Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 14 έως 20 Φεβρουαρίου thumbnail

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 14 έως 20 Φεβρουαρίου

Κριός
Το εξάγωνο του Άρη με τον Δία την Κυριακή (14/2) εξυπηρετεί άριστα τους στόχους σου τόσο στο χρήμα όσο και στην αγάπη. Ακόμα, η τόλμη και η αποφασιστικότητά σου για να πετύχεις οικονομικά οφέλη, παρά τις γενικότερες αντίξοες συνθήκες, μπορεί αυτήν την εβδομάδα να σε βοηθήσει…
http://www.astrology.gr/KRIOS/EBDOMADIAIES

Ταύρος
Οι συνεργασίες και οι σχέσεις μπορούν να σου προσφέρουν ευχάριστες στιγμές και μάλιστα με το «καλημέρα» της εβδομάδας. Με το ευνοϊκό εξάγωνο μεταξύ Άρη και Δία την Κυριακή (14/2) μην αφήνεις τα πράγματα στην τύχη τους, καθώς, δείχνοντας διάθεση να δράσεις με επιμονή και χωρίς φόβο, θα πολλαπλασιάσεις τα οφέλη….
http://www.astrology.gr/TAYROS/EBDOMADIAIES

Δίδυμοι
Απλές καθημερινές κινήσεις μπορούν να γίνουν το σπίρτο για έντονα πάθη την Κυριακή, ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, και αν σκέφτεσαι να «αξιοποιήσεις» το σπίτι σου ή κάποιες δυνατές αναμνήσεις του παρελθόντος είναι η κατάλληλη μέρα….
http://www.astrology.gr/DIDYMOI/EBDOMADIAIES

Καρκίνος
Το εξάγωνο του Άρη με τον Δία την Κυριακή σου εξασφαλίζει μια μέρα πάθους και έντονης σεξουαλικότητας που θα σε καλύψει έντονα και σε επικοινωνιακό επίπεδο. Αξιοποίησε ευκαιρίες για βόλτες, μηνύματα και κινήσεις που θα ενισχύσουν το πάθος στη σχέση σου…
http://www.astrology.gr/KARKINOS/EBDOMADIAIES

Λέων
Στην αρχή της εβδομάδας το εξάγωνο του Άρη με τον Δία μπορεί να συμβάλλει στη βελτίωση των συνθηκών μέσα στο σπίτι, ίσως μάλιστα βρεις συμπαράσταση από ένα γονιό ή συγγενικό σου πρόσωπο….
http://www.astrology.gr/LEON/EBDOMADIAIES

Παρθένος
Το εξάγωνο του Άρη με τον Δία στην αρχή της εβδομάδας προάγει επαφές και κινήσεις που μπορούν να σε ωφελήσουν τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά κι αν αρπάξεις τις ευκαιρίες μπορείς να ανοίξεις ένα νέο θετικό κύκλο στη ζωή σου….
http://www.astrology.gr/PARTHENOS/EBDOMADIAIES

Ζυγός
Η θετική όψη Άρη – Δία την Κυριακή (14/2) προοιωνίζει ευχάριστες εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή και ίσως είναι η ευκαιρία να δώσεις «το κάτι παραπάνω» για να πάρει μια σχέση σου τη μορφή που επιθυμείς. Παράλληλα, θέματα οικογενειακά αρχίζουν να σε απασχολούν λιγότερο, ενώ και ψυχολογικά θα αρχίζεις να «ανεβαίνεις»….
http://www.astrology.gr/ZYGOS/EBDOMADIAIES

Σκορπιός
Το εξάγωνο Άρη – Δία στο άνοιγμα της εβδομάδας σε φέρνει κοντά σε ευκαιρίες που μπορούν να ευνοήσουν τα οικονομικά σου, μέσα από νέες κινήσεις που αφορούν τόσο τα επαγγελματικά σου όσο και σε άτομα που είναι θετικά ή φιλικά απέναντί σου και μπορούν να σε βοηθήσουν….
http://www.astrology.gr/SKORPIOS/EBDOMADIAIES

Τοξότης
Πολύτιμη βοήθεια σε ένα επαγγελματικό σχέδιο ή βήμα θα έχεις με το εξάγωνο Άρη – Δία την Κυριακή (14/2) κι αν κινηθείς μυστικά και αθόρυβα ενδεχομένως να μπορέσεις να πετύχεις κάτι πολύ σημαντικό. Συγχρόνως, αυτήν την εβδομάδα ίσως ανακινηθεί ένα φλερτ από το παρελθόν….
http://www.astrology.gr/TOXOTIS/EBDOMADIAIES

Αιγόκερως
Κοντά στην Κυριακή (14/2), με το εξάγωνο Άρη – Δία, παρουσιάζονται ευκαιρίες και «ευκολίες» για να ανοίξεις τους ορίζοντες σου και να δεις την πιο θετική πλευρά της ζωής μέσα από φίλους, μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και οτιδήποτε πρωτοποριακό…
http://www.astrology.gr/AIGOKEROS/EBDOMADIAIES

Υδροχόος
Στην αρχή της εβδομάδας το εξάγωνο του Άρη με τον Δία ευνοεί να ωφεληθείς τόσο οικονομικά όσο και ηθικά μέσα από κινήσεις ισχυρών προσώπων που θα αφορούν ιδιαίτερα τον επαγγελματικό τομέα. Ακόμα, τα από κοινού οικονομικά με το ταίρι σου ή ένα συνεργάτη μπορούν να αυξηθούν….
http://www.astrology.gr/YDROHOOS/EBDOMADIAIES

Ιχθύες
Με το εξάγωνο Άρη – Δία, η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου όπως και οι μέρες γύρω από τη γιορτή του έρωτα μπορούν να συνδεθούν με την επισημοποίηση της σχέσης ή μιας συνεργασίας…..
http://www.astrology.gr/IHTHYES/EBDOMADIAIES

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X