Τι δηλώνει οροσκόπος για κάθε ζώδιο! thumbnail
Ο Ωροσκόπος είναι το ανατέλλον ζώδιο τη στιγμή που γεννηθήκαμε. Αναφέρεται ότι όταν είναι στις αρχικές μοίρες ενός ζωδίου,τόσο πιο έντονα είναι τα αποτελέσματά του πάνω στο άτομο. Αυτό γίνεται ακόμα πιο σημαντικό εάν ο Ήλιος είναι αδύναμος δηλαδή,είναι στο ζώδιο του Ζυγού ή του Υδροχόου. Επίσης λέγεται,ότι η ενέργεια του ζωδίου που βρίσκεται ο Ωροσκόπος,είναι αδύναμη όταν βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες ενός ζωδίου.

Τι δηλώνει οροσκόπος για κάθε ζώδιο!

Ο Ωροσκόπος είναι το ανατέλλον ζώδιο τη στιγμή που γεννηθήκαμε. Αναφέρεται ότι όταν είναι στις αρχικές μοίρες ενός ζωδίου,τόσο πιο έντονα είναι τα αποτελέσματά του πάνω στο άτομο. Αυτό γίνεται ακόμα πιο σημαντικό εάν ο Ήλιος είναι αδύναμος δηλαδή,είναι στο ζώδιο του Ζυγού ή του Υδροχόου. Επίσης λέγεται,ότι η ενέργεια του ζωδίου που βρίσκεται ο Ωροσκόπος,είναι αδύναμη όταν βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες ενός ζωδίου. Ο Ωροσκόπος υπολογίζεται βάση της ώρας και του τόπου γέννησης του ατόμου και δείχνει το περιβάλλον που μεγάλωσε το άτομο κατά την παιδική του ηλικία,την κληρονομικότητα,τα κληρονομικά προβλήματα υγείας,την εξωτερική του εμφάνιση και τον τρόπο που παρουσιάζεται στους άλλους. Είναι η πρώτη εντύπωση που έχουν οι άλλοι για μας. Μετά τα 35 μας χρόνια,γίνονται πιο εμφανή τα στοιχεία του ζωδίου,του Ωροσκόπου μας απ' ότι το ίδιο μας το ζώδιο.
Ωροσκόπος στον Κριό

 

Αν έχεις Ωροσκόπο στον Κριό,είσαι γρήγορος και άμεσος. Θυμώνεις αμέσως,αλλά και σου περνάει γρήγορα. Δεν κρατάς κακίες και είσαι άμεσος και ευθύς. Δεν μπορείς να μείνεις ανενεργής. Είσαι πολύ ενεργητικός και ανακατεύεις τα πράγματα προκειμένου,να υπάρχει πάντα κάτι ενδιαφέρον. Έχεις δυσκολία στο να τελειώσεις κάποιο σχέδιο γιατί βαριέσαι και μετά ασχολείσαι με κάτι άλλο. Προσανατολίζεσαι πάντα στην επιτυχία. Κι αυτό,γιατί δίνεις τον εαυτό σου στο δικό σου στόχο,ξεχνώντας ότι κι οι άλλοι επηρεάζονται απ’ αυτό.

 

Έχεις γρήγορο περπάτημα και γέρνεις το κεφάλι σου. Οι ώμοι σου είναι φαρδιοί και οι γοφοί σου κάπως στενοί. Υποφέρεις συνήθως από πονοκεφάλους,αγγειακά προβλήματα,προβλήματα στα μάτια και ημικρανίες. Η ιδιοσυγκρασία σου είναι οξύθυμη και κοκκινίζεις όταν θυμώνεις. Είσαι χαμογελαστός και παραμένεις νέος και ζωντανός κατά τη διάρκεια της ζωής σου.

 

Τα σπορ και κάθε είδους συναγωνισμός είναι προκλήσεις για σένα. Είσαι δημοφιλής κοινωνικά και πάντα στο επίκεντρο της προσοχής. Στην ερωτική σου ζωή,κυνηγάς με πάθος αυτόν που είσαι ερωτευμένος. Με το κυνήγι ενθουσιάζεσαι και η γοητεία σου,κάνει τους άλλους να μην μπορούν να σου αντισταθούν. Είσαι ενθουσιώδης,περιπετειώδης,αλλά και προκλητικός για κάποιους ανθρώπους. Όταν έχεις κίνητρα δεν πιάνεσαι. Είναι εύκολο για σένα,να υπερεκτιμήσεις τις ικανότητές σου και να δουλεύεις πολύ για να πετύχεις.

