«Κλειδώνει» το 4-3-2-1 για Μπριζ

Αν και απομένουν τρεις ημέρες μέχρι τον «τελικό» με την Κλαμπ Μπριζ στο Βέλγιο, ο Γιάννης Αναστασίου φαίνεται πως έχει καταλήξει στο σύστημα που θα χρησιμοποιήσει απέναντι στην ομάδα του Μισέλ Πρεντόμ την Τετάρτη (5/8).

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού κορυφώνεται για ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια των τελευταίων ετών και ο 42χρονος τεχνικός δείχνει ότι το 4-3-2-1 είναι το σύστημα που συγκεντρώνει επί του παρόντος τις περισσότερες πιθανότητες, δεδομένου ότι και πάλι το 4-2-2-2 δεν λειτούργησε και τόσο καλά στο πρώτο ματς, ενώ και το 4-4-2 με ρόμβο αφήνει αρκετούς χώρους.

Στις δοκιμές που έχουν γίνει μέχρι στιγμής την τριάδα των μέσων αποτελούν οι Κουτρουμπής, Λαγός, Ζέκα. Δεδομένου ότι από τη ρεβάνς με την Μπριζ θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Σάντσεθ που αποβλήθηκε, προκύπτει ένα κενό στο κέντρο της άμυνας, το οποίο φαίνεται ότι θα καλύψει ο Τριανταφυλλόπουλος ή ο Κουτρουμπής, ο οποίος όμως έχει προβάδισμα για τα χαφ. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός των Πρασίνων χρησιμοποιήθηκε μαζί με τους Βέμερ, Πράνιτς και Ταυλαρίδη, ενώ στο τέρμα μάλλον ξανακερδίζει τη μάχη ο Κοτσόλης αντί του Στιλ.

Επικρατέστεροι για τις τρεις επιθετικογενείς θέσεις είναι ο Νίνης, ο Καρέλης και ο Μπεργκ. Ακόμη πάντως είναι νωρίς για να ειπωθεί ότι έχει «κλειδώσει» η ενδεκάδα καθώς υπάρχουν τέσσερις ημέρες μέχρι τη ρεβάνς. Το σύστημα πάντως μάλλον «κλείδωσε».

Σχετικά άρθρα