«Όρκος»… αιώνιας πίστης από Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι έχει ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα της χώρας του εν όψει του Κόπα Αμέρικα, και από την Χιλή όπου βρίσκεται… ορκίστηκε «αιώνια» πίστη στην Μπαρτσελόνα 
«Θα μείνω στην Μπαρτσελόνα για όσο χρόνο θέλουν», δήλωσε ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πλανήτη, εκφράζοντας την αφοσίωσή του στη μοναδική ομάδα του κόσμου που μετρά από φέτος δύο τρεμπλ. Λίγες μέρες μετά και την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ!
«Αυτή (η ομάδα) πίστεψε σε μένα, πόνταρε πάνω μου και μού έδωσε την ευκαιρία, όταν κανείς δεν το είχε κάνει. Δεν επιθύμησα ποτέ να παίξω σε άλλους συλλόγους και θα συνεχίσω εδώ για όσο με θέλουν», πρόσθεσε χαρακτηριστικά, αναγνωρίζοντας όσα του πρόσφερε το σωματείο!
«Ο Τύπος… γέννησε την κόντα με τον Ρονάλντο»Ο Αργεντινός άσος ρωτήθηκε επίσης για την άτυπη κόντρα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, διαψεύδοντας κατηγορηματικά ότι υπάρχει ανταγωνισμός με τον Πορτογάλο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης. «Είναι κάτι που εφευρέθηκε από τα μέσα ενημέρωσης», ήταν χαρακτηριστικά η απάντηση του Μέσι.
Στις φωτογραφίες βλέπετε τον Λιονέλ Μέσι (μαζί με τον Χαβιέρ Μασεράνο) στο αεροδρόμιο της Λα Σερένα στην Χιλή, όπου ενσωματώθηκε στην εθνική για το Κόπα Αμέρικα… Οι δυο άσοι έκαναν και την πρώτη προπόνηση με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα… 

Σχετικά άρθρα