 

Ωροσκόπος στον Ταύρο

 

Αν έχεις Ωροσκόπο στον Ταύρο,είσαι σταθερός και με οργανωτικές ικανότητες,υπεύθυνος και πιστός σε αυτούς που αγαπάς. Προτού δοκιμάσεις κάτι,θα πρέπει πρώτα να το αισθανθείς. Η συναισθηματική και υλική σου ασφάλεια είναι πρωταρχικό πράγμα για σένα,γι’ αυτό δε θέλεις να διακινδυνεύεις. Είσαι προσεκτικός και προνοητικός. Σκέφτεσαι πολύ και σου αρέσουν τα καλά πράγματα στη ζωή και έχεις αυτό-επιείκεια . Το χρήμα είναι πολύ σημαντικό για σένα και γίνεσαι συνήθως

συλλέκτης κάποιων αντικειμένων. Σου αρέσουν τα ωραία ρούχα και προτιμάς το άνετο και κλασσικό ντύσιμο και πάντα είσαι καλοντυμένος.

 

Φαίνεσαι ρωμαλέος και δυνατός. Η αδυναμία σου στο καλό φαγητό και το ποτό,συχνά βλάπτει την υγεία σου. Έχεις συνήθως προβλήματα με το λαιμό σου που επεκτείνονται και στα αυτιά σου,γι’ αυτό πάσχεις από συχνές ωτίτιδες. Στις σχέσεις σου,είσαι κτητικός και ζηλιάρης και δύσκολα χωρίζεις από κάποιον,που έχεις δώσει την καρδιά σου. Είσαι πιστός από τη στιγμή που θα ερωτευθείς. Είσαι πολύ αισθησιακός και απολαμβάνεις τα πάντα με τις αισθήσεις σου. Προτιμάς την άνεση που προσφέρει μια μονογαμική σχέση και τα έντονα πάθη.

 

Έχεις καλλιτεχνικές τάσεις και τα ταλέντα είναι ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα του ζωδίου σου. Πολλά άτομα που είναι μουσικοί ή καλλιτέχνες έχουν γεννηθεί με αυτόν τον Ωροσκόπο. Έχεις συνήθως ωραία φωνή και εκπέμπεις το καλό σου γούστο μ’ ένα καλαίσθητο σπίτι ή ένα ωραίο αμάξι. Από την άλλη πλευρά,δείχνεις ότι είσαι πολύ δειλός,αγενής και αντικοινωνικός. Μπορεί να φαίνεσαι απελπισμένος ή να μη δίνεις καθόλου σημασία στην εξωτερική σου εμφάνιση κι έτσι να πας στο άλλο άκρο.

 

Ωροσκόπος στους Διδύμους

 

Αν έχεις Ωροσκόπο στους Διδύμους,σου αρέσουν η γνώση και η μάθηση. Είσαι πολύ  περίεργος για το κάθε τι και πάντα ψάχνεις κάτι που θα σε βοηθήσει κοινωνικά. Είσαι ακούραστος και φαίνεσαι ανυπόμονος. Σαν ζώδιο της δυαδικότητας,υπάρχουν δύο διαφορετικοί τύποι ατόμων με Ωροσκόπο στους Διδύμους. Ο κεφάτος,ο ομιλητικός,ο εκκεντρικός που του αρέσουν τα αστεία και ο διανοούμενος. Αν ανήκεις στην πρώτη κατηγορία,είσαι συνήθως χαρούμενος,ενδιαφέρον τύπος και σου αρέσει το κουτσομπολιό,ενώ αν ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία,είσαι πνευματώδης και έξυπνος,αλλά γίνεσαι καυστικός μερικές φορές. Ανεξάρτητα από τον τύπο που ανήκεις,αναλύεις τα πάντα και είσαι δέκτης σε ό, τι συμβαίνει γύρω σου.

