Ο Άρης, η θέση του στα ζώδια και ο τρόπος που εκδηλώνει την ερωτική του επιθυμία!  thumbnail
Ο έρωτας και ο πόλεμος έχουν ένα κοινό παρονομαστή: Για να κερδίσεις πρέπει να χρησιμοποιήσεις τα όπλα σου με επιδεξιότητα, ορμή αλλά και σχεδιασμό...

Ο Άρης, η θέση του στα ζώδια και ο τρόπος που εκδηλώνει την ερωτική του επιθυμία!


Ο Άρης, τα ζώδια και ο ερωτισμός! 

 

Ο έρωτας και ο πόλεμος έχουν ένα κοινό παρονομαστή: Για να κερδίσεις πρέπει να χρησιμοποιήσεις τα όπλα σου με επιδεξιότητα, ορμή αλλά και σχεδιασμό, και ποιος άλλος από τον Άρη τον θεό του πολέμου στην ελληνική μυθολογία θα μπορούσε να έχει υπό την επιρροή του την εκδήλωση της ερωτικής ορμής και της σεξουαλικότητας; Ούτε φυσικά είναι τυχαίο στην αστρολογία που ο Άρης κυβερνά το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού, τον ορμητικό Κριό , ζώδιο που συνδέεται με την σεξουαλική πράξη;

 

Ο πολιορκητικός Κριός που πέφτει με δύναμη πάνω στο κάστρο, μας θυμίζει το αρσενικό που πολιορκεί το θηλυκό για να το κατακτήσει και να το κάνει για πάντα δικό του.Το αστρονομικό σύμβολο του πλανήτη Άρη είναι η «λογχοφόρος στρογγυλή ασπίδα». Πρόκειται για το αστρολογικό ιδεόγραμμα του Άρη, που δεν είναι τίποτε άλλο από το πρότυπο του σεξ, αφού παραπέμπει στην ένωση του αρσενικού (βέλος) και του θηλυκού (κύκλος).Ο Άρης αποτελεί την πρωτόγονη ενστικτώδη δύναμη που «γεμίζει» το άτομο με τη λαχτάρα να ικανοποιήσει το γενετήσιο ένστικτό του μέσα από την ερωτική πράξη.

 

Η ερωτική συναστρία μεταξύ δύο προσώπων δείχνουν το ερωτικό σας ταίριασμα! Κάλεσε τώρα στο  14901 Οι και οι αστρολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr ειδικοί στις ερωτικές συναστρίες είναι έτοιμοι να απαντήσουν σε κάθε σου ερώτηση και να σου δώσουν την δική σου τηλεφωνική πρόβλεψη! Κάλεσε τώρα  στο 14901

Ο Άρης στον γενέθλιο χάρτη


 

Βρείτε εδώ το ζώδιο που βρίσκεται ο Άρης στο ωροσκόπιο του συντρόφου σας και «ξεκλειδώστε» τα μυστικά της σεξουαλικότητάς του! Καθώς ο Άρης μένει γύρω στις 45 μέρες σε κάθε ζώδιο, δεν είναι απαραίτητο να γνωρίζετε την ακριβή ώρα γέννησης του συντρόφου σας.

 

 

 ΚΡΙΟΣΑν ο σύντροφος έχει τον Άρη στον Κριό, (εννοείται ότι ισχύει και για εσάς που έχετε τον Άρη σε αυτό το ζώδιο) τότε σεξουαλικά εκδηλώνεται γρήγορα. Δεν χάνει τον καιρό του, αν είστε το κατάλληλο πρόσωπο γι' αυτόν. Θα προχωρήσει γρήγορα, για να βρεθείτε στο κρεβάτι. Για να διεγείρετε το σεξουαλικό του ένστικτο, στην αρχή προβάλλετε του δυσκολίες. Η προκλητικότητα είναι ζωτικής σημασίας γι' αυτόν. Δεν θα χάσει ευκαιρία, θα σας αρπάξει και θα προσπαθήσει να διεγείρει τα σεξουαλικά σας ένστικτα με διάφορους τρόπους και, σχεδόν πρωτόγονα θα ζητήσει να κάνει έρωτα μαζί σας οποιαδήποτε στιγμή. Η έξαψη, η συγκίνηση και κάθε τι ερεθιστικό και διεγερτικό τον συναρπάζουν, έτσι θα βρει έναν τρόπο ή επιχείρημα για να φτάσει στον σκοπό του. Είναι ενεργητικός, ανυπόμονος, φλογερός και το σεξουαλικό του ένστικτο είναι πολύ δυνατό. Μην τυχόν παραξενευτείτε ή σοκαριστείτε, αν τυχόν τον δείτε να μπαίνει στο κρεβάτι χωρίς προηγουμένως να σας προετοιμάσει με ρομαντικά λόγια ή χάδια. Είναι λάγνος και αρκετά συχνά τα ζωώδη ένστικτά του τον κάνουν να επιθυμεί την απόλυτη ικανοποίηση τους.

