Η ερωτική  Αφροδίτη επανέρχεται στην Παρθένο - Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια! thumbnail

Η ερωτική Αφροδίτη επανέρχεται στην Παρθένο – Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια!

Η Αφροδίτη επανέρχεται στην Παρθένο 8 Οκτωβρίου και θα παραμείνει μέχρι και τις 8 Νοεμβρίου


Η Αφροδίτη, μετά από αρκετό καιρό, φεύγει από το Λιοντάρι και αναλαμβάνει πιο ταπεινούς αλλά εξίσου ενδιαφέροντες ρόλους και περισσότερο χρήσιμους προς τους άλλους. Από τις 8 Οκτωβρίου και μέχρι στις 8 Νοεμβρίου η τάση για καλοπέραση και ομορφιά θα κοντράρεται με την προσφορά, την υπηρεσία αλλά και την σχολαστικότητα. Η συμπάθεια κυρίως σε άτομα που έχουν προβλήματα και χρειάζονται βοήθεια θα είναι το κυριότερο μέλημά μας, εκδηλώνοντας έτσι την αγάπη και το ενδιαφέρον μας. Η θέση της Αφροδίτης στην Παρθένο δεν είναι και η ιδανικότερη, αφού θεωρείται ότι είναι σε πτώση και σημαίνει ότι δεν σχετίζεται με τα ροζ σύννεφα του έρωτα που εκδηλώνει συνήθως αυτός ο πλανήτης. Όμως, μπορεί να προσφέρει σε ένα άτομο που έχει ανάγκη και κυρίως σε όποιο χρειάζεται στήριξη, υπομονή και αποδοχή.


Κριός


Τα κεφάλια μέσα. Ξεκινάει μια περίοδος πειθαρχίας που δεν είναι και τόσο εύκολη, αφού θα φροντίζεις για θέματα υγείας και διατροφής τα οποία μερικές φορές σε κουράζουν γιατί πρέπει να είσαι πολύ προσηλωμένος/η. Θα είσαι ιδιαίτερα παραγωγικός/η κι εργατικός/η και αυτό θα βοηθήσει στο να ανεβάσεις το επίπεδο της δουλειάς σου. Η ξαφνική γνωριμία με έναν άτομο που θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα, ίσως στον εργασιακό τομέα ή από τον συγκεκριμένο χώρο, θα ομορφύνει αυτή την περίοοδο και ίσως και να προχωρήσετε και παραπέρα.


Ταύρος


Η Αφροδίτη θα σου δώσει ένα κίνητρο να ερωτοτροπήσεις λίγο παραπάνω αλλά πάντα μέσα από τα πλαίσια της προσφοράς και της υπηρεσίας με ένα πρόσωπο που ενδεχομένως να έχει την ανάγκη σου. Τα παιδιά που είναι μια μορφή της δημιουργίας του έρωτα θα παίξουν και αυτά ένα σημαντικό ρόλο σε θέματα αποφάσεων πάνω σε μια σχέση σου γιατί μπορεί να νιώσεις ότι έχεις βρει τον άνθρωπο που θα κάνετε μαζί οικογένεια. Η ανάγκη της έκφρασης που αφορά στις καλλιτεχνικές σου ανησυχίες θα είνα έντονη και πιθανόν να βρεθείς σε κλίμα πολύ θετικό για να πετύχεις πράγματα.


Δίδυμοι


Η κοινωνικότητά σου θα περιοριστεί για λίγο αφού θα βρεθείς να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και οτιδήποτε χρειάζεται για να γίνει καλά ή για να λυθεί το πρόβλημά του. Το σπίτι θα είναι ένα χώρος όπου θα στεγάσεις τον έρωτα σου αλλά πιθανόν η επικοινωνία να μην είναι και τόσο εύκολη γιατί δεν θα έχεις εκείνη την άνεση και την ευελιξία που σε χαρακτηρίζει. Ο κήπος, τα ζωάκια σου και γενικά οτιδήποτε έχει να κάνει με φροντίδα και κυρίως μέσα στον χώρο σου θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον, με στόχο να φτιάξεις ένα καλύτερο και πιο αρμονικό περιβάλλον.


Καρκίνος


Θα γίνουν θετικές αλλαγές, αφού θα ανοιχτείς και από εκεί που δεν ήξερες πώς να διαχειριστείς διάφορες υποθέσεις, ακόμα και θέματα σπουδών ή μιας καινούργιας επαγγελματικής δεξιότητας, θα γίνουν όλα εύκολα και εσύ θα χαίρεσαι που θα μπορείς να τα μοιράζεσαι με τους άλλους. Η ανάγκη για ζωή και για μάθηση θα σου ανοίξει ορίζοντες που δεν περίμενες. Το καλό είναι ότι θα κάνεις μικρά ταξίδια είτε για αναψυχή, είτε για επαγγελματικά θέματα και από αυτά θα έρθει σύντομα μια επιτυχία. Η εξέλιξη και η γνώση θα αποκτηθούν περισσότερο από μετακινήσεις και συζήτηση, παρά από διάβασμα και σκέψεις.


Λέων


Θα έρθεις σε επαφή με τις συναισθηματικές και υλικές ανάγκες σου και αυτό θα σε υποχρεώσει να δράσεις για να διεκδικήσεις. Η εξασφάλιση θα είναι το ζητούμενο και αυτό θα σε κάνει να κινηθείς σε πολλές κατευθύνσεις, με στόχο να την αποκτήσεις. Η καλοπέραση και η φροντίδα του εαυτού σου θα είναι το ζητούμενο και το ίδιο θα ισχύει και με την δουλειά σου γιατί θα προσπαθήσεις να την κάνεις όσο πιο ευχάριστη γίνεται. Η σίγουρη αγκαλιά, μαζί με την ζεστασιά που έχεις ανάγκη, θα σε κάνει να συμβιβαστείς με ένα πρόσωπο. Ο συνδυασμός εργασίας με χαρά θα σου φέρει μια ανανέωση που θα σου δώσει μεγαλύτερες δυνατότητες για να εξελιχτείς.


Παρθένος


Έχεις την τιμητική σου. Οι συγκυρίες είναι όλες υπέρ σου και θα ασχοληθείς με την εξωτερική σου εμφάνιση, με στόχο την βελτίωση και την αναβάθμιση της εικόνας σου. Θέλοντας να επιβεβαιωθείς, θα υποχρεωθείς κατά κάποιο τρόπο να ξεχάσεις για λίγο την συντροφικότητα και να στραφείς σε πιο προσωπικές ανάγκες. Η γλυκύτητα που θα εκπέμπεις θα προσθέσει στο «βιογραφικό» σου προσωπικές κατακτήσεις και από αυτές κάποια θα σου αρέσει πάρα πολύ. Γενικά, θα νιώθεις σιγουριά για τον εαυτό σου αλλά αυτό ίσως σε συμπαρασύρει ακόμα και σε κάποιες υπερβολές.

Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/KINISEIS-PLANiTON/item/80122-i-erotiki-afroditi-epistrefei-stin-partheno-pos-epireazei-ta-12-zodia#ixzz3nyB3s6wX

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X