 

Πάντα έχεις κάτι στο μυαλό σου και είσαι κάποιες φορές αφηρημένος,γιατί είσαι περίεργος για το κάθε τι και η προσοχή σου διασπάται εύκολα. Η δυαδικότητά σου,φαίνεται σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου. Με τον τρόπο που χρησιμοποιείς το μυαλό σου,έτσι χρησιμοποιείς και τα χέρια σου. Έχεις επιδεξιότητα και είσαι καλός τεχνίτης,ειδικά όταν αυτό συνδυάζεται με τη χρησιμοποίηση του μυαλού σου. Θα πρέπει να ελέγχεις την επιθυμία σου για αλλαγές και να θέλεις πάντα κάτι καινούργιο.

 

Γίνεσαι εξαιρετικός συγγραφέας,καθηγητής,ερευνητής και είσαι ικανός σε οτιδήποτε συσχετίζεται με πληροφορίες ή διανόηση. Δε σου αρέσει το πρόγραμμα και τα χρονοδιαγράμματα. Δεν αφήνεις στην πραγματικότητα τους άλλους να σε πλησιάσουν,πηγαίνεις πότε στον ένα και πότε στον άλλο,γιατί είσαι πολύ κοινωνικός. Σου αρέσει να έχεις το δικό σου χώρο για να είσαι άνετος και θέλεις την ελευθερία σου. Επίσης καταλαβαίνεις ότι και ο σύντροφός σου,θέλει ελευθερία κι έτσι δεν τον καταπιέζεις,ούτε προσκολλάσαι πάνω του.

 

Ωροσκόπος στον Καρκίνο

 

Αν έχεις Ωροσκόπο στον Καρκίνο,είσαι μια ευγενική ψυχή. Αν πληγωθείς,το ένστικτό σου,σε κάνει να προσπαθήσεις να προστατεύσεις τον εαυτό σου. Είσαι συνήθως δειλός όταν συναντάς καινούργιους ανθρώπους Έχεις γλυκύτητα και είσαι προστατευτικός. Από την αντίθετη όμως πλευρά,αν κλειστείς στον εαυτό σου,κάθε άλλο παρά συναισθηματικός είσαι. Φαίνεσαι κακοδιάθετος,απρόσιτος και ανασφαλής. Προτιμάς ένα δυναμικό σύντροφο και παράλληλα συναισθηματική και υλική σταθερότητα. Σου αρέσει να θέτεις κανόνες και να ξέρεις που βαδίζεις. Δημιουργείς ένα συναρπαστικό περιβάλλον στην οικογένειά σου και επιζητάς το συναίσθημα και την πίστη.

 

Θέλεις να ικανοποιήσεις τους προσωπικούς σου στόχους και φιλοδοξίες,αλλά μπορεί να φανείς τρωτός και κάποιοι μπορεί να αμφιβάλλουν αν είσαι αρκετά ικανός για να φέρεις εις πέρας μια δουλειά. Αν θέλεις όμως,μπορείς να κρύψεις τα τρωτά σου σημεία και να δείξεις δυναμισμό. Η άνεση είναι σημαντική για σένα και σου αρέσει να συλλέγεις πράγματα και έχεις ταλέντο στην αρχιτεκτονική και τη μαγειρική. Η πολυτέλεια δε σε ενθουσιάζει και μαζεύεις χρήματα για να τα ξοδέψεις σε ώρα ανάγκης. Μη σου πειράξουν ποτέ κάτι που είσαι συναισθηματικά δεμένος,θα δουν τότε,πόσο δυνατός είσαι.

 

Όταν νιώθεις ενοχλημένος από κάτι,έχεις συνήθως πεπτικά προβλήματα. Είσαι δημιουργικός,αλλά πολύ ανασφαλής. Όταν αισθάνεσαι ασφάλεια,δείχνεις χαρούμενος και άνετος. Η ασφάλεια είναι σημαντική για σένα και παραχωρείς την ελευθερία σου για να την αποκτήσεις. Προσπαθείς να κάνεις το καλύτερο για τα αγαπημένα σου πρόσωπα,για να αισθάνονται ασφάλεια στο σπίτι τους και τους φροντίζεις μέρα-νύχτα. Έτσι νιώθεις αναγεννημένος και έτοιμος για την επόμενη εξόρμησή σου.