 

Αν ο σύντροφός σας είναι άνδρας

Διεγείρεται από γυναίκες που είναι ενθουσιώδεις, «ξελογιάστρες», που παθιάζονται και συναρπάζονται μόνο με την ιδέα να βρεθούν στο κρεβάτι μαζί του.

 

Αν ο σύντροφός σας είναι γυναίκα

Την διεγείρει ο άνδρας που είναι ανώτερος της, δυναμικός, έχει εμπιστοσύνη στον εαυτόν του, και εκείνος που αναλαμβάνει πρωτοβουλία στο κάθε τι!

 


 


     ΤΑΥΡΟΣ 


Αν ο σύντροφος έχει την Άρη στον Ταύρο (εννοείται ότι ισχύει και για εσάς που έχετε τον Άρη σε αυτό το ζώδιο) τότε η σεξουαλική του φύση εκδηλώνεται αργά. Δεν θα σας ζητήσει να κάνετε έρωτα παρά μόνον όταν καταλάβει ότι σας κατέκτησε. Στο κρεβάτι θα προηγηθούν ερωτικά χάδια και τρυφερά λόγια. Μια ρομαντική συζήτηση και ένα περιβάλλον διακοσμημένο καλλιτεχνικά και με ευαισθησία ξυπνά τα σεξουαλικό του ένστικτο. Όταν τα οικονομικά του δεν είναι καλά ή έχει προβλήματα, τότε η σεξουαλική του διάθεση μειώνεται κατά πολύ, διότι δεν αισθάνεται ασφαλής. Στο βάθος επιθυμεί να έχει έναν ερωτικό σύντροφο τον οποίο να εξουσιάζει σεξουαλικά. Η κτητικότητά του αυτή μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην σχέση μέσω πιέσεων και ζήλειας.

 

Αν ο σύντροφός σας είναι άνδρας

Ο άνδρας αυτός είναι αισθησιακός, φιλήδονος και αγαπά όλες τις γήινες απολαύσεις. Ο δρόμος που οδηγεί στην καρδιά του περνά από το στομάχι του.

 

Αν ο σύντροφός σας είναι γυναίκα

Για να μπορέσετε να την κατακτήσετε σεξουαλικά, υποσχεθείτε της οικονομική ασφάλεια ή βεβαιώστε την ότι έχετε σταθερή και καλοστεκούμενη επιχείρηση ή δουλειά.

 


 

     ΔΙΔΥΜΟΙΑν ο σύντροφος σας έχει τον Άρη στους Διδύμους, (εννοείται ότι ισχύει και για εσάς που έχετε τον Άρη σε αυτό το ζώδιο) τότε κινείται γρήγορα, προκειμένου να σας πείσει να φτάσετε στο κρεβάτι, αφού προηγουμένως έχει αποφασίσει ότι σας θέλει σεξουαλικά. Πριν φτάσετε όμως στο «κυρίως πιάτο» προετοιμάστε το έδαφος, κάνοντας μια ερωτική συζήτηση μαζί του. Στο κρεβάτι πείτε του διάφορα ερωτικά και ερεθιστικά λόγια. Όση περισσότερη ποικιλία ερωτόλογων βρίσκετε να του εκμυστηρευτείτε κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, τόσο περισσότερο τον κατακτάτε. Επίσης, μια μεγάλη ποικιλία από χάδια και ερωτικές στάσεις θα διεγείρουν το σεξουαλικό του ενδιαφέρον για σας, διαφορετικά θα τον κάνετε να σας βαρεθεί χάνοντας το κέφι και την ερωτική διάθεση και να ψάχνει για άλλο σύντροφο.

 

Αν ο σύντροφός σας είναι άνδρας

Ο άνδρας αυτός είναι αθεράπευτα ερωτύλος. Τον ερεθίζει η γυναίκα που είναι έξυπνη, οξυδερκής και εκείνη που είναι ενθουσιώδης κι έχει αθλητικό παράστημα.

