Τα άστρα την Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016, με τον ανάδρομο Ερμή σε τρίγωνο με ανάδρομο Πλούτωνα thumbnail
Μια όψη που δημιουργεί συχνά ένα περιβάλλον μέσα από το οποίο μπορούμε να κατανοήσουμε πολύ καλύτερα αλήθειες, προθέσεις και συμπεριφορές, έτσι που να δούμε τα πράγματα πιο αντικειμενικά και ξεκάθαρα.

Τα άστρα την Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016, με τον ανάδρομο Ερμή σε τρίγωνο με ανάδρομο Πλούτωνα

Άλλη μια ενδιαφέρουσα όψη έρχεται να χρωματιστεί με ιδιαίτερα χρώματα, κυρίως ευχάριστα, τις ενέργειες του διημέρου αυτού. Μια όψη που δημιουργεί συχνά ένα περιβάλλον μέσα από το οποίο μπορούμε να κατανοήσουμε πολύ καλύτερα αλήθειες, προθέσεις και συμπεριφορές, έτσι που να δούμε τα πράγματα πιο αντικειμενικά και ξεκάθαρα.


Τα άστρα την Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016, με τον ανάδρομο Ερμή σε τρίγωνο με ανάδρομο Πλούτωνα


 


Ο ανάδρομος Ερμής από τον Ταύρο, σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω αύριο Παρασκευή, έρχεται να αναμοχλεύσει τα θέματα του παρελθόντος και ενδεχομένως να μας φέρει μπροστά σε αποκαλύψεις, που αφενός θα μας ξαφνιάσουν, αφετέρου όμως θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο σε ό,τι μας απασχολεί και δεν έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα να επιλύσουμε!


Τις ημέρες αυτές δεν αποκλείεται να αποκαλυφθούν μυστικά και παρασκηνιακές κινήσεις, ή να γίνουν ερωτικές εξομολογήσεις, που πραγματικά θα μας αφήσουν… άφωνους! Παράλληλα, μπορεί να αποκαλυφθούν σχέδια, κινήσεις ή προθέσεις προσώπων, που μέχρι τώρα έβαζαν εμπόδια στην όποια εξέλιξη επιδιώκαμε στα επαγγελματικά ή στα οικονομικά μας! Δώστε πολύ μεγάλη σημασία στις πληροφορίες που έρχονται τώρα, γιατί δεν αποκλείεται κάποιες από αυτές να είναι πολύτιμες ή να είναι αυτές που εξυπηρετούν ένα σχέδιο σας.


Η όψη αυτή δίνει την δυνατότητα να ανοίξουμε καινούργια κεφάλαια σε παρελθοντικές ερωτικές ιστορίες… Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να πεις την αλήθεια σου, να εξομολογηθείς στο άλλο πρόσωπο το συναίσθημά σου, να ζητήσεις μια ειλικρινή συγγνώμη, αλλά και να βρεθείς μπροστά σε τέτοιου τύπου εξομολογήσεις, που θα είναι το κίνητρο για να επανέλθει στο προσκήνιο μια ερωτική ιστορία του παρελθόντος.


Βέβαια, καλό είναι να μην εμπλακούμε με θέματα που δεν γνωρίζουμε καλά ή να βρεθούμε σε ένα περιβάλλον που δεν είναι οικείο, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική μας ζωή, γιατί με κάποιο τρόπο μπορεί να δυσκολευτούμε αρκετά!


Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα


ΤαύροιΚαρκίνοιΠαρθένοιΣκορπιοίΑιγόκεροι και Ιχθείς του δεύτερουδεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, εκμεταλλευτείτε την ενέργεια των ημερών για να διαπραγματευτείτε εκ νέου και να επιτύχετε μια θετική εξέλιξη σε υποθέσεις που σχετίζονται τόσο με οικονομικά, όσο και με επαγγελματικά σας, αλλά και για να ανοίξετε έναν καινούριο κύκλο στην ερωτική σας ζωή, προσεγγίζοντας εκείνο το πρόσωπο από το παρελθόν, που νιώθετε την ανάγκη να του εκφράσετε το συναίσθημά σας.


Πηγή: www.myastro.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X