Άραγε αρέσουν στα ζώδια οι εκπλήξεις; thumbnail

Άραγε αρέσουν στα ζώδια οι εκπλήξεις;

 
Κριός
Ο Κριός χαίρεται με οποιαδήποτε ευχάριστη έκπληξη. Αρκεί και μόνο που σκέφτηκες να του την κάνεις! Θα την εκτιμήσει και θα φροντίσει να σου την ανταποδώσει άμεσα. Αρκεί να μην προλάβεις μία δική του έκπληξη!
Ταύρος

Ο Ταύρος εκτιμά τις εκπλήξεις, ιδιαίτερα αν είναι κάτι σε τούρτα ή ένα ωραίο γεύμα σε ένα πολύ καλό εστιατόριο. Θέλει οι εκπλήξεις να τον γεμίζουν υλικά και συναισθηματικά! 

 


 

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος δεν ενθουσιάζεται εύκολα με τις εκπλήξεις! Θεωρεί ότι κανένας δεν μπορεί να ξεπεράσει τις δικές του υπέροχες ιδέες για εκπλήξεις. Του αρκεί να είσαι δίπλα του, να τον ακούς και να τον κατανοείς! 

 


 

 

 Καρκίνος

Ο Καρκίνος δέχεται τις εκπλήξεις, μόνο όταν αυτές γίνονται με προσοχή και συμβαδίζουν με το πρόγραμμά του. Δε θα πρέπει να τον ενοχλήσεις και να του διαταράξεις την ησυχία! 

 


 

  Λέων

Ο Λέων ζει για τις εκπλήξεις! Τις δέχεται πάντα και τις ανταποδίδει ακόμα καλύτερα. Ακόμα κι αν δεν ενθουσιαστεί με μία έκπληξη, δε θα σου το πει ποτέ ευθέως, απεναντίας θα σε ευχαριστήσει! 

 


 

ΠαρθένοςΓια να κάνεις μία έκπληξη σε έναν Παρθένο, θα πρέπει πρώτα να έχεις μάθει πάρα πολύ καλά τα γούστα του. Μην τον αιφνιδιάσεις, γιατί θα καταλήξετε να μιλάτε ώρες για αυτήν την έκπληξη, που στο τέλος θα χάσει το νόημά της! 

 

 

   Ζυγός          
Στον Ζυγό αρέσουν πάρα πολύ οι εκπλήξεις. Θα χαρεί τόσο πολύ, που θα σου φτιάξει τη διάθεση. Αρκεί η έκπληξη να είναι σύμφωνη με τα γούστα του! Αλλιώς, θα μετανιώσεις την ώρα και τη στιγμή που του την έκανες! 

 


 

 

Σκορπιός


Όταν κάνεις έκπληξη σε έναν Σκορπιό, δε θα καταλάβεις αν του άρεσε ή όχι. Δεν εκφράζει τα συναισθήματά του, οπότε θα μείνεις με την απορία! Η έκπληξη για τον Σκορπιό είναι άλλη μία επιβεβαίωση για τον εαυτό του! 

 

 

 

  Τοξότης

Ο Τοξότης τρελαίνεται για τις εκπλήξεις! Να τις δέχεται και να τις κάνει! Είναι απαραίτητες για τη ζωή του και τόσο σημαντικές, που χωρίς αυτές δεν μπορεί να ζήσει! 

 


 


 Αιγόκερως   Ο Αιγόκερως δε χαίρεται ιδιαίτερα με τις εκπλήξεις! Νιώθει ότι αναγκάζεται να τις ανταποδώσει και δεν του αρέσει πολύ η ιδέα. Μπορείς, ωστόσο, να του την κάνεις, επιβεβαιώνοντάς του ότι δε θα υπάρξει άλλη! 

 

 

 

 Υδροχόος


Ο Υδροχόος δε δέχεται τις εκπλήξεις από τον καθένα! Θέλει να είσαι φίλος του και να σε εμπιστεύεται. Δε θέλει βιαστικές κινήσεις από ανθρώπους που δε γνωρίζει ακόμα καλά! 

 

  Ιχθύες

Ο Ιχθύς ενθουσιάζεται με τις εκπλήξεις πολύ εύκολα! Μικρές ή μεγάλες σε αυτόν προσφέρουν μία απίστευτη ευτυχία! Φυσικά, και αυτός κάνει τις καλύτερες εκπλήξεις! - See more at: http://www.astrologos.gr/article/ta-zodia-kai-oi-ekplixeis-poso-toys-aresoyn-apo-tin-alinta-kanaki#sthash.NY7O6AhO.dpuf

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X