Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας! thumbnail

Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας!


ΚΡΙΟΣ


Ελεύθερος/η: Πολύ περιορισμένος/η ένιωσες το προηγούμενο διήμερο και σήμερα θα έχεις την ανάγκη να αναπνεύσεις ελεύθερα και να διώξεις όλες τις σκοτούρες σου. Μια έξοδος λοιπόν με φίλους είναι πολύ πιθανή, γιατί θα βρεθείς με άτομα που σε αγαπούν, χωρίς να σε κρίνουν και να κάνεις τα δικά σου. Το ερωτικό παιχνίδι θα είναι κι αυτό κομμάτι της διασκέδασης κι αν προκύψει δεν θα χάσεις ευκαιρία.
Σε σχέση: Το ότι είναι καθημερινή, δε σε απασχολεί, το μόνο που ενδεχομένως να είναι απαγορευτικό για να βγεις και να πας κάπου με το ταίρι σου είναι η τσέπη. Εντούτοις μπορείτε να βρείτε κάλλιστα διάφορους τρόπους για να περάσετε ένα όμορφο βράδυ.


ΔΩΡΕΑΝ Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ΔΩΡΕΑΝ από το Astrology.gr


 


ΤΑΥΡΟΣ


Ελεύθερος/η: Μια μεγάλη αλλαγή νοοτροπίας και οπτικής που βλέπεις τα ερωτικά σου δεν είναι ούτε εφικτή, ούτε και απαραίτητα ωφέλιμη για κάποιον/α με το δικό σου χαρακτήρα. Κάθε αναθεώρηση, μετατροπή ή απλά τάση διαφοροποίησης θα πρέπει να είναι στα πλαίσιά σου, ώστε να την υιοθετήσεις, να την εφαρμόσεις αποτελεσματικά και να δεις φως. Γι' αυτό μην επηρεάζεσαι από θεωρίες και κοίτα στην πράξη τι μπορείς να κάνεις.
Σε σχέση: Δεν είσαι κι ικανοποιημένος/η από την κατάσταση στα επαγγελματικά σου, ωστόσο δε θα επηρεαστείς από τις πιέσεις του συντρόφου σου για κάποια διεκδίκηση περισσότερων δικαιωμάτων ή μια πολιτική πιο επαναστατική γιατί φοβάσαι τις συνέπειες που θα ακολουθήσουν.


ΔΩΡΕΑΝ Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ΔΩΡΕΑΝ από το Astrology.gr


 


ΔΙΔΥΜΟΙ


Ελεύθερος/η: Δε χρειάζεται να είσαι ευφυΐα για να καταλάβεις τι θέλει ένα άτομο από σένα και όλο σε γυροφέρνει. Το θέμα είναι αν συμπίπτουν τα… θέλω σας. Αν δεν ενδιαφέρεσαι για κάτι περισσότερο από μια απλή, φιλική γνωριμία, καλό θα ήταν να του το ξεκαθαρίσεις και να μην προσπαθείς να το αποφύγεις, κάνοντας κόνξες και παίζοντας παιχνίδια.
Σε σχέση: Δεν θα είναι εύκολο να διευθετήσεις μια υπόθεσή σου γιατί τελικά θα αποδειχθεί πιο περίπλοκη και χρονοβόρα απ' όσο νόμιζες και το πιο πιθανό είναι να γυρίσεις στο σπίτι σου αποκαρδιωμένος/η και ταλαιπωρημένος/η, αναζητώντας τη φροντίδα του συντρόφου σου.


ΔΩΡΕΑΝ Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ΔΩΡΕΑΝ από το Astrology.gr


 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Ελεύθερος/η: Έχεις αντικρουόμενα συναισθήματα και παλεύεις από τη μια με το κόλλημά σου με ένα άτομο και από την άλλη με την απεξάρτησή σου από αυτό. Σε τέτοιες περιπτώσεις όμως είναι καλύτερα να μην πιεστείς και να αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν κι όπου σε πάνε. Καμιά φορά ξέρουν από μόνα τους ποιος είναι ο κατάλληλος δρόμος και ίσως ο τελικός προορισμός να σε εκπλήξει ευχάριστα.
Σε σχέση: Η συναισθηματική σου ασφάλεια είναι πιο σημαντική από την υλική, οπότε σταμάτα να επηρεάζεσαι από τα οικονομικά και κοίτα να περνάς όμορφες στιγμές με τον άνθρωπό σου. Έτσι κι αλλιώς στη συγκεκριμένη περίοδο δεν είσαι κι ο/η μόνος/η.


ΔΩΡΕΑΝ Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ΔΩΡΕΑΝ από το Astrology.gr


 


ΛΕΩΝ


Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στον 7ο οίκο σου από τα ξημερώματα θα πάρεις τα πάνω σου. Η εύνοια στα ερωτικά σου φαίνεται να επανέρχεται και σήμερα ίσως έχεις την ευκαιρία σου, αν βγεις, να κάνεις αρκετές καινούργιες γνωριμίες, με άτομα που θα σε βοηθήσουν να μην αποβάλλεις την τυπική και «στημένη» συμπεριφορά σου. Το σίγουρο είναι ότι θα καταπλήξεις και ίσως ελκύσεις κι ένα ενδιαφέρον άτομο.
Σε σχέση: Πέρα από τα μεγάλα λόγια και την large σου συμπεριφορά το ταίρι σου χρειάζεται να σε νιώθει πιο κοντά του γι' αυτό θα ήταν καλύτερο να αφιερώσεις λίγο χρόνο σε αυτό και να δώσεις περισσότερη βαρύτητα στο πώς αισθάνεται, πώς περνάει ή τι θα ήθελε.


ΔΩΡΕΑΝ Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ΔΩΡΕΑΝ από το Astrology.gr


 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Ελεύθερος/η: Για να βάλεις σε τάξη την ερωτική σου ζωή και να εκμεταλλευτείς την εύνοια που σου παρέχουν οι πλανήτες στο ζώδιό σου, καλό θα ήταν να ξεμπερδεύεις μια και καλή με παλιές ιστορίες. Το μόνο που σου έχουν προσφέρει είναι ψυχολογικό βάρος κι ίσως δυσάρεστα συναισθήματα τα οποία όμως να οφείλεις να ξεπεράσεις και μάλιστα σύντομα.
Σε σχέση: Πιστεύεις ότι αν δεν ολοκληρώσεις κάποιες δουλειές, δε θα μπορέσεις να ηρεμήσεις και να περάσεις ένα χαλαρό βράδυ με το ταίρι σου. Ωστόσο θα σου φανούν ότι τραβάνε χρόνια και ενδεχομένως να μην αντέξεις, να κάνεις τα αναγκαία και να πας να το βρεις.
Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/EROTIKH-ASTROLOGIA/erotiko-oroskopio/item/80627-erotiko-oroskopio-21-10#ixzz3pCSSAq5h

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X