 

Ωροσκόπος στον Λέοντα

 

Αν έχεις Ωροσκόπο στον Λέοντα φαίνεσαι αυταρχικός,γιατί θέλεις πάντα να είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Γίνεσαι πολύ καλός διοργανωτής και μάνατζερ. Υπερεκτιμάς τον εαυτό σου,είσαι ενθουσιώδης και συναρπάζεσαι με καινούργια σχέδια. Γίνεσαι έξοχος διαφημιστής και εκφωνητής,γιατί είσαι εκδηλωτικός και σου αρέσει το δράμα. Υπερβάλλεις πολλές φορές χωρίς να το καταλαβαίνεις και κάνεις τα πάντα για να προκαλείς το θαυμασμό των άλλων.

 

Έχεις καλή φυσική κατάσταση και προσέχεις την εξωτερική σου εμφάνιση. Ντύνεσαι συνήθως με νεανικά ρούχα και η συμπεριφορά σου έχει μια αίσθηση εξουσίας. Τα βγάζεις πέρα με τις δυσκολίες και στην καρδιά είσαι παιδί. Είσαι ζεστός,γενναιόδωρος και χαρούμενος. Είσαι συνήθως γελαστός και μιλάς στην ψυχή των άλλων. Είσαι ανυπότακτος και προκλητικός όταν δεις μια κακή συμπεριφορά. Το ατελείωτο κουράγιο σου είναι μεγάλο προνόμιο κι όταν οι άλλοι έχουν κουραστεί και θέλουν να τα παρατήσουν όλα,εσύ μπορείς να εμπνεύσεις και να εμψυχώσεις. Είσαι γεμάτος ενέργεια και ενθουσιασμό. Όταν σε τραβήξει κάτι,θα δώσεις όλο σου τον εαυτό. Είσαι δημιουργικός και έχεις ταλέντο στην τέχνη,τη μουσική και την ηθοποιία.

 

Γίνεσαι πολύ εργατικός και η υπερκόπωση πολλές φορές,σου δημιουργεί προβλήματα καρδιάς και άγχος. Είσαι ανταγωνιστικός και έχεις αυτοπεποίθηση. Αν σου θίξουν την αξιοπρέπεια δημοσίως,γίνεσαι λιοντάρι στο κλουβί του. Έχεις ζωτικότητα,θάρρος και περηφάνια. Ενώ θυμώνεις εύκολα,σου περνάει γρήγορα. Είσαι πιστός και τα βγάζεις πέρα με καταστάσεις που οι άλλοι τα παρατούν. Σου αρέσουν τα καλά ρούχα και το ευχάριστο περιβάλλον,είσαι ρομαντικός σου αρέσει να ονειρεύεσαι και έχεις τη δυνατότητα,να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα.

 

Ωροσκόπος στην Παρθένο

 

Αν έχεις Ωροσκόπο στην Παρθένο,είσαι έξυπνος και συντηρητικός. Θέλεις να αισθάνεσαι καλά με το σώμα σου και το μυαλό σου,γι’ αυτό και ασχολείσαι με δραστηριότητες που σε χαλαρώνουν,όπως η γιόγκα. Συνήθως,δεν τρως πολύ και είσαι επιμελής στο ντύσιμό σου. Είσαι λεπτολόγος και ανησυχείς πολύ όταν αντιμετωπίζεις καινούργιες καταστάσεις. Δίνεις μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια και πιάνεις πράγματα,που οι άλλοι αγνοούν.

 

Έχεις μια ήρεμη γοητεία. Είσαι πιστός και θέλεις να βοηθήσεις και δεν περιμένεις κάτι σαν αντάλλαγμα. Πολλές φορές,έχεις συναισθήματα κατωτερότητας που οφείλεται στη μετριοφροσύνη σου. Μαθαίνεις γρήγορα,αλλά ξοδεύεις χρόνο στο να αναλύεις πρόσωπα και καταστάσεις. Μπορείς να προσαρμοστείς σε κάθε αλλαγή,αλλά πρώτα θα παραπονεθείς. Πρέπει να μάθεις να ευαισθητοποιείσαι στα συναισθήματα των άλλων. Είσαι πρακτικός και συντηρητικός. Δε σου αρέσουν οι δημόσιες εκδηλώσεις συναισθημάτων,αλλά ιδιωτικά είσαι πολύ τρυφερός και συναισθηματικός. Είσαι πολύ οργανωτικός στη ζωή σου και μισείς την ακαταστασία στους άλλους.

