Σαββατοκύριακο Αγάπης 31/10 –01/11/2015  thumbnail

Σαββατοκύριακο Αγάπης 31/10 –01/11/2015


Μια πιο  ενδοσκοπική ματιά θα υπάρχει στις σχέσεις μας, αφού το Σαββατοκύριακο αυτό η Σελήνη θα βρίσκεται στο σπίτι της, δηλαδή στον Καρκίνο του οποίου είναι Κυβερνήτης, έτσι οι σχέσεις μας θέλουμε να μας δίνουν ασφάλεια και συναισθηματική κάλυψη. Ασφαλώς το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα μας κάνει περισσότερο τρυφερούς και ρομαντικούς, πράγματα το οποίο σημαίνει ότι θα υπάρχει αρμονία και ερωτικό πάθος, αλλά και ειλικρίνεια μεταξύ των συντρόφων και οι νέες γνωριμίες θα είναι σημαντικές. Ας δούμε όμως αναλυτικά τι πρόκειται να συμβεί σε κάθε ζώδιοξεχωριστά.


Κριός


Θα έχετε διάθεση προετοιμασίας και θα είστε αρκετά ενεργητικοί, πιθανόν να ασχοληθείτε με τις επιλογές σας και να προγραμματίσετε κάποιες νέες στοχεύσεις. Βέβαια η επίδραση της Σελήνης από τον Καρκίνο, θα σας συγκρατήσει και δεν θα πάρετε κάποιες αποφάσειςπαράτολμες. Ωστόσο την πόρτα της καρδιάς σας μπορεί να την χτυπήσει κάποιος Ταύρος ή ένας Ζυγός, παρ’ όλα αυτά θα είστε αρκετά προσεκτικοί.


Ταύρος


Λέτε να ξεκλειδώσετε ένα παλιό σας φλερτ με κάποιον Κριό ή κάποιο άτομο από τους Διδύμους και να ζήσετε όμορφες στιγμές το Σαββατοκύριακο αυτό; Οι πιθανότητες θα είναι μεγάλες, ίσως όμως να σας επισκεφτεί και κάποιο άτομο από τους Ιχθείς. Αν είστε σε σχέση τη Σελήνη θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε με τον σύντροφό σας και να ισορροπήσετε την σχέση σας.


Δίδυμοι


Θα είστε κάπως εσωστρεφείς και αυτό που θα σας ενδιαφέρει θα είναι να βρείτε τηνισορροπία που αναζητάτε μέσα από την ερωτική σας σχέση, η Σελήνη, αλλά και η γενικότερη κατάσταση σας κρατά σε μια σχετική στάση αναμονής. Ίσως όμως να βρεθείτε με κάποιους από τους Ιχθείς ή τον Σκορπιό ή από την Παρθένο και να αλλάξει η διάθεσή σας.


Καρκίνος


Θα νοιώθετε ασφαλείς με την Σελήνη στο ζώδιό σας και θα κάνετε σίγουρα βήματα και επιλογές. Φροντίστε να χαρείτε αυτό το διήμερο το οποίο θα λειτουργήσει αναζωογονητικά και στην συνέχεια. Κάποια απρόσμενη συνάντηση με έναν Ζυγό ή κάποιο άτομο από τον Υδροχόο, ίσως ταράξει τα ήρεμα νερά των συναισθημάτων σας και χαρείτε κάτι το διαφορετικό.


Λέων


Δεν χρειάζεται να είστε απολογητικοί, ούτε προς τους άλλους, ούτε προς τον εαυτό σας, η Σελήνη σας κάνει περισσότερο αυθόρμητους και αυτό σας δίνει μια ξεχωριστή γοητεία . Μάλλον κάποιο άτομο από τον Καρκίνο ή από τον Τοξότη θα σας παρακινήσει να ζήσετε μια περιπέτεια, θα ήταν καλό να χαρείτε τις στιγμές, ωστόσο καλύτερα να κουβαλάτε μικρό καλάθι.


