Παίξτε με τα παιδιά σας και φτιάξτε καλή σχέση μαζί τους thumbnail

Παίξτε με τα παιδιά σας και φτιάξτε καλή σχέση μαζί τους

Θα θέλατε να έρθετε πιο κοντά με τα παιδιά σας; Θα θέλατε να μην σας βλέπει μόνο ως γονιό που βάζει τα όρια, και να χαρεί την συντροφιά σας παίζοντας μαζί του; Θα θέλατε να ξεχαστείτε και εσείς οι ίδιοι από τις σκοτούρες και να νιώσετε ξέγνοιαστα, παίζοντας σαν μικρά παιδιά;


 


ΓΙΑ 3 ΜΕΡΕΣ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΟΤΕ.


Στις 14, 15 και 18 Μαΐου το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών και τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων και σας καλεί σε μια τριήμερη γιορτή γεμάτη εκδηλώσεις, παιχνίδια και μουσειοπαιδαγωγικές δράσεις για όλους! Παιδιά από 4-16 ετών, και γονείς μέσα από βιωματικές ξεναγήσεις στο Μουσείο και διαδραστικά παιχνίδια ανακαλύπτουν την ιστορία της επικοινωνίας  και μπορούν να επιμεληθούν εικαστικά τους εξωτερικούς χώρους του Μουσείου με graffiti!


Συμμετοχή- Συνεργασία- Προσφορά : Αξιοποιήστε αυτή την ευκαιρία που δίνεται από τον όμιλο ΟΤΕ για να αναπτύξετε τις δεξιότητες των παιδιών σας, πάνω στους 3 αυτούς άξονες.  Τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι, μαθαίνουν να ψάχνουν, να ανακαλυπτουν, να δημιουργούν. Τονώνεται το ηθικό τους, η αυτοεκτίμηση τους, εμπιστεύονται τις ικανότητες τους.  Νιώθουν χαρά που τους προσφέρετε τον χρόνο σας, την αγάπη σας και παίζετε μαζί τους!


Πάρτε μια γεύση για το τι περιλαμβάνει το τριήμερο πρόγραμμα και μην χάσετε την ευκαιρία μέσα απο τα χέρια σας!


Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις του Μουσείου είναι ελεύθερη. Απαιτείται τηλεφωνική κράτηση – θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


 


Σάββατο 14 Μαΐου


- Μουσειοπαιδαγωγική  δράση για οικογένειες με παιδιά 4 – 6 ετών . Ώρα: 10.00- 11.00


«Ιστορίες Τηλεπικοινωνιών στον κήπο του Μουσείου» Παιδιά και γονείς αναζητούν τις  “ιστορίες  τηλεπικοινωνιών” που είναι κρυμμένες στον κήπο του Μουσείου.  Οι ιστορίες συμπληρώνονται και ολοκληρώνονται με πρωτότυπα “τυπώματα” μέσα και έξω από το Μουσείο.


 


- Μουσειοπαιδαγωγική  δράση για οικογένειες με παιδιά 7 – 12 ετών. Ώρα: 11.30-13.00


«Μια βαλίτσα γεμάτη Τηλεπικοινωνιακές Ιστορίες! Έλα να τις ανακαλύψουμε!» Παιχνίδι συλλογής στοιχείων στην αυλή του Mουσείου! Παιδιά και γονείς κουβαλάνε μέσα στη βαλίτσα τους,  στοιχεία που συλλέγουν  ανακαλύπτοντας  τα εκθέματα.


 


 – Εικαστικό πρόγραμμα  για παιδιά 6 – 14 ετών. Ώρα: 13.15-14.45


«Street Art στην αυλή του Μουσείου …»  Μέσω της τέχνης του Graffiti και του Street Art τα παιδιά δημιουργούν εικόνες με cartoon τηλέφωνα. Μαθαίνουν πληροφορίες για τα εκθέματα ενώ ταυτόχρονα επιμελούνται εικαστικά τον εξωτερικό χώρο του Μουσείου.


 


- Ξενάγηση. Ώρα: 13.15-14.45


«Τηλε-περίπατος στο χρόνο… !»  Ξεκινάμε από την τηλεγραφία, μαθαίνουμε για την τηλεφωτογραφία και μεταφερόμαστε σε σημαντικές στιγμές της ιστορίας μας. Σταματάμε στον τηλεφωνικό θάλαμο για να ρίξουμε ένα κέρμα… και φτάνουμε στο studio τηλεόρασης του 1968 για να δούμε ασπρόμαυρες εικόνες!


