Άκουσε τις τραγουδοπροβλέψεις της εβδομάδας!  thumbnail
Η εβδομάδα των ερωτευμένων έφτασε και μαζί της φέρνει πάθος, ερωτισμό αλλά και δυναμικές ευκαιρίες για να απολαύσουμε και να γιορτάσουμε ότι πιο όμορφο, τον έρωτα που δίνει ανάσα στη ζωή μας.

Άκουσε τις τραγουδοπροβλέψεις της εβδομάδας!

Η εβδομάδα των ερωτευμένων έφτασε και μαζί της φέρνει πάθος, ερωτισμό αλλά και δυναμικές ευκαιρίες για να απολαύσουμε και να γιορτάσουμε ότι πιο όμορφο, τον έρωτα που δίνει ανάσα στη ζωή μας. Η εβδομάδα 8-14 Φεβρουαρίου 2016 ξεκινά με μία εκρηκτική Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου, ενώ οι αρμονικές όψεις της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω και του Άρη από τον Σκορπιό, με τον Δία, δηλώνουν ότι η τύχη θα δώσει απλόχερα τα ερωτικά της δώρα…


Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο: Θα το τολμήσω και όπου με βγάλει…

 

Στις 8 Ιανουαρίου 2016 πραγματοποιείται το νέο φεγγάρι του Φεβρουαρίου, στο αέρινο ζώδιο του Σταθερού σταυρού, τον απρόβλεπτο και φιλελεύθερο Υδροχόο. Η Νέα Σελήνη βρίσκεται σε δυσαρμονία με τον Άρη, γεγονός που δηλώνει ότι το πάθος, η ένταση, ο καβγάς και η ρήξη είναι μέσα στο πρόγραμμα των επόμενων 28 ημερών… Νέα δυνατά πάθη θα αναπτυχθούν τώρα σε χρόνο ντε – τε, δεν θα έχουν όμως διάρκεια να διατηρηθούν στο χρόνο. Απρόβλεπτες εξελίξεις στις σχέσεις θα φέρουν τα πάνω κάτω και θα οδηγήσουν πολλούς εκπρόσωπους του ζωδιακού να δράσουν γρήγορα και να πάρουν ξαφνικές αποφάσεις για την εξέλιξη του δεσμού τους. Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο άμεσα από αυτό το φεγγάρι είναι τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) του δευτέρου δεκαημέρουΗ Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία: Αυτός ο έρωτας μπορεί να είναι και το «τυχερό» σου!

 

Στις 10 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω, συναντά με ένα όμορφο τρίγωνο τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο της Παρθένου. Ένα όμορφο τρίγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και στον Δία, αποτελεί μία αστρολογική όψη «εγγύηση»  για τις τυχερές εξελίξεις που θα υπάρξουν στον τομέα των σχέσεων. Πολλοί θα συναντήσουν αυτόν τον έναν και ξεχωριστό έρωτα που μιλά στην καρδιά τους! Αρκετοί είναι που θα κατανοήσουν ότι η σχέση που ζουν δεν είναι τυχαία, αλλά η μοίρα τους φέρνει πάντα κοντά με έναν περίεργο τρόπο!  Τα ζώδια και οι ωροσκόποι που δέχονται αυτή την τυχερή και άκρως θετική ερωτική εύνοια είναι οι γήινοι (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και οι υδάτινοι (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) που γεννήθηκαν στο τέλος του  δευτέρου  και στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου τους!

 

Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Δία: Η ερωτική λίμπιντο …ανεβαίνει!

 

Ο Άρης είναι ο πλανήτης της σεξουαλικότητας, της ερωτικής ενέργειας, του πάθους, της δράσης! Ο Δίας ως γνωστόν, είναι ο πλανήτης της τύχης και της υπερβολής! Στις 14 Φεβρουαρίου 2016, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ο Άρης και ο Δίας σχηματίζουν μία θετική όψη εξαγώνου, δίνοντας στην ημέρα μας μία όμορφη δόση χαράς, ερωτισμού και πάθους που οδηγεί σε υπερβολές, τις οποίες όμως απολαμβάνουμε! Το εξάγωνο Άρη – Δία θα ευνοήσει για μία ακόμα φορά τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς) που γεννήθηκαν στο τέλος του δευτέρου και στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου! 