 


 


 


Παρθένος


Σκέφτεστε να προχωρήσετε σε ένα νέο μονοπάτι ή να αναμορφώσετε την σχέση σας, θα είναι ευκαιρία να προχωρήσετε σε κάποιες επιλογές, άλλωστε θέλετε να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τα πράγματα. Η Σελήνη ίσως φροντίσει για την παρουσία κάποιου Καρκίνου ή κάποιου Ζυγού που θα σας παρασύρει πιθανόν με έναν ενθουσιασμό να κάνετε όνειρα και να ελπίσετε σε κάτι το διαφορετικό.


Ζυγός


Βρίσκεστε σε διαρκή ενασχόληση με τις επιλογές σας και θέλετε να προσδιορίσετε τομέλλον σας. Η Σελήνη από τον Καρκίνο σας κάνει περισσότερο διστακτικούς σε μεγάλες αλλαγές ή τολμηρές αποφάσεις. Όμως η συνάντηση με κάποιο άτομο από τον Σκορπιό ή από τους Ιχθείς μάλλον θα σας ταράξει και  θα σας βγάλει από το πρόγραμμά σας. Φροντίστε να περάσετε όμορφα και μην σκέφτεστε περίπλοκα.


Σκορπιός


Μια βόλτα πλάι στα ήρεμα νερά της λίμνης ή μιας μικρής ακρογιαλιάς θα σας χαλαρώσει και η Σελήνη από τον Καρκίνο θα σας δώσει την ευκαιρία για να βρεθείτε με κάποιον Αιγόκερω τελείως απρόσμενα ή με κάποιον Ταύρο ή Καρκίνο. Δεν είστε από αυτούς που δειλιάζουν, ίσως μια τέτοια περιπέτεια να είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη.


Τοξότης


Θα είστε τρυφεροί και πολύ ευαίσθητοι, έτσι θα κάνετε το παν για να νοιώσετε ότι κινήστε σε ασφαλή δρόμο και θα προσέξετε τις πρόκειται να αποφασίσετε για την μελλοντική σας πορεία, αφού με τη επίδραση της Σελήνης από τον Καρκίνο θέλετε να αποφύγετε τα λάθη . Κάποιες συμπτώσεις πιθανόν να σας οδηγήσουν πολύ κοντά με κάποιον Καρκίνο ή με κάποιον Παρθένο ή να έχετε κάποιο μήνυμα που θα σας αιφνιδιάσει από κάποιον Ζυγό.


Αιγόκερως


Θα είστε πολύ διερευνητικοί με τους άλλους και θα έχει ενδιαφέρον όταν βρεθείτε με κάποιον Λέοντα ή με ένα Σκορπιό, πώς θα τον αντιμετωπίζατε. Μην ξεχνάτε ότι η Σελήνη από τον Καρκίνο μπορεί να σας φέρει μπροστά σε εκπλήξεις, ασφαλώς το θέμα είναι να περάσετε καλά, αν και είναι στο χέρι σας, ωστόσο καμιά φορά μπορεί και να σας ξεφύγουν τα πράγματα.


Υδροχόος


Η διάθεση που είχατε εδώ και δύο μέρες θα γίνει περισσότερο έντονη και θα θέλετε να βρεθείτε με κάποια πρόσωπα που σας κάνουν να αισθάνεστε ασφαλείς, βέβαια με τις ιδιαίτερες ιδέες σας και με την επίδραση  της Σελήνης από τον Καρκίνο δεν αποκλείεται να επιλέξετε μια εκδρομή σε κάποια θάλασσα με ήρεμα νερά και να πιαστείτε χέρι- χέρι με κάποιον Ζυγό ή με έναν Καρκίνο, αλλά και με άτομο από τους Ιχθείς ή των Αιγόκερω.


Ιχθείς


Θέλετε να αποφύγετε τις εντάσεις και με την καθοδήγηση της Σελήνης από τον Καρκίνο, θα προτιμήσετε μια χαλαρωτική βόλτα με κάποια παλιά σας γνωριμία που ίσως εξαρτηθεί από την ατμόσφαιρα της στιγμής η εξέλιξή της, το άτομο αυτό το άτομο αυτό θα είναι μάλλον Ταύρος, χωρίς να αποκλείονται οι Δίδυμοι και οι Ζυγοί.


Πηγή: oroskopos.tv

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X