 

Είσαι εξαρτώμενος και έτοιμος να βοηθήσεις τους άλλους σε οποιοδήποτε πρόβλημα. Γίνεσαι σπουδαίος γιατρός,καλός δάσκαλος ή βοηθητικό προσωπικό. Είσαι ακριβής και προσεκτικός και μισείς την αγένεια. Σου αρέσει να συλλέγεις αντικείμενα,ειδικά ότι είναι πρακτικό. Είσαι επιρρεπής σε αλλεργίες και αναπνευστικά προβλήματα και έχεις ιδιαίτερο άγχος. Θέλεις πάντα να είσαι απασχολημένος και γίνεσαι νευρικός αν δεν έχεις κάτι να κάνεις. Είσαι εργατικός και καλοντυμένος πάντα.

 

Ωροσκόπος στον Ζυγό

 

Αν έχεις Ωροσκόπο στον Ζυγό,είσαι ευχάριστος και κοινωνικός. Σου αρέσουν τα άτομα που είναι ενεργητικά και όχι νωχελικά. Σου αρέσει πολύ η συζήτηση και ιδιαίτερα να αντιπαραθέτεις τα επιχειρήματά σου. Φαίνεσαι ότι είσαι γνώστης των πραγμάτων,ακόμα κι αν δεν είσαι. Σου αρέσει η τέχνη,η μουσική και η λογοτεχνία. Έχεις τα δικά σου δημιουργικά και καλλιτεχνικά ταλέντα και ακόμα κι αν φαίνεσαι φιλικός,είσαι λίγο απρόσιτος και ρηχός. Αν υπάρχει ανισορροπία γύρω σου,ενοχλείσαι πολύ και γίνεσαι απαιτητικός και αυταρχικός,μέχρι να αποκατασταθεί και πάλι η ισορροπία.

 

Κάνεις τα πάντα για να διατηρήσεις τη σχέση σου,όχι μόνο γιατί δε θέλεις να είσαι μόνος σου,αλλά γιατί δε θέλεις να τσακώνεσαι. Σε περίπτωση κρίσης στη σχέση σου,κάνεις τα πάντα για να συμβιβαστείς και να μην εξωθήσεις τα πράγματα στα άκρα. Έχεις πολύ καλή εξωτερική εμφάνιση,ξέρεις πώς να περπατάς και τι ρούχα σου ταιριάζουν καλύτερα. Σου αρέσει η άνεση,η πολυτέλεια και κάθε τι που ευχαριστεί τις αισθήσεις σου. Είσαι πολύ πειστικός,χρησιμοποιώντας με ήρεμο τρόπο τις κατάλληλες λέξεις και δε γίνεσαι ποτέ απότομος. Μπορεί να κατηγορηθείς κι όμως να μείνεις ατάραχος και ήρεμος. Είσαι καλός μεσάζοντας και είσαι συμβιβαστικός.

 

Θέλεις πάντα να φαίνεσαι νέος και όμορφος. Μερικές φορές,γίνεσαι τρομερά αναποφάσιστος,αλλά είσαι πολύ πιο δυνατός απ’ αυτό που δείχνεις. Πίσω από την ήρεμη και ντελικάτη εξωτερική σου εμφάνιση,κρύβεται μια ατσαλένια θέληση. Ξέρεις να παίρνεις αυτό που θέλεις,μέσα από τη διπλωματία. Είσαι πολύ κοινωνικός και βλέπεις τον εαυτό σου μέσα από τα μάτια των άλλων. Αυτό σου προκαλεί μια ανησυχία,για το πώς σε βλέπουν οι άλλοι.

 

Ωροσκόπος στον Σκορπιό

 

Αν έχεις Ωροσκόπο στον Σκορπιό,έχεις την ικανότητα να αναγεννιέσαι από οποιαδήποτε κρίση,είτε αυτή είναι οικονομική,είτε συναισθηματική,είτε πρόβλημα υγείας. Έχεις πολύ δυνατούς αμυντικούς μηχανισμούς και δεν παίρνεις εύκολα κάποια απόφαση,αν δεν ψάξεις σε βάθος την κατάσταση. Δε θα μάθει κανείς τίποτα για την προσωπική σου ζωή,εκτός κι αν σε κατακτήσει. Είσαι πιστός,όσο και οι άλλοι είναι πιστοί μαζί σου.