 

Ο Ερμής στον Υδροχόο: Σκέψου ελεύθερα…

 

Στις 14 Φεβρουαρίου ο Ερμής εγκαταλείπει τον σοβαρό και λογικό χώρο του Αιγόκερω και κάνει το πέρασμά του στον Υδροχόο. Με τον Ερμή στον Υδροχόο σκέφτεσαι φιλελεύθερα, προοδευτικά, έχεις ιδέες και εμπνεύσεις που χαρακτηρίζονται πρωτότυπες. Δεν συγκρατείσαι, κάνεις πράξη κάθε σου σκέψη έστω και αν έχει το κόστος της. Με τον Ερμή από αυτή την θέση θα έχουν χαρούμενες ειδήσεις και επικοινωνίες τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί,  Λέοντες, Τοξότες).

 


 

ΚΡΙΟΣ


«Στον έρωτα παρανοείς – Γιώργος Μαζωνάκης»

Παράξενο παιχνίδι ο έρωτας, σε κάνει να φουντώνεις, να θυμώνεις, να παθιάζεσαι, να χαίρεσαι και να αναστατώνεσαι… Αυτό τον έρωτα τον ζεις σε όλο το μήκος και το πλάτος του αυτή την εβδομάδα, φίλε μου Κριέ! Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, εκπληρώνει τις  ερωτικές σου προσδοκίες, ενώ παράλληλα το εξάγωνο του Άρη με τον Δία, σε βοηθά να πάρεις τα πάνω σου στα ερωτικά και φουντώνεις από πόθο. Τραγουδάς λοιπόν Γιώργο Μαζωνάκη και διεκδικείς τον άνθρωπο σου.

«Στον έρωτα παρανοείς, πιο πέρα από την τρέλα φτάνεις, γιατί παντού το ένστικτο ακολουθείς και όλα τ' άλλα γύρω χάνεις. Γιατί απ' την καρδιά σου όταν προδοθείς, δεν σκέφτεσαι αυτά που κάνεις κι αυτό γιατί στον έρωτα παρανοείς, στον έρωτα…» 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

«Η αγάπη έρχεται στο τέλος –Αντώνης Ρέμος»

Η αγάπη έρχεται την στιγμή που δεν το περιμένεις, σε κάνει να νιώθεις γεμάτος, να μην μπορείς μακρυά από αυτόν που αγαπάς, να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή σαν να είναι τελευταία. Αυτή την αγάπη την ζεις, Ταυράκι μου, ιδιαίτερα την εβδομάδα που ο Άγιος Βαλεντίνος χαρίζεις τις εκπλήξεις και τα δώρα του! Οι θετικές όψεις που θα σχηματίσει ο Δίας από την Παρθένο (που επηρεάζει τα ερωτικά σου) με την Αφροδίτη και τον Δία, αποτελούν εγγύηση, ότι υπάρχει μία ερωτική σχέση που γεμίζει την καρδιά σου και έχει έρθει στη ζωή σου για να μείνει…

«Έρχεσαι μ' ένα γεια, φεύγεις με δυο φιλιά, πάντοτε βιαστικά, λέγοντας «δε θ' αργήσω»! Δίνουμε ραντεβού μέσα μας και παντού, σίγουρα πιο μετά θα σου τηλεφωνήσω. Όλο αναβολές, όλο ξεχνάω να ζήσω, μα τότε έρχεται. Η στιγμή για περισσότερα, περισσότερα θαύματα αναπάντεχα. Εκεί που έλεγες θα 'μαι πάντα χαμένος η αγάπη έρχεται στο τέλος» 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Παιδί μονάχο –Γιάννης Πάριος / Stavento»

Έχεις μάθει να είσαι παιδί μονάχο, ανεξάρτητο, ελεύθερο χωρίς πιέσεις και δεσμεύσεις. Τα δεδομένα όμως αλλάζουν και οι δικές σου επιθυμίες διαφοροποιούνται, γίνονται πλέον πιο κτητικές και απόλυτες. Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θέλεις και κάνεις ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα. Γεφυρώνεις το ερωτικό χάσμα ανάμεσα σε εσένα και στο άτομο που υπάρχει στην καρδιά σου και μπορείτε πλέον να είστε μαζί! Τραγουδάς λοιπόν με νόημα ένα υπέροχο τραγούδι που δηλώνει ξεκάθαρα αυτό τον καιρό τις  σκέψεις σου …

