Ποια η σχέση των ζωδίων με τα χρήματα; Ποιοι είναι τσιγγούνηδες, ποιοι φιλοχρήματοι και ποιοι σπάταλοι; thumbnail

Ποια η σχέση των ζωδίων με τα χρήματα; Ποιοι είναι τσιγγούνηδες, ποιοι φιλοχρήματοι και ποιοι σπάταλοι;

Οι τράπεζες, τα ΑΤΜ, οι καταθέσεις, τα χρήματα και τα νομίσματα έγιναν το καυτό θέμα των ημερών και μας απασχόλησαν όλους, άλλους πολύ άλλους λιγότερο.
Έχεις σκεφτεί όμως τι συμπεριφορά έχουν τα ζώδια όσον αφορά στα χρήματα, ποια η σχέση τους μαζί τους και πώς τα επηρεάζουν επαγγελματικά ή αν είναι βασικό κριτήριο επιλογής τους;


Σίγουρα, κύριο λόγο στην οικονομική διαχείριση, στα λεφτά και τη σχέση με αυτά παίζει το γενέθλιο ωροσκόπιο, ως εκ τούτου μόνο μια γενική αναφορά στην τάση του κάθε ζωδίου μπορούμε να κάνουμε.


ΚΡΙΟΣ
Ενώ επιδιώκεις την ανεξαρτησία και την όμορφη και άνετη ζωή που προσφέρουν τα χρήματα, εντούτοις, δεν τα κυνηγάς. Σε ενδιαφέρει πρωτίστως να κάνεις ό, τι σου αρέσει και σε κρατάει σε εγρήγορση. Αν φτάσεις στο σημείο να βγάζεις κι αρκετά λεφτά από αυτό, τότε ακόμα καλύτερα. Το να κάνεις αποταμίευση είναι πολύ δύσκολο, αφού εκεί που βάζεις κάτι στην άκρη, την άλλη στιγμή το αφαιρείς για να αγοράσεις ό, τι σου έκατσε στο μάτι.


ΤΑΥΡΟΣ
Επειδή δε σου αρέσουν οι αλλαγές έχεις την τάση να κολλάς σε μια συγκεκριμένη δουλειά (χώρο ή αντικείμενο) για μεγάλο χρονικό διάστημα, ακόμα και αν αυτή είναι χαμηλά αμειβόμενη ή δεν σου προσφέρει πολλές ευκαιρίες ανέλιξης. Έχεις έντονη την ανάγκη για υλική εξασφάλιση γι' αυτό πάντα φροντίζεις να εξοικονομείς χρήματα, έστω και λιγοστά. Αν θέλεις κάτι για τον εαυτό σου μπορεί να ξοδέψεις πολλά, αλλά μετά θα εφαρμόσεις μια πολύ σφιχτή οικονομική πολιτική για να ξαναμαζέψεις όσα έδωσες.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Είσαι επιρρεπής στις παρορμητικές αγορές και γενικά στο να σκορπάς χρήματα δεξιά κι αριστερά, για το λόγο αυτό, το να βάλεις ένα ποσό στην άκρη είναι σχεδόν ανέφικτο, εκτός και αν σε πιάσει το πρακτικό σου πνεύμα, αλλά και πάλι θα διαρκέσει πολύ λίγο. Είσαι αισιόδοξος όμως και με γρήγορα αντανακλαστικά, οπότε ξεπερνάς τις οικονομικές αναποδιές. Τα ποικίλα ενδιαφέροντά σου μπορεί να σε αναγκάζουν να «πηδάς» από μια δουλειά σε μια άλλη, πράγμα που έχει επίσης αρνητικές επιπτώσεις στα οικονομικά σου.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το να εξασφαλίσεις οικονομικά τον εαυτό σου και την οικογένειά σου σε ωθεί να εργαστείς σκληρά, ακόμη και σε μια δουλειά που δεν σου αρέσει ιδιαίτερα, αλλά σου προσφέρει ένα σταθερό εισόδημα. Είσαι από τα ζώδια που κάνουν γερό κομπόδεμα, αφού θέλεις να αισθάνεσαι ασφαλής σε περίπτωση που προκύψει κάτι αναπάντεχο. Σχεδόν τσιγκουνεύεσαι να χαλάσεις χρήματα (το να βάλεις χέρι σε αυτά που έχεις στην άκρη, δεν παίζει) και κάνεις μόνο αυτές τις αγορές που κρίνεις απαραίτητες, κυρίως για το σπίτι ή τα παιδιά σου.


ΛΕΩΝ
Έχεις σχέση αγάπης με τα χρήματα γιατί σου αρέσει η χλιδή και θέλεις να αγοράζεις τα πιο ακριβά αντικείμενα, όχι μόνο για τον εαυτό σου αλλά και για τα αγαπημένα σου άτομα. Επώνυμα ρούχα και παπούτσια, κοσμήματα, αυτοκίνητα, γεύματα σε φημισμένα εστιατόρια, ταξίδια σε κοσμοπολίτικα μέρη και διαμονή σε ακριβά ξενοδοχεία, σου δίνουν την αίσθηση ότι είσαι «βασιλιάς» και φυσικά καλύπτουν την ανάγκη σου να ξεχωρίζεις. Το ότι ξοδεύεις πολλά, σε κάνει ανταγωνιστικό, φιλόδοξο καισυχνά σε οδηγεί σε επιλογές που κύριο στόχο έχουν να σου εξασφαλίσουν πολυτελή διαβίωση, ωστόσο η αποταμίευση είναι ένα θέμα για σένα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είσαι πολύ προσεκτικός με τα χρήματά σου, τα μετράς και τα ξαναμετράς σε σημείο που να αγγίζεις τα όρια της τσιγκουνιάς αλλά το κύριο ζητούμενό σου είναι να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου και να μην εκτεθείς. Όντας άνθρωπος οργανωμένος, ενδεχομένως να έχεις κάνει και μια ασφάλεια ζωής ή συνταξιοδοτικό πρόγραμμα γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται στο μέλλον και είσαι της λογικής «φασούλι το φασούλι…». Παρά το ότι εργάζεσαι σκληρά όμως, δεν καταφέρνεις να κερδίζεις πολλά λεφτά γιατί είσαι αρκετά ανιδιοτελής και πρόθυμος να παράγεις, χωρίς να απαιτείς.
Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/ZODIA/ARTHRA/item/77022-poia-i-shesi-ton-zodion-me-ta-hrimata#ixzz3gQYgy2FD

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X