Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας thumbnail

Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας

ΚΡΙΟΣ


Ελεύθερος/η: Ενδεχομένως η ψυχολογική κούραση της εβδομάδας να σου βγει σήμερα συσσωρευμένη και, παρότι Παρασκευή, να μην έχεις διάθεση ούτε να βγεις, ούτε να μιλήσεις καν με τον οποιοδήποτε. Φρόντισε λοιπόν να ξεκουραστείς το βράδυ, να διώξεις από το μυαλό σου ένα άτομο που σε παιδεύει με τα τερτίπια του και να πας όσο γίνεται νωρίτερα για ύπνο για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου.
Σε σχέση: Αν νιώθεις ότι το παράκανες με την κριτική ή τη δηκτικότητα απέναντι στο ταίρι σου, μια πράξη που να δηλώνει τη συγγνώμη σου ίσως βοηθήσει στο να βελτιωθεί το κλίμα μεταξύ σας.


ΔΩΡΕΑΝ Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ΔΩΡΕΑΝ από το Astrology.gr


 


ΤΑΥΡΟΣ


Ελεύθερος/η: Η λογική σου θα υπερισχύσει του συναισθήματος, αφού τόσο η Σελήνη όσο και η Αφροδίτη στην Παρθένο σε καλεί να δράσεις συντηρητικά, συγκροτημένα και πολύ προσεκτικά σήμερα στα ερωτικά σου ώστε να μην δώσεις δικαιώματα, σε περίπτωση που ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει δεν έχεις πειστεί ότι τρέφει τα ίδια αισθήματα με σένα. Γενικά, θα προχωρήσεις φυλώντας τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά.
Σε σχέση: Η περίοδος αυτή θα είναι αρκετά επιβαρημένη με υποχρεώσεις και δουλειές και ενδεχομένως να ρίξεις όλο το βάρος σου εκεί, θέλοντας και μη και να μην έχεις χρόνο για να απολαύσεις με το ταίρι σου, προς απογοήτευση και των δυο σας.


ΔΩΡΕΑΝ Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ΔΩΡΕΑΝ από το Astrology.gr


 


ΔΙΔΥΜΟΙ


Ελεύθερος/η: Τόσο ο Κρόνος όσο και η Σελήνη στην Παρθένο σήμερα θα βάλουν κάποιο «φρένο» στην ανεμελιά και την χαλαρή στάση σου απέναντι στα ερωτικά σου και θα αρχίσουν να περιορίζουν τις επιλογές σου, ωθώντας σε να τα πάρεις λίγο πιο σοβαρά. Όλα σε σπρώχνουν στο να ωριμάσεις, να αφήσεις τα παιχνίδια και να προσανατολιστείς προς τη δημιουργία μιας σχέσης, κάτι που ενδεχομένως να αλλάξει και το κέντρο του ενδιαφέροντός σου.
Σε σχέση: Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να κάνετε κάποια σχέδια με το σύντροφό σου, όπως και να ξεκινήσετε ενέργειες ώστε να κλείσουν κάποια θέματα σχετικά με την οικογένεια ή ένα ακίνητο που εκκρεμούν.


ΔΩΡΕΑΝ Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ΔΩΡΕΑΝ από το Astrology.gr


 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Ελεύθερος/η: Μπορεί η μέρα να είναι φορτωμένη με δουλειές που πρέπει να γίνουν αλλά θα τις προγραμματίσεις έτσι ώστε να σου μείνει λίγος χρόνος το βράδυ να συναντηθείς με κάποιο φίλο σου. Όμως η κουβέντα μαζί του για ένα ερωτικό σου θέμα θα σε προσγειώσει στην πραγματικότητα, αφού θα σου παρουσιάσει μια πτυχή που ίσως, λόγω της συναισθηματικής σου φόρτισης, δεν είχες προσέξει.
Σε σχέση: Οι υποδείξεις ή η κριτική που μπορεί να δεχτείς για το σύντροφό σου από ένα συγγενή σου θα σε εκνευρίσει γιατί θα θεωρήσεις ότι υποτιμά και εσένα και τη σχέση σου.


ΔΩΡΕΑΝ Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ΔΩΡΕΑΝ από το Astrology.gr


 


ΛΕΩΝ


Ελεύθερος/η: Παρά το ότι η ερωτική σου διάθεση είναι έντονη, θα σκεφτείς πολύ πριν κάνεις κάποια απερισκεψία σήμερα που μπορεί να σε εκθέσει συναισθηματικά. Ενδεχομένως να αντισταθείς στις πιέσεις ενός ατόμου και να μην αφήσεις να έχει συνέχεια το φλερτ σας, αφού δε σου δίνει την εντύπωση ότι μπορεί να οδηγήσει σε κάτι σοβαρό, αν και κατά βάθος θα κολακευτείς και θα πάρεις την επιβεβαίωσή σου.
Σε σχέση: Καλά θα κάνεις να τηρήσεις μια σταθερή οικονομική πολιτική και να μην παρασύρεσαι από ψεύτικες ανάγκες. Καθίστε με το σύντροφό σου, βάλτε προτεραιότητες και προσπαθήστε να τις τηρήσετε.


ΔΩΡΕΑΝ Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ΔΩΡΕΑΝ από το Astrology.gr


 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Ελεύθερος/η: Με Σελήνη και Αφροδίτη στο ζώδιό σου το σίγουρο είναι ότι θα θέσεις τον εαυτό σου στην υπηρεσία του έρωτα, πάντα με μέτρο όμως και χωρίς συναισθηματικές εξάρσεις που μπορεί να σε παρασύρουν πέρα από το δρόμο που έχεις χαράξει. Ενδεχομένως να κάνεις και μια γνωριμία σήμερα με άτομο που μεν δε θα σε συγκλονίσει, αλλά θα σου δώσει την αίσθηση ότι μπορεί να σε φροντίσει και να σε νοιαστεί.
Σε σχέση: Μια επικριτική διάθεση μπορεί να βγάλεις απέναντι στο σύντροφό σου, ιδιαίτερα αν διαπιστώσεις ότι αποφεύγει να κάνει πράξη κάποια πράγματα που έχετε συμφωνήσει, βρίσκοντας διάφορες δικαιολογίες.Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/EROTIKH-ASTROLOGIA/erotiko-oroskopio/item/80149-erotiko-oroskopio-9-10#ixzz3o4Gl3RZi

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X