 

Αν ο σύντροφός σας είναι γυναίκα

Η γυναίκα αυτή ενθουσιάζεται και γοητεύεται από τον άνδρα εκείνο που χρησιμοποιεί την εξυπνάδα του και ποικιλία λέξεων για να τη διεγείρει.


 

 

     ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν ο σύντροφος σας έχει τον Άρη στον Καρκίνο, (εννοείται ότι ισχύει και για εσάς που έχετε τον Άρη σε αυτό το ζώδιο) τότε σεξουαλικά εκδηλώνεται με συναισθηματικούς τρόπους. Στη σχέση σας μαζί του μπορεί να δημιουργούνται εντάσεις εξ' αιτίας της ζήλειας. Για να διεγείρετε τις σεξουαλικές του ορέξεις, δείξτε του τρυφερότητα, ζεστασιά, συναισθηματισμό, ευαισθησία και ρομαντισμό. Αυτά όλα θα σας τα ανταποδώσει με τον πιο θερμό τρόπο. Αν καταλάβει ότι είστε παθητικότερο άτομο απ' αυτόν, τότε θα γίνει προστατευτικός ή θα συμπεριφέρεται με προστασία κατά την στιγμή της σεξουαλικής πράξης. Στην περίπτωση που είστε πιο ενεργητικό άτομο από τον παρτενέρ σας, τότε θα δεχτεί να ακολουθήσει τις επιθυμίες σας στο κρεβάτι. Η παθητική του τάση και η προσαρμοστικότητα του επιτρέπουν να δέχεται σχεδόν κάθε είδους ερωτικό παιχνίδι και να ενσαρκώνει με επιτυχία οποιοδήποτε ρόλο. Είναι ευαίσθητος και ευάλωτος και η σεξουαλική του διάθεση θα εξαρτηθεί από το τί θα του πείτε και πώς θα του συμπεριφερθείτε.

 

Αν ο σύντροφός σας είναι άνδρας

Πολύ συχνά είναι ψυχρός και απόμακρος, αλλά μόνο διότι φοβάται ότι θα αρνηθείτε. Έχει ανάγκη από μια γυναίκα που θα του δώσει κουράγιο και πολύ ζεστασιά.

 

Αν ο σύντροφός σας είναι γυναίκα

Την διεγείρει ο άνδρας που είναι προστατευτικός, ευγενικός, υποχωρητικός και εκείνος που θα της παρέχει μία άνετη και ασφαλή οικογενειακή ζωή.


 

          ΛΕΩΝ


Αν ο σύντροφος σας έχει την Άρη στο Λέοντα, (εννοείται ότι ισχύει και για εσάς που έχετε τον Άρη σε αυτό το ζώδιο) τότε η σεξουαλική του φύση εκδηλώνεται γρήγορα και θα σας ζητήσει να κάνετε έρωτα με πολύ αυθορμητισμό. Αν δεν το πετύχει ή δεν σας κατακτήσει με την πρώτη φορά, τότε πληγώνεται ο εγωισμός του και είναι πολύ πιθανό να μην τολμήσει να κάνει δεύτερη προσπάθεια. Αν καταφέρει όμως με την πρώτη να το πετύχει, τότε θα αισθάνεται υπερήφανος για τον εαυτόν του. Για να τον διεγείρετε ερωτικά κάντε του κομπλιμέντα και κολακέψτε τον ιδιαίτερα για τα σεξουαλικά του προτερήματα και την ομορφιά του. Είναι σημαντικό γι' αυτόν να του τονίζετε συνεχώς αυτές του τις ικανότητες, αφού ικανοποιείται όταν τις επιδεικνύει. Θέλει να σας κατέχει και να σας εξουσιάζει σεξουαλικά. Είναι φλογερός, εκδηλωτικός, επιδεικτικός και λιγουλάκι εγωιστής. Η διάθεση του μπορεί να γίνει δραματική όταν ενθουσιαστεί σεξουαλικά, καθώς παρασύρεται σε παιδαριώδεις χειρισμούς.

 

Αν ο σύντροφός σας είναι άνδρας

Ο άνδρας αυτός έχει ζεστή καρδιά και είναι θερμόαιμος, έχει ανάγκη από θαυμασμό. Δώστε του χάδι και ρομαντισμό, αυτές είναι οι ευαίσθητες χορδές του.

