Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας! Μάθε τι θα σου συμβεί! thumbnail

Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας! Μάθε τι θα σου συμβεί!


ΚΡΙΟΣ


Ελεύθερος/η: Η σημερινή μέρα προμηνύεται όμορφη για σένα, με θετική ενέργεια, ενθουσιασμό και ζωντάνια και θα σε ανεβάσει ακόμα περισσότερο ένα φλερτ ή σχόλιο θαυμασμού για την εμφάνισή σου. Η αναζήτηση μιας έντονης ερωτικής εμπειρίας με ποιοτικά χαρακτηριστικά θα είναι το ζητούμενό σου και μέσω ενός φίλου ή γνωστού ενδεχομένως να έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με ένα άτομο που μπορεί να στην προσφέρει.
Σε σχέση: Τα πνεύματα φαίνονται να ηρεμούν στη σχέση σου και είναι ευκαιρία να βγείτε μαζί με το ταίρι σου να ξεσκάσετε λίγο και να ξεφύγετε από την καθημερινή σας ρουτίνα.


ΔΩΡΕΑΝ Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ΔΩΡΕΑΝ από το Astrology.gr


 


ΤΑΥΡΟΣ


Ελεύθερος/η: Η Αφροδίτη από σήμερα το βράδυ θα βρίσκεται στο φιλικό για σένα ζώδιο της Παρθένου, ανάγοντας την ερωτική σου ζωή στις πρώτες θέσεις των προτεραιοτήτων σου. Οι πιθανότητες να εμφανιστεί κάτι καινούργιο στο δρόμο σου είναι πολύ αυξημένες και μάλιστα με το συγκεκριμένο άτομο μπορεί να υπάρχει σταθερότητα και θετική εξέλιξη, καθώς θα σου δώσει την αίσθηση ότι είναι ώριμο και κατασταλαγμένο.
Σε σχέση: Κάποιες αλλαγές στο σπίτι είναι επιβεβλημένες, ακόμα και λόγω εποχής και σήμερα θα βρείτε την ευκαιρία με το σύντροφό σου να ασχοληθείτε με αυτές ή να τις δρομολογήσετε για το άμεσο μέλλον.


ΔΩΡΕΑΝ Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ΔΩΡΕΑΝ από το Astrology.gr


 


ΔΙΔΥΜΟΙ


Ελεύθερος/η: Η επικοινωνία σου με ένα άτομο που σου αρέσει αλλά επιδιώκεις κάτι περισσότερο από φιλική σχέση σήμερα θα είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα σε κάνει να ελπίσεις ότι είσαι πολύ κοντά στο να το καταφέρεις. Η Αφροδίτη στην Παρθένο θα σου δώσει εύνοια στα ερωτικά σου, όμως πρέπει να είσαι σταθερός/η στους στόχους σου και να μην διασπάσεις την ενέργειά σου πετώντας από το ένα λουλούδι στο άλλο.
Σε σχέση: Καλό θα ήταν σήμερα, αν ο καιρός το επιτρέπει, να κανονίσετε μια βραδινή έξοδο με το σύντροφό σου. Να συναντήσετε αγαπημένα σας άτομα, να χαλαρώσετε και να αλλάξετε τον αέρα σας.


ΔΩΡΕΑΝ Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ΔΩΡΕΑΝ από το Astrology.gr


 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Ελεύθερος/η: Σήμερα όλα είναι πιθανά να συμβούν στα ερωτικά σου γιατί αποπνέεις έναν αέρα σιγουριάς και αυτοπεποίθησης που είναι τα απαραίτητα όπλα να ελκύσεις το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου. Ίσως γίνεις πιο τολμηρός/η και διεκδικητικός/η, προσεγγίζοντας ένα άτομο που θέλεις. Θα βρεις την κατάλληλη ευκαιρία να το πλησιάσεις κολακεύοντάς το και εκθειάζοντας την εμφάνιση ή την προσωπικότητά του.
Σε σχέση: Οι αυξημένες ανάγκες δε σε αφήνουν να ηρεμήσεις και να απολαύσεις ένα όμορφο βράδυ με το σύντροφό σου γι' αυτό και κάποια στιγμή θα του εξομολογηθείς τις ανησυχίες σου και θα ζητήσεις και τη γνώμη του ή μια ιδέα που μπορεί να φανεί χρήσιμη.


ΔΩΡΕΑΝ Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ΔΩΡΕΑΝ από το Astrology.gr


 


ΛΕΩΝ


Ελεύθερος/η: Η Σελήνη είναι στο ζώδιό σου αλλά αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι η Αφροδίτη που πέρασε στον 2ο οίκο σου στην Παρθένο. Το ζητούμενό σου λοιπόν για την ερχόμενη περίοδο δε θα είναι απλά και μόνο η καλοπέραση και οι υλικές ή άλλες απολαύσεις αλλά το να προσφέρεις και να μοιραστείς στιγμές με ένα συγκεκριμένο άτομο και με την εύνοια που θα έχεις θα σου δοθούν οι ευκαιρίες να το πραγματοποιήσεις.
Σε σχέση: Τονίζεται η ανάγκη σου για πολυτέλεια σήμερα κι ίσως δεν αντισταθείς στον πειρασμό να αγοράσεις κάτι ή να πας κάπου με το ταίρι σου για να την ικανοποιήσεις. Το σίγουρο πάντως είναι ότι θα έχετε μια όμορφη μέρα.


ΔΩΡΕΑΝ Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ΔΩΡΕΑΝ από το Astrology.gr


 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Ελεύθερος/η: Άλλος ένας πλανήτης έρχεται να προστεθεί στο ζώδιό σου και φυσικά όταν μιλάμε για Αφροδίτη μιλάμε για την κατ' εξοχήν θεά του έρωτα που δε θα σε αφήσει σε χλωρό κλαρί, στρέφοντας την προσοχή σου στα προσωπικά σου. Πολλοί και πολλές θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την καρδιά σου, εσύ θα ανανεώσεις την εμφάνισή σου και γενικά θα είναι μια περίοδος που θα σε ανεβάσει πολύ και θα σου αρκετά δώρα στο συγκεκριμένο τομέα.
Σε σχέση: Η σχέση σου θα περάσει πρώτη στη λίστα των άμεσων προτεραιοτήτων σου, αφού είσαι αποφασισμένος/η να βάλεις σε τάξη τα πάντα και να αλλάξεις πολλά από αυτά που βλέπεις ότι δεν σας οδηγούν πουθενά και το μόνο που δημιουργούν είναι εντάσεις.
Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/EROTIKH-ASTROLOGIA/erotiko-oroskopio/item/80105-erotiko-oroskopio-8-10#ixzz3ny7e6bUF

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X