Σχέσεις και Νέα Σελήνη  thumbnail

Σχέσεις και Νέα Σελήνη


Κάτι νέο θα ξυπνήσει μέσα στην καρδιά μας και θα μας ζητήσει να το ακολουθήσουμε και δεν θα είναι τίποτε άλλο από μια φωτεινή δέσμη από την Νέα Σελήνη που θα έρθει την Τρίτη να μας ανοίξει διάπλατα την πόρτα της αρμονίας. Στις 3:05 το πρωί, έχουμε την Νέα Σελήνη στις 19ο και 20΄ του Ζυγού, η οποία θα μας καλεί να ανανεώσουμε την σχέση μας και να βρούμε αυτό που τόσο καιρό έλειπε για να την ομορφύνουμε και να αισθανθούμε πλήρεις και ασφαλείς. Νέοι ορίζοντες θα ανοίξουν για να μπορέσουμε να ζήσουμε αυτό που τόσο λαχταρούμε και θα μας το προσφέρει το φεγγαράκι αρκεί να το ακούσουμε. Περισσότερο ευνοημένοι αυτής της Σελήνης θα είναι τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού κυρίως του δευτέρου δεκαημέρου, δηλαδή, οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι, αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. 


Αντικρίζοντας το μέλλον


Οι σχέσεις μας μπορούν πλέον να αποκτήσουν ένα νέο στόχο, θα μπορούμε να σχεδιάσουμε την αυριανή μέρα με καινούρια διάθεση πολύ πιο δυναμική, αλλά και ανέμελη. Είναι η ευκαιρία με την Νέα Σελήνη στον Ζυγό να κατανοήσουμε τον εσωτερικό μας εαυτό και να εξωτερικεύσουμε την βαθιά μας ευγένεια, το καλό μας γούστο και την ανάγκη μας για μια νέα ερωτική περιπέτεια, τελείως φρέσκια και νεανική με τον ίδιο μας τον σύντροφο. Είναι ευκαιρία να αποκαταστήσουμε κατ’ αρχάς την επικοινωνία μας και να αναζητήσουμε εκείνες τις λεπτές αποχρώσεις της τρυφερότητας που τελικά ορίζουν τα πράγματα.


Αυτοπεποίθηση και κατανόηση


Είναι μια σημαντική στιγμή να αντιληφθούμε τις ανάγκες μας και το βάθος των επιθυμιών μας, αυτό θα μπορέσει να μας βοηθήσει να καταλάβουμε την συναισθηματική ανάγκη του συντρόφου μας. Έτσι θα αλλάξουμε την καθημερινότητά μας και θα ξεφύγουμε από τον βραχνά της ρουτίνας. Θα ξημερώσει για εμάς ένας νέος κόσμος εμπειριών, αισθημάτων και δράσεων. Θα νοιώσουμε την κυριαρχία μας στον έρωτα και θα ζήσουμε το πάθος και την χαρά της ζωής μέσα από την σχέση που έχουμε χρόνια. Τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο, όταν το καλεί το Σύμπαν, έτσι και τώρα μας δίνετε η ευκαιρία για να βρεθούμε μπροστά σε μια εκπληκτική ευκαιρία ανανέωσης και αναγέννησης του εαυτού μας και της σχέσης μας. Η αυξημένη ευαισθησία μας απέναντι στον άνθρωπό μας μπορεί να γίνει ο δρόμος εκείνος που θα ακολουθήσουμε για να ξεπεράσουμε τις προηγούμενες δυσκολίες και να ξεκινήσουμε μαζί μια πορεία που σίγουρα επιθυμούσαμε και ίσως δεν τολμούσαμε να ομολογήσουμε ούτε στον ίδιο μας τον εαυτό.


 


 Πηγή: oroskopos.tv

 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X