Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας thumbnail

Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας


ΚΡΙΟΣ


Ελεύθερος/η: Εκρηκτική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η μέρα για σένα αφού ο κυβερνήτης σου, Άρης, συναντά το Δία δίνοντάς σου το κίνητρο που έψαχνες για να παλέψεις για έναν έρωτα. Πολύ ένταση και συσσωρευμένη ενέργεια θα υπάρχει μέσα σου που θα σε βάλουν για τα καλά στη φάση της διεκδίκησης αν έχεις βρει ήδη ένα άτομο που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον σου.
Σε σχέση: Είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί μια αναστάτωση στη σχέση σου από εξωγενείς παράγοντες αλλά ίσως γίνει κι η αφορμή για να κινητοποιηθείτε και εσείς και να δημιουργήσετε κοινό μέτωπο, αφήνοντας τις διαφορές σας στην άκρη.


ΔΩΡΕΑΝ Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ΔΩΡΕΑΝ από το Astrology.gr


 


ΤΑΥΡΟΣ


Ελεύθερος/η: Δεν αποκλείεται να έχεις ένα ξέσπασμα σήμερα και να βγάλεις μια άλλη προσωπικότητα πέρα από τη νηφάλια και στωική που συνήθως έχεις. Κυρίως αν υπάρχει ένα άτομο που σου τρώει χρόνο και ενέργεια αλλά ό, τι κι αν κάνεις καταλήγετε στο σημείο εκκίνησης, θα χάσεις την υπομονή σου κι ίσως αλλάξεις τελείως στάση απέναντί του ή θα αποφασίσεις να το τερματίσεις μπας και ηρεμήσεις.
Σε σχέση: Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις ότι έχεις πιεστεί ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό και σήμερα μάλλον θα ξεσπάσεις στο ταίρι σου. Εσύ μπορεί να νιώσεις πολύ καλύτερα μετά, δε θα ισχύει το ίδιο όμως και για αυτό κι είναι πιθανό να σου κρατήσει μούτρα.


ΔΩΡΕΑΝ Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ΔΩΡΕΑΝ από το Astrology.gr


 


ΔΙΔΥΜΟΙ


Ελεύθερος/η: Η ερωτική σου διάθεση θα αυξηθεί απότομα σήμερα και μέσα από διάφορες καταστάσεις που θα συμβούν ίσως πάρεις φόρα και πεις όσα δεν είχες πει εδώ και τόσο καιρό σε ένα άτομο. Είναι πιθανό να ξεπεράσεις τα όριά σου ή κάποιους φραγμούς που προσπαθούσε να σου βάλει ο Κρόνος, αλλά στο ερωτικό παιχνίδι δε θα έχεις αντίπαλο, οπότε δε θα το μετανιώσεις ούτε λίγο.
Σε σχέση: Είναι λογικό να υπάρχει μια υπερβολή σήμερα είτε από σένα είτε από το σύντροφό σου γι' αυτό κι είναι πολύ πιθανές κάποιες παρεξηγήσεις ή εντάσεις μεταξύ σας. Το μυστικό είναι να μην δώσετε έκταση γιατί το σπίτι μάλλον θα γίνει πεδίο μάχης.


ΔΩΡΕΑΝ Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ΔΩΡΕΑΝ από το Astrology.gr


 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Ελεύθερος/η: Ιδιαίτερα ευερέθιστος/η θα είσαι σήμερα και αν δεν βρεις κάπου να εκτονωθείς, σίγουρα θα τσακωθείς με το μισό πληθυσμό για ασήμαντη αφορμή. Ωστόσο, αν σε ενδιαφέρει ένα άτομο πολύ, είναι η κατάλληλη μέρα για να το πιάσεις και να του πεις όλα όσα νιώθεις με θάρρος και χωρίς αναστολές. Αν πετύχει έχει καλώς, αν όχι, τουλάχιστον δε θα τρως το χρόνο σου άδικα.
Σε σχέση: Μια διαμάχη με ένα συγγενικό πρόσωπο ίσως πάρει μεγάλες διαστάσεις και είναι πιθανό να αποφασίσετε με το σύντροφό σου να το απομακρύνετε από τη ζωή σας ή να κόψετε τα πολλά-πολλά μαζί του.