 

Αν ο σύντροφός σας είναι γυναίκα

Είναι γυναίκα που την διεγείρει ο άνδρας που είναι σίγουρος για τον εαυτόν του. Επίσης εκείνος που έχει ωραία εμφάνιση και είναι διασκεδαστικός.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣΑν ο σύντροφος σας έχει τον Άρη στην Παρθένο, (εννοείται ότι ισχύει και για εσάς που έχετε τον Άρη σε αυτό το ζώδιο) τότε είναι αργός προκειμένου να εκδηλώσει τις σεξουαλικές του ορμές και επιθυμίες, διότι είναι σεμνότυφος και πουριτανός. Θέλει η όλη διαδικασία της πράξης, να γίνεται με τάξη, νοικοκυρεμένα και χωρίς χυδαιότητες. Η καθαριότητα τόσον της πράξης όσο και του σώματος είναι ζητήματα ζωτικής σημασίας. Αν κάποια στιγμή σας πει ότι δεν θέλει να τον ενοχλείτε με σεξουαλικά θέματα, είναι σκόπιμο να τον πιστέψετε- για να το λέει πιθανότατα το εννοεί. Ωστόσο, πάντα πρέπει να έχετε κατά νουν ότι κρύβει τα αισθήματα και τις επιθυμίες του. Μπορεί να εμφανίζεται με ψυχρότητα ή με ντροπαλότητα. Η σεξουαλική πράξη αναλύεται λεπτομερειακά από κάθε πλευρά. Δώστε του διανοητικά ερεθίσματα και προσπαθήστε να διεγείρετε την περιέργεια του γύρω από το σεξ.

 

Αν ο σύντροφός σας είναι άνδρας

Συμπεριφέρεται ψυχρά και είναι απόμακρος, αλλά φαίνεται ότι φοβάται την άρνηση. Έχει ανάγκη από μια γυναίκα που θα του δώσει κουράγιο και ζεστασιά.

 

Αν ο σύντροφός σας είναι γυναίκα

Γοητεύεται από τον άνδρα που είναι έξυπνος, πρακτικός και απλός, αλλά και από εκείνον που είναι ικανός να την κάνει να αισθάνεται σπουδαία.


 

     ΖΥΓΟΣΑν ο σύντροφος σας έχει τον Άρη στο Ζυγό, (εννοείται ότι ισχύει και για εσάς που έχετε τον Άρη σε αυτό το ζώδιο) τότε σεξουαλικά εκδηλώνεται αργά, μέσω της ξεκούρασης, της συζήτησης και αφού περάσει αρκετή ώρα μαζί σας. Αν είστε από τα άτομα που δεν ενδιαφέρεστε για την σεξουαλική πράξη ή δεν έχετε κέφι, τότε μπορεί να σας κατανοήσει ή να έρθει στην θέση σας. Δίνει περισσότερη σημασία στη συντροφική σχέση μεταξύ δύο ανθρώπων παρά στη σεξουαλική πράξη. Έχει ωραίους τρόπους να κάνει έρωτα, αλλά αρκετά συχνά είναι επιδεικτικός με τις κινήσεις του και τα λόγια του. Κάθε τι χυδαίο, όπως η χοντροκομμένη και άξεστη συμπεριφορά μπορεί να γίνει αιτία να μειωθεί η σεξουαλική του διάθεση ή ακόμα και να εξαφανιστεί τελείως. Δείξτε του ευγένεια, καλοσύνη και ρομαντισμό για τον διεγείρετε.

 

Αν ο σύντροφός σας είναι άνδρας

Του αρέσουν τα ερωτικά παιχνίδια πριν την πράξη, αλλά δεν ανέχεται τις χυδαιότητες και την απρεπή συμπεριφορά από τη σύντροφο του.

 

Αν ο σύντροφός σας είναι γυναίκα

Το ντύσιμο και η καλή εμφάνιση παίζουν γι’ αυτήν σημαντικό ρόλο σε έναν άνδρα. Ο σύντροφος της πρέπει να είναι ευγενικός και ρομαντικός μαζί της.