«Ποτέ μου εγώ δε σκέφτηκα, να ζω μέσα στα ψεύτικα, κοντά σου όλα τα αληθινά γιατί να φύγω μακριά! Να 'μαι πλάι σου, να κουρνιάζεις σαν μωρό να ησυχάζεις. Μου γελάς κι όλα τ' αλλάζεις  σ' αγαπώ, μη μου τρομάζεις. Αν έχω μια ζωή να ζω θέλω μαζί σου. Κι αν είναι να καταστραφώ, θέλω μαζί σου. Να 'μαι πλάι σου να κουρνιάζεις σαν μωρό, να ησυχάζεις μάτια μου…» 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Δεν μετανιώνω – Σοφία Βόσσου /Μανώλης Λιδάκης»

Την εβδομάδα του Αγίου Βαλεντίνου δεν μετανιώνεις για τίποτα, αγαπητό μου Καρκινάκι, ίσα – ίσα που ανακαλύπτεις ότι μία σχέση αξίζει, έχει ουσία, διάρκεια, πάθος και τρέλα! Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σε ευνοεί να σταθεροποιήσεις την αισθηματική σου ζωή, σχηματίζοντας και το τρίγωνο της με τον Δία σου φέρνει τυχερές εξελίξεις. Ο Άρης από τον Σκορπιό σε γεμίζει με ερωτικό πόθο, ο οποίος είναι και αμοιβαίος αφού και αυτός ο πλανήτης με την σειρά του θα δημιουργήσει το εξάγωνό του με τον Δία.  Στους ρυθμούς του έρωτα λοιπόν τραγουδάς: 

«Αν η καρδιά μου ράγισε, αν η ζωή ναυάγησε  μόνο μια λέξη θα ‘θελα ακόμα να σου πω…  Δε μετανιώνω που αγάπησα εσένα μόνο! Δε μετανιώνω  που μόνο εσένα αγαπώ…» 

 

 

ΛΕΩΝ

«Με μία ματιά –Γιάννης Πλούταρχος»

Με μία ματιά τα ξεχνάς όλα και ζεις αυτό τον κινηματογραφικό έρωτα που τόσο σε εκφράζει, αγαπητό μου Λιονταράκι. Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου σε κάνει να ζήσεις το ξεκίνημα μίας νέας εποχής στον τομέα των σταθερών σου σχέσεων. Οι αλλαγές που θα συμβούν θα σε βρουν εξ απροόπτου. Παράλληλα ο Ερμής κάνει την είσοδό του και αυτός στον Υδροχόο επομένως σκέφτεσαι, συζητάς και κάνεις συναντήσεις όλο νόημα… Τι το καλύτερο για του Αγίου Βαλεντίνου λοιπόν;

«Με μία ματιά σταματάς τα ρολόγια, χάνω τα λόγια με μια σου ματιά, σαν παιδάκι να τρέξει πάλι να παίξει ζητάει η καρδιά. Με ξεχνάει ο πόνος, χάνεται ο χρόνος με μια σου ματιά, μια σου ματιά! Με μια ματιά τα παλιά μου τα σβήνω, πίσω τ' αφήνω με μια σου ματιά. Οι πιο δύσκολες ώρες φεύγουν σαν μπόρες, σκορπάνε μακριά κι η καρδιά μου ξεχνάει ό,τι πονάει με μια σου ματιά, με μια ματιά…» 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Να λοιπόν γιατί σε αγάπησα – Γιάννης Πάριος»

Η εβδομάδα του έρωτα αλλά και του Αγίου Βαλεντίνου είναι εδώ και τα μαύρα σύννεφα της αισθηματικής σου ζωής αποχωρούν.  Αυτή την εβδομάδα, αγαπητό μου Παρθενάκι, παρασύρεσαι από το ερωτικό πνεύμα των ημερών και αγαπάς, αγαπάς δίχως όρια, λογική και φραγμούς… Ζεις το σήμερα, έχεις τα τυχερά σου και γεμίζει η καρδιά σου με τα πιο όμορφα συναισθήματα! Τι το καλύτερο, λοιπόν, από το να τραγουδάς Γιάννη Πάριο…

«Όλοι με ρωτάνε να τους πω, άραγε γιατί να σ' αγαπώ; Κι όλοι απορούν γιατί να είσ' εσύ σώμα μου μυαλό μου και ψυχή. Να λοιπόν γιατί σ' αγάπησα και όσο ζω θα σ' αγαπώ. Να λοιπόν γιατί σ' αγάπησα, σ' όλο τον κόσμο θα το πω. Γιατί 'σαι η αλήθεια μεσ' στην ψευτιά, στα γκρίζα όνειρά μου η ξαστεριά και μάνα κι αδερφή μου κι αγάπη εσύ τι άλλο να ζητήσω απ' τη ζωή;» 

