Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις, για όλα τα ζώδια, από 16 έως 22 Μαΐου 2016 από τον Κώστα Λεφάκη thumbnail
Διάβασε τις προβλέψεις του ζωδίου σου για την περίοδο από 16 έως 22 Μαΐου 2016 από τον Κώστα Λεφάκη ...

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις, για όλα τα ζώδια, από 16 έως 22 Μαΐου 2016 από τον Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ


Ο Μάιος καθώς προχωρά σας ανοίγει περισσότερους ορίζοντες αλλά διατηρεί το άγχος ενεργό μέσα σας. Η Αφροδίτη σας βοηθά να ανανεωθείτε με διάφορους τρόπους και κυρίως να βρείτε λύσεις στον τομέα των σχέσεων και των συναλλαγών. Τα επαγγελματικά των περισσότερων από εσάς αφήνουν νέα περιθώρια δραστηριότητας με αρκετά υψηλό το ποσοστό της βελτίωσης ή των νέων ευκαιριών ανάλογα με την ζήτηση του αντικειμένου της εργασίας σας. Υποχωρούν επίσης οι καθυστερήσεις των προηγούμενων εβδομάδων και αυτό συμβάλει σε μια διευκόλυνση ή αισθητή βελτίωση των οικονομικών σας. Αισθηματικά έχετε αρκετούς λόγους να είστε ευχαριστημένοι ωστόσο δεν θα λείψουν οι στιγμές που η συμπεριφορά τρίτων θα διαταράξει την ηρεμία σας ή την κατάσταση μιας σχέσης. 


ΤΑΥΡΟΣ


Ενδιαφέρον ο μήνας των γενεθλίων σας αλλά με αισθητό το «μέτωπο του πολέμου» στο στενό περιβάλλον ή στον οικογενειακό χώρο. Καλείστε να διαχειριστείτε προνοητικά τα χρήματα σας και αποφύγετε καινούργια έξοδα ακόμα και αν είναι αναγκαία. Βασικό σας μέλημα οι σχέσεις σας με τους άλλους και κυρίως η αποφυγή παρεξηγήσεων σε επίπεδο αισθηματικό ή συζυγικό. Αντίθετα εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες στην εργασία σας και στο κλείσιμο νομικών εκκρεμοτήτων. Μην τολμήσετε ακόμα ριζικές αλλαγές αλλά φροντίστε να μην κλονιστεί ότι έχει ήδη εξασφαλιστεί. Προσέχετε την ασφάλεια σας μαζί και την υγεία σας. Ερωτικά το κλίμα παραμένει εύθραυστο και ευμετάβλητο.


ΔΙΔΥΜΟΙ


Η Αφροδίτη στον Ταύρο μέχρι τις 24 του μήνα έχει να σας προσφέρει πολλά και να σας βοηθήσει στις σχέσεις σας με τους άλλους. Παράλληλα θα ενισχύσει εργασιακές σχέσεις αλλά και κοινωνικές επιδιώξεις. Ευμετάβλητο θα διατηρηθεί το κλίμα στα επαγγελματικά σας, προσπαθήστε να έχετε μια σταθερή σειρά προτεραιοτήτων και να μην παρασύρεστε από πρόσκαιρους ενθουσιασμούς. Το γενικότερο κλίμα δεν σας επηρεάζει τόσο πολύ αλλά η σταθερότητα στη συμπεριφορά σας ή στην διαχείριση των συμφερόντων σας θα παίξει σημαντικό ρόλο. Ο μήνας είναι και προπαρασκευαστικός αλλά και εκκαθαριστικός. Υποχωρούν πάντως κάποιες καθυστερήσεις και σας δίνονται μικρές λύσεις. Ερωτικά διατηρείτε το «πάνω χέρι».


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Η ψυχολογική σας κατάσταση βελτιώνεται καθώς είναι αισθητή η τύχη και η διάθεση των άλλων να εξυπηρετηθείτε σε υποθέσεις ή στην κάλυψη τρεχουσών αναγκών σας. Στα επαγγελματικά σας υπάρχει φόρτος και ανηφορικός δρόμος ακόμα. Σχεδόν όλη αυτή η χρονιά θέλει θάρρος, περισσότερη δουλειά και λιγότερο άγχος. Ίσως να γίνουν μερικές πρόσθετες θυσίες για το επαγγελματικό σας συμφέρον αυτή την εποχή και κυρίως αν αυτό έχει να κάνει με ελεύθερο επάγγελμα. Επικοινωνιακά αποφύγετε παρεξηγήσεις και συναισθηματικά δηλώσεις που θα μπορούσαν να ενοχλήσουν τον σύντροφο σας. Η υπομονή είναι απαραίτητη καθώς πράγματα που θέλετε πολύ χρειάζονται αρκετά ακόμα χρόνια για να υλοποιηθούν. 