Δίνεις όλο σου το δυναμικό στο να πετύχεις και να ανέβεις κοινωνικά κι αυτό αποτελεί στόχο ζωής. Έχεις μεγάλη δύναμη και κουράγιο στο να πετύχεις το στόχο που έχεις βάλει. Σου αρέσει ο συναγωνισμός κι ο ανταγωνισμός και διεκδικείς αυτό που θέλεις,με τόλμη και δυναμικότητα. Θέλεις ένα σύντροφο προσγειωμένο και αξιόπιστο,κάποιον που να είναι πιστός και επιδιώκεις τη μακροχρόνια δέσμευση. Θέλεις η αγάπη να διαρκέσει για πάντα κι αν προδοθείς,το παίρνεις προσωπικά και δεν το ξεχνάς ποτέ.

 

Σου αρέσουν οι μαγνητικές προσωπικότητες και είσαι πάντα χαρούμενος,πράγμα το οποίο δυσκολεύει στο να δει κάποιος τι σκέφτεσαι και τι αισθάνεσαι ανά πάσα στιγμή. Είσαι μια ανυπότακτη προσωπικότητα και είναι δύσκολο κάποιος να σου αλλάξει γνώμη,αν έχεις κατασταλάξει κάπου. Είσαι πολύ συναισθηματικός και επιδέξιος στο να κρύβεις τα τρωτά σου σημεία. Είσαι πολύ παρατηρητικός στις λεπτομέρειες των πραγμάτων και γίνεσαι πανούργος,όταν αναλαμβάνεις ρίσκα.

 

Ωροσκόπος στον Τοξότη

 

Αν έχεις Ωροσκόπο στον Τοξότη,είσαι εραστής της περιπέτειας και σου αρέσει να εξερευνάς τα πάντα. Είσαι ακούραστος και έχεις μεγάλη ενεργητικότητα. Φαίνεται να θέλεις να αρπάξεις κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί,αλλά σε κάποια στιγμή μπερδεύεσαι. Είσαι ευθύς χαρακτήρας και τα οράματά σου είναι συναρπαστικά,ακόμα κι αν δεν είναι λεπτομερή. Έχεις αυτοπεποίθηση ακόμα κι αν κάποιοι,σε θεωρούν αφελή. Προσπαθείς να έχεις πάντα την αίσθηση του χιούμορ,ανεξάρτητα τι συμβαίνει γύρω σου. Ο ανοιχτόκαρδος χαρακτήρας σου,σε κάνει παντού ευπρόσδεκτο. Είσαι πολύ αποτελεσματικός στο να ενθαρρύνεις δύο αντιμαχόμενα άτομα,να βρουν μια μέση λύση.

 

Έχεις ανάγκη την ελευθερία και την ανεξαρτησία σου κι αυτό σε οδηγεί σε περιπετειώδη ταξίδια. Το καλύτερο για σένα,είναι να αλλάζεις παραστάσεις. Αν παντρευτείς,ο σύντροφός σου θα πρέπει να κατανοήσει αυτή σου την ανάγκη. Δε σε ενδιαφέρουν και τόσο τα υλικά αγαθά. Προτιμάς τις περιστασιακές σχέσεις από μια βαθιά δέσμευση και αλλάζεις εύκολα συντρόφους,μέχρι να βρεις το κατάλληλο άτομο. Βαριέσαι εύκολα με την καθημερινή ρουτίνα,αλλά σου αρέσει ο συναγωνισμός. Τα σπορ,κρατούν ζωντανό το ενδιαφέρον σου. Έχεις ταλέντο στα σπορ,ιδιαίτερα σε οτιδήποτε συσχετίζεται με τα άλογα.

 

Σου αρέσει η καλή διασκέδαση,το καλό φαγητό,το ποτό,ο χορός και τα ζώα. Η αγάπη σου για τα ταξίδια,σε κάνει να πετυχαίνεις σε οποιαδήποτε καριέρα συσχετίζεται με τα ταξίδια και τη διασκέδαση. Για σένα το ταξίδι,είναι πιο σημαντικό από τον προορισμό. Δεν είσαι σχολαστικός και κάνεις τα πάντα την τελευταία στιγμή. Ενδιαφέρεσαι για την εκπαίδευση,τη θρησκεία και τις εκδόσεις. Είσαι περίεργος,αγαπάς τη γνώση και τη φιλοσοφία και εντυπωσιάζεσαι από τον πλούτο και την κοινωνική θέση. Εκμεταλλεύεσαι κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται στη ζωή σου.

