Ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος μιλά σήμερα στο κοινό παρέα με τον Θανάση Λάλα thumbnail

Ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος μιλά σήμερα στο κοινό παρέα με τον Θανάση Λάλα

Με ελεύθερη είσοδο και σε μια ανοιχτή συνομιλία με τον Θανάση Λάλα και το κοινό της πόλης, την Τετάρτη 17/2, στις 9.30 μ.μ., ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος θα αποκαλύψει την ιστορία της ζωής του στο θέατρο, στο πλαίσιο της νέας αυτής δράσης της Πειραματικής Σκηνής που πραγματοποιείται από τους μεταπτυχιακούς φοιτητές του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με συντονισμό και επίβλεψη του Καθηγητή του Προγράμματος, Ιωσήφ Βιβιλάκη.


O Γιώργος Μιχαλακόπουλος συνομιλεί με τον Θανάση Λάλα και το κοινό στο πλαίσιο της δράσης «Η ζωή μου στο θέατρο» του Μεταπτυχιακού Προγράμματος του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με την Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου στο πλαίσιο του θεσμού Open Stage (Ανοιχτή Σκηνή).

Η Πειραματική Σκηνή -1 του Εθνικού Θεάτρου στεγάζεται στην ανακαινισμένη Σκηνή Κατίνα Παξινού, (κτήριο Θεάτρου Ρεξ) Πανεπιστημίου 48, Αθήνα.

Προσωπικότητες από τον χώρο του θεάτρου συναντώνται στο σανίδι της Πειραματικής Σκηνής του Εθνικού Θεάτρου για δύο ώρες, μία φορά τον μήνα. Επιφανείς και αφανείς, ήρωες της σκηνής που χάραξαν τη δική τους μοναδική πορεία στο θεατρικό τοπίο και σημαδεύτηκαν από τη σκηνική πράξη μοιράζονται ιστορίες και προσωπικές διαδρομές με το κοινό της πόλης.

Μέλη ομάδας: Μαρίζα Αττία, Μάνος Δαμασκηνός, Μενέλαος Καραντζάς, Σοφία Κομηνέα, Χρύσα Λαγού, Αναστασία Μηνδρινού, Λίνα Σταυροπούλου, Ελένη Τζαβολάκη
Τί να σας διηγηθώ;


Εκείνος, ο ηθοποιός Γιώργος Μιχαλακόπουλος, συνομιλεί με τον Θανάση Λάλα, τους φοιτητές και το κοινό της πόλης στο πλαίσιο της δράσης «Η ζωή μου στο θέατρο»


 


 


 


Η Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου (στο πλαίσιο του θεσμού Open Stage) σας προσκαλεί στη δεύτερη, από μία σειρά εκδηλώσεων της δράσης «Η ζωή μου στο θέατρο» που έχουν στόχο τη γνωριμία του κοινού με επιφανείς και αφανείς ήρωες της θεατρικής σκηνής. Στην προηγούμενη αντίστοιχη εκδήλωση τον περασμένο Δεκέμβριο είχε φιλοξενηθεί η ηθοποιός Όλια Λαζαρίδου. 


Την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου στις 21:30, στην Πειραματική Σκηνή φιλοξενείται ο ηθοποιός, Γιώργος Μιχαλακόπουλος που θα μοιραστεί προσωπικές ιστορίες και διαδρομές, συνομιλώντας με τον Θανάση Λάλα, τους φοιτητές και το κοινό της πόλης.


*********


Η συμμετοχή στις εκδηλώσεις είναι δωρεάν. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Μάνος Δαμασκηνός


Τηλ.: 6987358561, E-mail: manosdamaskinos@gmail.com

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X