 


Κυριακή 15 Μαΐου


- Μουσειοπαιδαγωγική  δράση για οικογένειες με παιδιά 4 – 6 ετών. Ώρα: 10.00- 11.00  


«Ιστορίες Τηλεπικοινωνιών στον κήπου του Μουσείου» Παιδιά και γονείς αναζητούν τις  “ιστορίες  τηλεπικοινωνιών” που είναι κρυμμένες στον κήπο του Μουσείου.  Οι ιστορίες συμπληρώνονται και ολοκληρώνονται με πρωτότυπα “τυπώματα” μέσα και έξω από το Μουσείο. 


 


- Μουσειοπαιδαγωγική  δράση για οικογένειες με παιδιά 7 – 12 ετών.  Ώρα: 11.30-13.00


«Μια βαλίτσα γεμάτη Τηλεπικοινωνιακές Ιστορίες! Έλα να τις ανακαλύψουμε!»  Παιχνίδι συλλογής στοιχείων στην αυλή του Mουσείου! Παιδιά και γονείς  κουβαλάνε μέσα στη βαλίτσα τους,  στοιχεία που συλλέγουν  ανακαλύπτοντας  τα εκθέματα.


 


- Εικαστικό πρόγραμμα  για παιδιά 6 – 14 ετών. Ώρα: 13.15-14.45


«Street Art στην αυλή του Μουσείου…» Μέσω της τέχνης του Graffiti και του Street Art τα παιδιά δημιουργούν εικόνες με cartoon τηλέφωνα. Μαθαίνουν πληροφορίες για τα εκθέματα ενώ ταυτόχρονα επιμελούνται εικαστικά τον εξωτερικό χώρο του Μουσείου.


 


- Ξενάγηση  «Τηλε-περίπατος στο χρόνο… !»


 Ξεκινάμε από την τηλεγραφία, μαθαίνουμε για την τηλεφωτογραφία και μεταφερόμαστε σε σημαντικές στιγμές της ιστορίας μας. Σταματάμε στον τηλεφωνικό θάλαμο για να ρίξουμε ένα κέρμα… και φτάνουμε στο studio τηλεόρασης του 1968 για να δούμε ασπρόμαυρες εικόνες.


 


Τετάρτη  18 Μαΐου


- Εικαστικό πρόγραμμα  για παιδιά 6 – 14 ετών. Ώρα: 18.00-19.30


«Street Art στην αυλή του Μουσείου…» Μέσω της τέχνης του Graffity και του Street Art τα παιδιά δημιουργούν εικόνες με cartoon τηλέφωνα. Μαθαίνουν πληροφορίες για τα εκθέματα ενώ ταυτόχρονα επιμελούνται εικαστικά  τον εξωτερικό χώρο του Μουσείου.


 


 – Ξενάγηση «Τηλε-περίπατος στο χρόνο… !». Ώρα: 18.00-19.30


 Ξεκινάμε από την τηλεγραφία, μαθαίνουμε για την τηλεφωτογραφία και μεταφερόμαστε σε σημαντικές στιγμές της ιστορίας μας. Σταματάμε στον τηλεφωνικό θάλαμο για να ρίξουμε ένα κέρμα… και φτάνουμε στο studio τηλεόρασης του 1968 για να δούμε ασπρόμαυρες εικόνες!


 


Ευχόμαστε τη δημιουργία πολλών ανάλογων δράσεων από έναν οργανισμό όπως το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ.


 


International Museum Day 2016 – «Μουσεία και Πολιτιστικά Τοπία»


Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ


Πρωτέως 25, Ν. Κηφισιά, 14564


Τηλ. 210 6201899, 210 6201999


Email: ote-museum@ote.gr, 


www.cosmote.gr/mouseio, www.otegroupmuseum.gr


Fax: 210-8078119


 


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ : 14, 15 και 18 Μαΐου 2016


Ωράριο Λειτουργίας:


Σάββατο 14/5 και Κυριακή 15/5:  09.00-16.00


Τετάρτη 18/5: 09.00-20.00


[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X