοηθήσει να κερδίσεις εντυπώσεις και καρδιές. Θα είσαι αρκετά συζητήσιμος/η και πρόθυμος/η να ακούσεις αλλά και να αποδεχτείς τη θέση των άλλων και να κερδίσεις την εκτίμησή τους. Ίσως αυτό περίμενε από σένα κι ένα άτομο που του αρέσεις, ώστε να σε πλησιάσει και να σου εκφράσει το ενδιαφέρον του.
Σε σχέση: Θα βρείτε μια μεσοβέζικη λύση με το σύντροφό σου για να αντιμετωπίσετε ένα θέμα που θα προκύψει σχετικό ίσως και με κάποιους συγγενείς και παρότι γνωρίζεις ότι στην παρούσα φάση είναι η καλύτερη αλλά δεν θα είσαι απόλυτα ικανοποιημένος/η.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Πέρα και πάνω απ' όλα σε ενδιαφέρει περισσότερο να υπάρχει κάτι στη ζωή σου που να σε ηρεμεί και να μην είσαι συνέχεια στην τσίτα, ώστε να μη βγαίνεις από το πρόγραμμά σου και να μπορείς να κάνεις κι όλα αυτά που σου αρέσουν. Παρ' όλα αυτά σήμερα ένα άτομο ίσως σου δημιουργήσει έντονες επιθυμίες που θα σε αποσυντονίσουν και θα είναι δύσκολο να χαλιναγωγήσεις, παρά τις μεγάλες σου προσπάθειες.
Σε σχέση: Παρασυρμένος/η από την ερωτική διάθεση που θα έχεις σήμερα ίσως κάνεις μια αγορά πιο προσωπική που ξέρεις ότι θα αρέσει στο ταίρι σου ώστε να ενισχύσεις την σεξουαλική σας ζωή.
Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/EROTIKH-ASTROLOGIA/erotiko-oroskopio/item/74679-erotiko-oroskopio-28-5#ixzz3bQh4MCXv

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X