 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αν ο σύντροφος σας έχει την Άρη στον Σκορπιό, (εννοείται ότι ισχύει και για εσάς που έχετε τον Άρη σε αυτό το ζώδιο) τότε η σεξουαλική του φύση εκδηλώνεται τόσο γρήγορα, ώστε μπορεί να… λαχανιάσει στην προσπάθεια του να σας πείσει. Με την αποφασιστικότητα του θα προσπαθήσει να σας επιβληθεί δυναμικά και με τον τρόπο του θα θελήσει να ελέγχει την ζωή σας. Αν και φημίζεται για την σεξουαλικότητα του, εντούτοις ακολουθεί ορισμένα «περίεργα» ηθικά πρότυπα και δεν θα ήθελε να υποκύψετε στις απαιτήσεις του ή στις προσπάθειες του αμέσως. Μ' αυτόν τον τρόπο θέλει να διαπιστώσει αν θα ενδώσετε από την πρώτη μέρα στις σεξουαλικές του επιθυμίες. Αν υποκύψετε ή σας δει να συζητάτε ή να βγαίνετε έξω με άλλο άτομο, ακόμη και αν το άτομο αυτό είναι κοινός φίλος, τότε είναι πιθανόν να μην σας εμπιστεύεται στο μέλλον. Πάντα λοιπόν πρέπει να θυμάστε πώς ήταν η συμπεριφορά σας μαζί του την πρώτη μέρα που βγήκατε ή που σας έκανε την πρόταση. Είναι μυστικοπαθής, ολίγον εγωιστής, δικτατορικός, ζηλιάρης, κατοχικός, παθιάρης, επίμονος και πολύ σεξουαλικός. Επιθυμεί να τον προκαλείτε στο κρεβάτι και να αισθάνεται ότι χαίρεστε μαζί του την κάθε στιγμή στη σεξουαλική πράξη. Από τη στιγμή που θα πέσετε στην αγκαλιά του δεν σας αφήνει να φύγετε.

 

Αν ο σύντροφός σας είναι άνδρας

Ο άνδρας αυτός έχει ανάγκη από μια γυναίκα πολύ παθιασμένη στο σεξ, αλλά και λίγο δύσκολη στο να του δοθεί. Επιθυμεί να βλέπει το ταίρι του να φαίνεται και να αποδεικνύει έμπρακτα το γεγονός ότι ζει τον έρωτα έντονα μαζί του.

 

Αν ο σύντροφός σας είναι γυναίκα

Η γυναίκα αυτή θέλει έναν άνδρα που να της θυμίζει το σεξ όλες τις ώρες της ημέρας και να έχει πείρα στον έρωτα και τις σχέσεις. Επίσης, της αρέσει ο σύντροφός της να υπερτερεί σε αξίες από αυτήν, έτσι ώστε να αισθάνεται ασφαλής στο «πλευρό» του. 

      ΤΟΞΟΤΗΣ


Αν ο σύντροφος σας έχει τον Άρη στον Τοξότη, (εννοείται ότι ισχύει και για εσάς που έχετε τον Άρη σε αυτό το ζώδιο) τότε η σεξουαλική του φύση εκδηλώνεται γρήγορα και με ενθουσιασμό. Ακόμη και στην πρώτη σας συνάντηση, με τον ανοικτό τρόπο του και τον παραδοσιακό αυθορμητισμό του σας μιλά έτσι, ώστε να νομίζει κανείς ότι σας γνωρίζει από καιρό. Είναι παρορμητικός και αν σας βάλει στον στόχο του τότε θα αρχίσει το… κυνήγι. Αν δεν καταφέρει να σας ρίξει στην αγκαλιά του άμεσα, τότε θα ψάξει να βρει άλλο… θήραμα. Στο βάθος πιστεύει, ότι ο σεξουαλικός έρωτας είναι διασκέδαση, ευχαρίστηση και γέλιο. Στο σεξ είναι φλογερός, ενθουσιώδης και αισθάνεται απίστευτη αυτοϊκανοποίηση. Για να του διεγείρετε το σεξουαλικό του ένστικτο, δείξτε του έμπρακτα τον ενθουσιασμό σας, συμπεριφερθείτε ανέμελα και προπαντός μη δείχνετε ότι σας απασχολεί κάποιο πρόβλημα. Διαφορετικά θα τον κάνετε να μελαγχολήσει και να χάσει το κέφι και τη διάθεσή του.

 

Αν ο σύντροφός σας είναι άνδρας

Αγαπά την ελευθερία του, αν και είναι τρυφερός και στοργικός σύναμμα. Του αρέσει η γυναίκα που ανανεώνει συνεχώς τον εαυτόν της και το περιβάλλον της.

 

Αν ο σύντροφός σας είναι γυναίκα

Την διεγείρει ο εκδηλωτικός και ο συναρπαστικός τύπος του άνδρα. Επίσης, θέλει ο σύντροφός της να ενδιαφέρεται για τον αθλητισμό, για τα ζώα και για εξωτερικές δραστηριότητες.