ΔΩΡΕΑΝ Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ΔΩΡΕΑΝ από το Astrology.gr


 


ΛΕΩΝ


Ελεύθερος/η: Παραείσαι ζωηρός/η κι ακμαίος/η σήμερα με τη σύνοδο Άρη – Δία και το φλογερό σου ταμπεραμέντο θα βρει τρόπο να εκφραστεί στο μέγιστο, αφού θα κάνεις κυριολεκτικά θραύση. Ένα άτομο θα σε φλερτάρει αρκετά έντονα κι εσύ θα αποφασίσεις να ξανοιχτείς μαζί του και να το απολαύσεις. Εντούτοις, επειδή μέτρο δεν υπάρχει αυτή τη μέρα, φρόντισε να μην… καείς από την υπερέκθεση.
Σε σχέση: Η διάθεσή σου είναι πολύ ερωτική γι' αυτό θα κεντρίσεις και θα προκαλέσεις τον σύντροφό σου, προετοιμάζοντας το έδαφος για ένα μάλλον εκρηκτικό βράδυ.


ΔΩΡΕΑΝ Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ΔΩΡΕΑΝ από το Astrology.gr


 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Ελεύθερος/η: Έτη φωτός μακριά από την συνηθισμένη σου εικόνα θα είσαι σήμερα, καθώς Άρης και Δίας είναι αποφασισμένοι να σε πείσουν να ξεφύγεις και να αποβάλλεις έστω και για λίγο τη σύνεση και τη λογική που σε χαρακτηρίζει. Με δεδομένο ότι τα καλά παιδιά πάνε στον Παράδεισο και τα κακά.. παντού, τουλάχιστον ερωτικά θα δώσεις ρεσιτάλ. Τίποτα δε θα μπορέσει να σε εμποδίσει να κάνεις ό,τι τραβά η όρεξή σου.
Σε σχέση: Είναι πολύ πιθανό να προκληθεί μια ένταση στη σχέση σου εξ αιτίας ενός γεγονότος κι η αντίδρασή σου δε θα θυμίζει σε τίποτα τον συγκρατημένο σου εαυτό γι' αυτό δεν αποκλείεται να ξεσπάσεις και μάλιστα άγρια.


ΔΩΡΕΑΝ Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ΔΩΡΕΑΝ από το Astrology.gr


 


ΖΥΓΟΣ


Ελεύθερος/η: Επειδή είναι πολύ πιθανό σήμερα να έχεις μεγάλη ένταση ίσως βγεις έξω με την παρέα σου για να εκτονωθείς. Δεν αποκλείεται να το παρακάνεις με το ξενύχτι ή το ποτό, κυρίως αν θέλεις να ξεχάσεις έναν έρωτα που σε βασανίζει. Η μόνη περίπτωση για να συγκρατήσεις κάπως την ορμή σου είναι να σκεφτείς την επόμενη μέρα και την κατάστασή σου που δε θα είναι κι η καλύτερη.
Σε σχέση: Δεν αποκλείεται μια ζημιά στο σπίτι να σε χαλάσει τελείως και να σε πιάσουν τα νεύρα σου ενώ οι προσπάθειες του συντρόφου σου να σε ηρεμήσει θα είναι άκαρπες. Πάρε μια βαθιά ανάσα και στην ανάγκη μείνε για λίγο μόνος/η μέχρι ανακτήσεις την ψυχραιμία σου.
Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/EROTIKH-ASTROLOGIA/erotiko-oroskopio/item/80533-erotiko-oroskopio-18-10#ixzz3ov237g3H

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X