Πέδρο – τέσσερα! (video)

Λίγο πριν το ταξίδι στο Ολντ Τράφορντ, πιθανότατα στην τελευταία του παράσταση ο Πέδρο έκρινε στο 115′ την ματσάρα! Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη 5-4 (4-4 κ.δ)!
Από την κόλαση του 4-1 επέστρεψε η Σεβίλλη για να πληγώσει την Μπάρτσα αλλά όχι και να την σκοτώσει. Ματσάρα! Πλούσιο θέαμα από δύο ομάδες που αποφάσισαν να ξεχάσουν την άμυνα και να επικεντρωθούν στην αγαπημένη συνήθεια του Ισπανικού ποδοσφαίρου. Τα γκολ…
Η αναμέτρηση στη Τυφλίδα για τον τελικό του Σούπερ Καπ άρχισε με ιδανικές προυποθέσεις για τους Σεβιλιάνους. Το γκολ του Μπανέγα στο 3′ ήταν το καλύτερο ορεκτικό. Όπως ήταν φυσικό η αντίδραση της Μπαρτσελόνα δεν άργησε να έρθει. Εννια λεπτά χρειάστηκε ο Μέσι για να φέρει τούμπα τα δεδομένα του τελικού. Σκόραρε στο 7′ και το 16′, ενώ ο Ραφίνια στο τέλος του πρώτου μέρους πραγματοποίησε το 3-1.
Η Μπάρτσα συνέχισε να είναι καταιγιστική και στο 52′ ο Σουάρες με το 4-1 έδειχνε να οδεύει προς μία θριαμβευτική βραδιά.Οι Σεβιλλιάνοι απάντησαν εμφατικά!
Την αρχή έκανε ο Ρέγιες (52′) για να ακολουθήσουν τα τέρματα του Καμέιρο με πέναλτι (72′) και αυτό της ισοφάρισης του Κονοπλιάνκα στο 81′. Τα… ντόρτια σήμαιναν παράταση, δηλαδή 120 εξαντλητικά λεπτά στη ζεστή Τυφλίδα.
Εκεί μίλησε ο Πέδρο στο 115′. Μάλλον στην τελευταία του παράσταση, πριν αλλάξει φανέλα και μετακομίσει στο Ολντ Τράφορντ σκόραρε από κοντά μετά την ασταθή επέμβαση στο φάουλ του Μέσι. Όχι ΄ότι το ματς είχε τελειώσει. Η Σεβίλλη φάνηκε να έχει κι άλλη βενζίνη στο ρεζερβουάρ. Έχασε τεράστιες ευκαιρίες με Κόκε και Ραμί για να στείλει εκ νέου το ματς στην ισοπαλία και λογικά στα πέναλτι.
Ο Πέδρο στις αγκαλιές των συμπαικτών του ήταν η τελευταία εικόνα πριν από την απονομή. Η ποδοσφαιρική σεζόν άρχισε ιδανικά…

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Λουίς Ενρίκε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Ντάνι Άλβες, Μαστσεράνο (Πέδρο 94′), Ματιέ, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Ινιέστα (Ρομπέρτο 63′), Ραφίνια (Μπάρτρα 78′), Σουάρες, Μέσι.
ΣΕΒΙΛΛΗ (Ουνάι Έμερι): Μπέτο, Τρεμουλινάς, Ράμι, Κόκε, Κρικόβιακ, Κρον-Ντέλι, Ιμπόρα (Μαριάνο 80′), Ρέγες (Κονοπλιάνκα 67′), Μπανέγα, Βιτόλο, Γκαμεϊρό (Ιμόμπιλε 79′).
Κάρτες: Κρικόβιακ (14′ κίτρινη), Ματιέ (70′ κίτρινη), Κόκε (88′ κίτρινη), Μπανέγα (93′ κίτρινη), Πέδρο (95′ κίτρινη), Μπουσκέτς 117′ (κίτρινη), Κρον-Ντέλι (120′ κίτρινη), Άλβες (120′ κίτρινη).
Σκόρερ: 3′ Μπανέγκα, 57′ Ρέγες, 72′ Γκαμεϊρό (πέν.),  81′ Κονοπλιάνκα – 7′, 16′ Μέσι , 44′ Ραφίνια  52′ Σουάρες , 115′ Πέδρο 

Σχετικά άρθρα