 


 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αν ο σύντροφος σας έχει τον Άρη στον Αιγόκερω, (εννοείται ότι ισχύει και για εσάς που έχετε τον Άρη σε αυτό το ζώδιο) τότε η σεξουαλική του φύση εκδηλώνεται με αργούς ρυθμούς. Σε σεξουαλικά θέματα είναι επιφυλακτικός και άτολμος. Για τον λόγο αυτό θα χρειαστεί λίγο χρόνο πριν σας πλησιάσει. Πρέπει να βεβαιωθεί για τα αισθήματα σας, αφού μια άρνηση σας μπορεί να τον αναστατώσει. Τόσο στην πρώτη σας επαφή όσο και στην συνέχεια, όταν εξοικειωθείτε, θα πρέπει εσείς πάντα να κάνετε την πρώτη κίνηση. Ίσως να πιστεύει, ότι η ενασχόληση με ζητήματα γύρω από το σεξ είναι χαμένος καιρός ή χάσιμο ενέργειας ή ακόμα και να φοβάται ότι δεν θα τα καταφέρει στη σεξουαλική πράξη. Έτσι, οι σεξουαλικές του επιθυμίες μπορεί να κατασταλούν και να εμφανίζεται ψυχρός, αδιάφορος, χωρίς αισθήματα. Από τη στιγμή που θα διεγερθεί για τα «καλά» το σεξουαλικό του ένστικτο, θα αποδώσει τα μέγιστα, μπορεί όμως και να σκεφτεί ότι η σεξουαλική πράξη πρέπει να γίνεται από καθήκον.

 

Αν ο σύντροφός σας είναι άνδρας

Τον διεγείρει πολύ μια τρυφερή και ευγενική γυναίκα. Είναι εξαιρετικά ευαίσθητος. Προσβάλλεται με το παραμικρό και πολύ εύκολα: προσέξτε το αυτό, αν δεν θέλετε να τον χάσετε προτού δοκιμάσετε το σεξ μαζί του.

 

Αν ο σύντροφός σας είναι γυναίκα

Την διεγείρει ο άνδρας που έχει υψηλούς στόχους στη ζωή του, επειδή θαυμάζει τους πετυχημένους, πρακτικούς άνδρες και εκείνους που έχουν αξιόλογη θέση στη εργασία και στην κοινωνία γενικότερα. 

   ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αν ο σύντροφος σας έχει την Άρη στον Υδροχόο, (εννοείται ότι ισχύει και για εσάς που έχετε τον Άρη σε αυτό το ζώδιο) τότε η σεξουαλική του διάθεση εκδηλώνεται με αιφνίδιους τρόπους. Μαζί του ποτέ δεν θα γνωρίζετε ποιά θα είναι η επόμενη κίνηση του, σίγουρα όμως δεν θα βαρεθείτε. Είναι απρόβλεπτος, μπορεί να σας ζητήσει να κάνετε έρωτα σε ανύποπτο χρόνο και του αρέσουν τα ασυνήθιστα παιχνίδια. Γοητεύστε τον με χάδια και λόγια που τον συναρπάζουν. Στο κρεβάτι διατηρείστε το ενδιαφέρον του και κάντε του όλα τα κέφια μέχρι τέλους: θα παρατηρήσετε, ότι είναι πρωτότυπος ή μπορεί να προσπαθεί κάθε φορά να δοκιμάζει νέους και διαφορετικούς τρόπους έρωτα. Για να κρατάτε λοιπόν το ενδιαφέρον του προς το άτομο σας, μην του βάζετε περιορισμούς στις σεξουαλικές του διαθέσεις και προτιμήσεις. Αφήστε τον ελεύθερο στο κρεβάτι να κάνει αυτό που θέλει και ακόμη καλύτερα, κάντε περισσότερα παιχνίδια απ' αυτόν ή επινοείστε δικούς σας τρόπους έρωτα. Τι γεγονός αυτό θα τον ικανοποιήσει αφάνταστα, αφού έχει την αίσθηση, ότι ο σεξουαλικός έρωτας τον υπνωτίζει και τον μαγνητίζει. Αγαπά τόσο την ελευθερία του, ώστε μπορεί να απορρίψει πολύ εύκολα μία σχέση αν δεν είναι όπως την θέλει ή δεν την εμπιστεύεται.

 

Αν ο σύντροφός σας είναι άνδρας

Ο άνδρας αυτός αρέσκεται στον ασυνήθιστο έρωτα. Τον προσελκύει η γυναίκα που είναι πρωτότυπη ή ενδιαφέρεται για νέες και εκκεντρικές στάσεις και εμπειρίες.

 

<div style="font-family:

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X