 

 

ΖΥΓΟΣ

«Δεν ξέρω πόσο σ’ αγαπώ – Βίκυ Μοσχολιού»

Δεν ξέρω πόσο σ΄αγαπώ τραγουδάς την εβδομάδα των ερωτευμένων, αγαπητέ μου Ζυγέ, γιατί υπάρχει μία Νέα Σελήνη στον Υδροχόο που σε οδηγεί σε υπερβολές και σε κάνει να λειτουργείς τολμηρά (ίσως και παρακινδυνευμένα) στα ερωτικά σου. Νέες εξελίξεις, φουλ ερωτισμός και στιγμές σαν να έχουν βγει από ταινία, σε κάνουν να αισθάνεσαι ένταση και απόλαυση! Το τραγούδι σου λοιπόν είναι από την αλησμόνητη Βίκυ Μοσχολιού: 

«Δεν ξέρω πόσο σ' αγαπώ, μέτρο δεν έχει η αγάπη. Είναι απ' τον ήλιο πιο ψηλά και δεν τη φτάνει μάτι. Ήταν μια σπίθα στην αρχή και μιας βροχής ψιχάλα κι έγινε η σπίθα πυρκαγιά και πέλαγος η στάλα. Η αγάπη που μας έδεσε πόνο δε θα γνωρίσει, είμαστε δυο σταλαγματιές από την ίδια βρύση»

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Το ομολογώ – Βαλάντης»

Το ομολογώ πως είσαι στα ερωτικά σου φόρτε. αγαπητέ Σκορπιέ. Μετά από πολύ καιρό καταφέρνεις να διώξεις τη μοναξιά και να ζήσεις το πάθος που τόσο πολύ σε εκφράζει. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, αλλάζει γρήγορα την προσωπική σου κατάσταση και πλέον δηλώνεις δέσμευση. Οι ζήλιες και εντάσεις όμως δεν λείπουν! Οι θετικές όψεις που θα σχηματίσουν η Αφροδίτη και ο Άρης με τον Δία, έρχονται για να εκπληρώσουν την εβδομάδα του Αγίου Βαλεντίνου τις ερωτικές σου προσδοκίες.

«T’ ομολογώ πως δε περίμενα ποτέ πίσω να έρθω, πάει πολύς καιρός που ζούμε χωριστά εμείς οι δυο! Ομολογώ πως δε περίμενα ποτέ εγώ ν’ αλλάξω, να ξεχάσω το σκληρό μου εγωισμό!  Ομολογώ πως είχα πει σ’ εσένα `γω δε θα γυρίσω… Μα δεν μπορούσε ούτε στιγμή να σε ξεχάσει το μυαλό.  Ομολογώ ότι είχα πει πως τώρα πια μόνος θα ζήσω, μα όλοι οι δρόμοι οδηγούσαν σε γκρεμό. Έχω ανάγκη να σ’ αγγίζω, να σ’ αγαπάω, να σε φροντίζω. Έχω ανάγκη να σε φιλάω, να σε πιστεύω, να σου μιλάω» 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Ταξίδεψε με –Νότης Σφακιανάκης»

Την εβδομάδα του Αγίου Βαλεντίνου έχεις ταξιδιάρικη διάθεση, φίλε μου Τοξότη. Θέλεις να κάνεις δρόμο για να συναντήσεις έναν έρωτα; Θέλεις μαζί με τον έρωτά σου να ξεφύγετε κάπου μακρυά; Το σίγουρο είναι ότι περνάς καλά, νιώθεις ήρεμα, οι απαντήσεις σου έχουν δοθεί και ξέρεις που βαδίζεις. Δεν υπάρχουν εκπλήξεις, ούτε ευτράπελα. Υπάρχει, όμως, μία Νέα Σελήνη στον Υδροχόο που σε βοηθά να συζητήσεις, να συμφωνήσεις με το ταίρι σου και γιατί όχι να κάνεις μία νέα γνωριμία αν δεν έχεις σχέση…

«Ταξίδεψέ με σ’ ένα ταξίδι χωρίς πυξίδα, για οπουδήποτε μαζί σου να `μαι και δε φοβάμαι σου λέω τίποτε! Άλλοι κοιτούν τον ουρανό και χάνονται, εγώ δεν έμαθα ποτέ να δραπετεύω. Άλλοι κοιτούν τον ουρανό και χάνονται. εγώ κοιτώ τα μάτια σου και ταξιδεύω» 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Θα προχωράμε μαζί – Χριστίνα Μαραγκόζη / Αντώνης Βαρδής»