 

Ωροσκόπος στον Αιγόκερω

 

Αν υπάρχει μια λέξη που μπορεί να εκφράσει αυτόν τον Ωροσκόπο,είναι αυτοκυριαρχία. Είσαι συγκροτημένος από τα ρούχα που φοράς,μέχρι την έκφραση του προσώπου σου. Σκέφτεσαι,πως αν φαίνεσαι πετυχημένος,θα είσαι και πετυχημένος και σε γενικές γραμμές,αυτό είναι αλήθεια! Δουλεύεις σκληρά για να φτάσεις ψηλά. Θα απαρνηθείς την προσωπική σου ζωή και θα επικεντρωθείς στο στόχο σου,ανεξάρτητα ποιο θα είναι το κόστος.

 

Δίνεις ιδιαίτερη σημασία στα ρούχα που φοράς,γιατί με αυτόν τον τρόπο επιδεικνύεις την κοινωνική σου θέση και έχεις την εκτίμηση των άλλων. Όλη η επιτυχία σου απορρέει από μια διαρκή προσπάθεια,που δε σταματά ποτέ. Μπορεί να είχες μια αυστηρή παιδική ηλικία ή να γεννήθηκες με δύσκολη γέννα. Πολλές φορές δε σου αρέσει η εξωτερική σου εμφάνιση ή η προσωπικότητά σου και κατ’ επέκταση παρουσιάζεις μια περίεργη συμπεριφορά. Είσαι κατά βάθος ανασφαλής και θέτεις στον εαυτό σου αυστηρούς περιορισμούς,πολεμώντας τα ίδια σου τα συναισθήματα. Αποδέχεσαι τις ευθύνες και τις ταλαιπωρίες. Η επιτυχία είναι πολύ σημαντική για σένα,είτε είναι στην καριέρα,είτε στο γάμο,είτε στην προσωπική σου ζωή,είτε στο κοινωνικό status.

 

Στο γάμο θέλεις ένα σύντροφο,που να μπορεί να σε προστατέψει συναισθηματικά. Όταν ψάχνεις για σύντροφο,συνήθως τον επιλέγεις με την πρώτη εντύπωση. Είσαι πρακτικός,συντηρητικός και σοβαρός. Συνήθως στην παιδική σου ηλικία είσαι φιλάσθενος,αλλά μεγαλώνοντας το ξεπερνάς σιγά-σιγά. Όσο είσαι νέος,φαίνεσαι δειλός και ευαίσθητος. Η εσωτερική ανάγκη σου για επιτυχία σε βοηθά,στο να ξεπερνάς τις αντιξοότητες με σχετική ευκολία. Συχνά στη ζωή σου θα αντιμετωπίσεις ταπείνωση και υπερηφάνεια. Με τα χρόνια γίνεσαι πιο σοφός. Ακολουθείς πάντα τους κανόνες και είσαι υπάκουος σαν παιδί.

 

Ωροσκόπος στον Υδροχόο

 

Αν έχεις Ωροσκόπο στον Υδροχόο,δείχνεις ενδιαφέρον σε ολόκληρη την ανθρωπότητα,είσαι δηλαδή ανθρωπιστής,ιδεαλιστής και αμερόληπτος. Θεωρείσαι ότι έχεις δει τα πάντα,έτσι τίποτα δε σε σοκάρει. Από την άλλη,σου αρέσει να σοκάρεις τους άλλους γύρω σου,όπως επίσης,σου αρέσουν οι προκλήσεις. Έχεις μια καυστική αίσθηση του χιούμορ,γι’ αυτό και οι άλλοι συχνά αισθάνονται προσβεβλημένοι.

