Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό  thumbnail

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό


Διανύουμε την τελευταία εβδομάδα με την Αφροδίτη να είναι αυστηρή και δυσπρόσιτη από το Ζώδιο της Παρθένου. Εγκλωβισμένη σε μια οικογενειακού τύπου κατάσταση μας κρατά συγκρατημένους και εσωστρεφείς να μένουμε απομακρυσμένοι από το ερωτικόπάθος και την ρομαντική διάθεση. Από τις 8 Νοεμβρίου όμως εισέρχεται στο δικό της σπίτι στον Ζυγό όπου είναι και κυρίαρχη, αφού είναι και σ’ αυτό το ζώδιο Κυβερνήτης. Η διάθεσή μας μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου, που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ζυγό, θα αλλάξει θα είμαστε περισσότερο ευγενείς, καλοπροαίρετοι και γοητευτικοί.


Επιρροές στα Ζώδια


Έτσι λοιπόν από την διέλευση αυτή τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο θα είναι αυτά του Παρορμητικού Σταυρού δηλαδή, οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι αλλά και οι Δίδυμοι και οι Υδροχόοι. Θα έχουν πολύ καλές ευκαιρίες για συνεργασίες και βελτίωση των οικονομικών τους. Θα είναι πολύ κοινωνικοί και ευχάριστοι προς τους άλλους και θα επηρεάζουν με την συμπεριφορά τους τον περίγυρό τους. Στον αισθηματικό τομέα θα ξεκαθαρίσουν τις σχέσεις τους και ή θα τις ανανεώσουν ή διαφορετικά θα δώσουν ένα τέλος για να κάνουν μια νέα αρχή. Οι αδέσμευτοι θα έχουν αρκετές ευκαιρίες για να γνωρίσουν συναρπαστικά άτομα, αλλά ενδέχεται να κάνουν μια μόνιμη σχέση μετά από ένα κεραυνοβόλο έρωτα. Ευνοούνται κυρίως άτομα που έχουν σχέση με τον χώρο της τέχνης και της πνευματικότητας.


Ευγένεια και διπλωματία


Η Αφροδίτη κυρίαρχη πια στον δικό της οίκο θα μπορέσει να βάλει πολλά πράγματα στη θέση τους. Θα δούμε σημαντικές  εξελίξεις σε διεθνές επίπεδο και να δημιουργούνται πιο σταθερές και ισορροπημένες σχέσεις τόσο μεταξύ των κοινωνικών ομάδων, όσο και μεταξύ κρατών. Πιθανότερο είναι κάποιοι πόλεμοι να σταματήσουν και να προχωρήσουνδιαπραγματεύσεις με αισιόδοξα μηνύματα. Ακόμη την περίοδο αυτή θα έχουμε και μια γενικότερη βελτίωση στον οικονομικό τομέα και μια δικαιότερη κατανομή του πλούτου ή σημαντικές προσπάθειες για την επίτευξη ενός τέτοιου σκοπού. 


Σε προσωπικό επίπεδο η συμπεριφορά μας γίνεται περισσότερο αλτρουιστική και ευγενική προς τους άλλους. Είμαστε έντονα ρομαντικοί με τον σύντροφό μας και γοητεύουμε το άτομο που μας ενδιαφέρει, τόσο με τον λόγο μας και την συμπεριφορά μας, αλλά και με τηνεμφάνισή μας.


 


Πηγή: oroskopos.tv

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X