Είσαι το τιμώμενο πρόσωπο της εβδομάδας, αφού η Αφροδίτη από το ζώδιο σου πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Δία από  την Παρθένο. Η εβδομάδα των ερωτευμένων λοιπόν σε βρίσκει απαλλαγμένο από τα ερωτικά εμπόδια του χτες και με περισσότερες ευκαιρίες πλέον, να προχωράς πλάι πλάι με το ταίρι που πάντα ονειρευόσουν και ήλπιζες ότι θα υπάρχει στο πλάι σου!

«Θα προχωράμε Μαζί μέσα σ' αυτή τη ζωή, θα προχωράμε Μαζί κι όπου μας βγάλει. Θα προχωράμε Μαζί, κάνε κουράγιο γιατί έχει ανηφόρα μπροστά κι είναι μεγάλη! Πάμε να φύγουμε, Αγάπη μου, πάμε, Απρίλη και Μάρτη μου, πάμε να φύγουμε Αγάπη μου! Γύρω ο κόσμος τρελάθηκε κι όμως η Αγάπη μας στάθηκε, τίποτα ακόμα δεν χάθηκε…»

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Στους πέντε ανέμους – Στέφανος Κορκολής / Κωνσταντίνα»

Η εβδομάδα ξεκινά με μία Νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, αγαπημένε μου Υδροχόε και ο άνεμος του έρωτα σε παρασύρει να κάνεις τις υπερβολές σου, να φύγεις μακριά από κάθε τι που σε πιέζει ή να πεις το μεγάλο "ναι" σε έναν έρωτα που σε προβλημάτιζε και σε πίεζε. Αυτή την εβδομάδα θα λειτουργήσεις τολμηρά και θα απολαύσεις τον έρωτα, έστω και αν δεν διαρκέσει όσο θα θελες ή θα περίμενες…

«Κι εγώ σαν άνεμος θα φύγω, θα χαθώ κι όπως θα φεύγω φως μου, θα σε ονειρευτώ. Να μ’ αγκαλιάζεις κι εγώ να προσπαθώ για μια φορά να σ’ αρνηθώ. Θα σ’ αρνηθώ…  Κι εγώ σαν άνεμος θα φύγω, θα χαθώ  κι όπως θα φεύγω φως μου, θα ερωτευτώ  τους πέντε άνεμους. Μ’ αυτούς θα ξεχαστώ  και δε θα ξαναρθώ» 

 

 

ΙΧΘΕΙΣ

«Μέτρα – Νίκος Καρβέλας / Άννα Βίσση»

Όσο και να μετρήσεις, πάλι στο ίδιο αποτέλεσμα θα καταλήξεις, αγαπημένε μου Ιχθύ αυτή την εβδομάδα. Υπάρχει ένας έρωτας που σε κάνει να ζεις αντιθέσεις μεγάλες, στην ουσία όμως είναι το τυχερό σου, είναι το γραμμένο σου, είναι αυτό που σε γεμίζει και σε κάνει να αισθάνεσαι δυνατά και απόλυτα! Την εβδομάδα του Αγίου Βαλεντίνου δέχεσαι εκπλήξεις, υπάρχουν όμορφα γεγονότα που κάνουν την καρδιά σου να χτυπά δυνατά, αφήνοντας στην άκρη τους λυγμούς και τους αναστεναγμούς…

«Μέτρα τα βράδια που ξενύχτησα στο πλάι σου. Μέτρα τα δάκρυα και φτιάξε ποταμό. Μέτρα τα σφάλματα που έκανα για χάρη σου. Μέτρα τ' ατέλειωτα που είπα σ'αγαπώ! Μέτρα τις ώρες που 'χω κλάψει για χατίρι σου. Μέτρα τους κόμπους που 'χουν πνίξει τους λυγμούς. Μέτρα τους δρόμους που περπάτησα για σένανε, μέτρα τις πίκρες και τους αναστεναγμούς. Μέτρα, μέτρα, μέτρα, μέτρα. Μέτρα εσύ τις ώρες, να μετρώ τις μπόρες, που δεν έχουν τελειωμό… Μέτρα εσύ τις ώρες, είμαστε δυο χώρες που 'χουν πόλεμο» 

 

myastro.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X