Έχεις την ικανότητα να παρατηρείς και να βγάζεις τα κατάλληλα συμπεράσματα,όσον αφορά,τι πρέπει να κάνεις σε μια δεδομένη χρονική στιγμή,όπως και να λύνεις τους γρίφους και να κάνεις τα πράγματα να δουλεύουν σωστά. Αυτή σου η ικανότητα,σε βοηθάει πολύ αν είσαι μάνατζερ ή όταν προσπαθείς να οργανώσεις τα άτομα να δουλεύουν ομαδικά. Εκφράζεις την ατομικότητά σου καθαρά και μ’ έναν παράξενο τρόπο. Για παράδειγμα,ντύνεσαι λίγο περίεργα και εκκεντρικά,τραβώντας τα βλέμματα. Είσαι ανεξάρτητος και αδιάφορος για τη δύναμη,τον πλούτο και το κοινωνικό status. Όταν έχεις ένα ενδιαφέρον,είναι για να ικανοποιήσεις τις δικές σου προσωπικές ανάγκες και δεν επηρεάζεσαι από τους άλλους.

 

Σου αρέσει μια πνευματική,φιλοσοφική συζήτηση και θέλεις την προσωπική σου ελευθερία,γι’ αυτό σκέφτεσαι πολύ πριν παντρευτείς. Η ακούραστη φύση σου,σε κάνει να θέλεις ένα περιβάλλον διεγερτικό και προκλητικό,που να σε κεντρίζει φυσικά και πνευματικά. Είσαι απρόβλεπτος και πολλές φορές αντιφατικός. Ενδιαφέρεσαι για το μέλλον και το παρελθόν,αλλά μπορεί να αισθάνεσαι χαμένος,όσον αφορά το παρόν. Ενδιαφέρεσαι για τη μουσική,την επιστήμη και την κοινωνιολογία. Είσαι επιρρεπής σε αρθρίτιδες και κυκλοφορικά προβλήματα.

 

Ωροσκόπος στους Ιχθείς

 

Αν έχεις Ωροσκόπο στους Ιχθείς,σαν το ψάρι πηγαίνεις εκεί,όπου το πάει το κύμα. Φαίνεσαι να είσαι διαφορετικό πρόσωπο στο σήμερα και διαφορετικό στο αύριο. Σήμερα μπορεί να είσαι δειλός και ήσυχος και αύριο να είσαι παθιασμένος και ανήσυχος. Αυτό σου επιτρέπει να έρχεσαι σε επαφή με διαφορετικούς τύπους ανθρώπων. Είσαι εντυπωσιακός,ονειροπόλος και καλόκαρδος. Βλέπεις τον κόσμο μέσα από τα δικά σου μάτια,γι’ αυτό έχεις δυσκολία στο να είσαι αντικειμενικός. Σου είναι δύσκολο να πάρεις μια απόφαση και δεν κάνεις σχέδια για το μέλλον. Δεν μπορείς να αντέξεις τη σκληρή πραγματικότητα της ζωής,γιατί είσαι υπερευαίσθητος και δεν έχεις οργανωτικές ικανότητες.

 

Θέλεις ένα σταθερό και αξιόπιστο σύντροφο,κάποιον που να είναι ρεαλιστής και πρακτικός,που να μπορεί να σε προσγειώσει. Είσαι πολύ συναισθηματικός και παθιασμένος,τόσο πολύ,που γίνεσαι θύμα του ίδιου σου του εαυτού,εξαιτίας των τρωτών σημείων του χαρακτήρα σου. Ο εαυτός σου,είναι ο χειρότερός σου εχθρός. Δε σου αρέσουν οι αντιπαραθέσεις και δεν παίζεις ψυχολογικά παιχνίδια,για να πάρεις αυτό που θέλεις. Στ’ αλήθεια ρομαντικός,με έντονη φαντασία,έχεις καλλιτεχνικά ταλέντα και ψυχικές ικανότητες.

 

Τα πνευματικά και μεταφυσικά ζητήματα σε απασχολούν,όπως και η φιλοσοφία και θαυμάζεις τη γνώση και τη μελέτη. Σου αρέσουν τα ταξίδια,ο χορός και τα θαλάσσια σπορ. Μπορείς να γίνεις πολύ ικανός,αν αποκτήσεις αυτοπεποίθηση. Είσαι ευαίσθητος στα αναισθησιογόνα και τ’ άλλα φάρμακα. Το μάθημά σου σ’ αυτή τη ζωή,είναι να μάθεις να ζεις τη ζωή,από το να την ονειρεύεσαι. Σου αρέσουν τα ζώα,γιατί θέλεις να έχεις κάποιον να φροντίζεις. Μπορείς να γίνεις πολύ καλός εκπαιδευτής ζώων,αν αναπτύξεις αυτήν την ικανότητά σου.

Πηγή:e-zwdia.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X