Βάργκας: «Να είμαστε όλοι μαζί»

Στη σημασία της ομάδας αναφέρθηκε και πάλι ο Ρόνααλντ Βάργκας, με δηλώσεις που έκανε στο «Ελ. Βενιζέλος», λίγο μετά την άφιξη της αποστολής της ΑΕΚ στην Αθήνα.

«Δουλέψαμε στα θετικά και στα αρνητικά κομμάτια. Θέλουμε να βελτιώσουμε τα αρνητικά μας στοιχεία για τις διοργανώσεις που έχουμε», υποστήριξε αρχικά ο διεθνής Βενεζουελάνος μεσοεπιθετικός, ο οποίος θα τρέξει να προλάβει το σπουδαίο φιλικό με τη Σεβίλλη το Σάββατο το βράδυ στο ΟΑΚΑ.

Ερωτηθείς για το τί θέλει να υποσχεθεί στους  φιλάθλους, είπε; «Να είμαστε όλοι μαζί. Οι παίκτες, οι φίλαθλοι και φυσικά να παλέψουμε να κάνουμε καλό πρωτάθλημα και γιατί όχι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Γνωρίζουμε ότι αυτό θα είναι δύσκολο, αφού έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό που έχει καλούς παίκτες. Αλλά πιστεύω στην ομάδα που έχουμε και στην ομάδα που είμαστε. Ελπίζω στο τέλος της χρονιάς να έχουμε καταφέρει πολλά πράγματα και να είμαστε χαρούμενοι όλοι στην ομάδα».

Όσο για το ότι οι φίλαθλοι της ΑΕΚ τον θεωρούν ηγέτη, σχολίασε: «Νομίζω ότι ο ηγέτης δεν είναι μόνο ένας παίκτης, αλλά κάθε ένας που αγωνίζεται στην ομάδα. Νομίζω ότι όλοι θέλουν να παλέψουν στην ομάδα, να παλέψουν για θετικά αποτελέσματα και τίτλους με την ΑΕΚ. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να είμαστε όλοι μαζί, να κάνουμε αυτά που ζητάει ο προπονητής. Πρέπει να είμαστε δεμένοι στο γήπεδο και έξω από αυτό. Ελπίζω να έχουμε μια καλή σεζόν».

Σχετικά άρθρα