ΛΕΩΝ


Χαρακτηριστικό το διάστημα αυτό στις σχέσεις και στις επιδιώξεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Εκμεταλλευτείτε την διέλευση του Ηλίου από τον Ταύρο μέχρι τις 20 του μήνα, τονίστε την πειθώ που διαθέτετε και την δύναμη της γοητείας σας επίσης. Όσοι έχετε επηρεαστεί από την γενικότερη κρίση μπορείτε τώρα να βρείτε αντίδοτα ή να δημιουργήσετε ένα καινούργιο σύστημα άμυνας που θα σας προστατεύσει από γεγονότα και τάσεις που θα επικρατήσουν για τους επόμενους μήνες στην αγορά και στις συναλλαγές. Ερωτικά αρκεστείτε σε ότι καλό μπορεί να σας δοθεί τώρα καθώς ο μήνας αυτός είναι μεταβατικός στον τομέα αυτόν. 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Η περίοδος αυτή σας δίνει περισσότερο δυναμισμό, σας κάνει πιο κοινωνικούς μαζί και επινοητικούς. Όλα αυτά βοηθούν την προασφάλιση των συμφερόντων σας ή την αύξηση της παραγωγικότητας σας. Ξεπεράστε την σχολαστικότητα και την ανασφάλεια που σας χαρακτηρίζει συχνά και προσαρμοστείτε στην καινούργια εποχή καθώς και ευκαιρίες θα έχετε και τον τρόπο της προσαρμογής εύκολα θα βρείτε. Αποφύγετε διαφωνίες με συγγενείς και συνεργάτες και φανείτε περισσότερο ανεκτικοί στις ερωτικές σας σχέσεις. Οικονομικές εκκρεμότητες θα διευθετηθούν καθώς θα έχετε τις ευκαιρίες αλλά αποφύγετε να αναλάβετε καινούργιες. 


 


ΖΥΓΟΣ


Η διέλευση του Ηλίου από τον Ταύρο μέχρι τις 20 του μήνα τονίζει τον παράγοντα της τύχης στις σχέσεις σας με τους άλλους και σας βοηθά να κερδίσετε έδαφος σε κάθε λογής κοινωνικών και επαγγελματικών ανταγωνισμών. Η ανάδρομη πορεία  του Ερμή όμως μέχρι τις 22 του μήνα εντείνει τις καθυστερήσεις αλλά και τις πιέσεις από την πλευρά των άλλων για υποχρεώσεις σας οικονομικές προς αυτούς. Αυτό που πρέπει να επιδείξετε είναι δραστηριότητα στην εργασία, στις σπουδές αλλά και στα ενδιαφέροντα εκείνα τα οποία είναι βέβαιο ότι προετοιμάζουν την υποχρεωτική  προσαρμογή σας σε μια εντελώς καινούργια εποχή. 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Θα πρέπει να σκεφτείτε καλά τι θέλετε καθώς ο μήνας αυτός είναι σημαντικός και κατάλληλος για πρωτοβουλίες και αποφάσεις. Εάν είστε πελαγωμένοι στα αισθηματικά σας αποστασιοποιηθείτε από αυτό τον τομέα για λίγο. Αν ξέρετε τι θέλετε διεκδικήστε το άμεσα. Στα επαγγελματικά σας θα προσέξετε ακόμα μια φορά τις κινήσεις σας. Η ένταση στις προσωπικές σας σχέσεις δεν θα υποχωρήσει, ανεξάρτητα από τις καλές στιγμές και δεν θα πρέπει να γίνει αφορμή για να παρασυρθείτε σε ακρότητες. Ανεξάρτητα από την επικράτηση των συνθηκών που δεν είναι εύκολες εσείς πρέπει να κάνετε ένα βήμα μπροστά και η επιτυχία αυτού του βήματος συνεπάγεται θυσιών από πράγματα που σας αρέσουν. 


ΤΟΞΟΤΗΣ


Βρίσκεστε σε μια τρομερή εξωτερική και εσωτερική ένταση. Ωστόσο η Αφροδίτη στον Ταύρο βελτιώνει το κλίμα στα αισθηματικά σας και βοηθά τις εργασιακές σχέσεις σε μια εποχή δύσκολη για τον περισσότερο κόσμο. Γενικότερα η εποχή έχει πειραματικό χαρακτήρα αλλά οπωσδήποτε η δράση είναι καλύτερη από την αδράνεια και το θάρρος από την αναβλητικότητα. Το σημαντικότερο είναι ότι η δημιουργικότητα σας αναζωπυρώνεται για αυτό διοχετεύστε την σε κάτι που σας ενδιαφέρει και μην πτοήστε από τις γενικότερες δυσκολίες. Όσο και αν δεν είναι ξεκάθαρο σας διαβεβαιώνω ότι αυτή την εποχή σχηματίζονται οι προϋποθέσεις για ένα καλύτερο μέλλον και θα έπρεπε να τις αξιοποιήσετε. Παραμείνετε προνοητικοί στην διαχείριση των χρημάτων σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Προσπαθήστε να κυριαρχήσετε της έντασης και των νεύρων σας που είναι λίγο οξυμένα. Υπερασπίστε ανθρώπους και ασχολίες που αγαπάτε και σας αφορούν. Μην κοινοποιείτε τα προσωπικά σας σχέδια και ελιχθείτε τις ώρες της έντασης ή των περιστασιακών δύσκολων στιγμών. Ελέγχετε την έκφραση σας και κυρίως όχι τόσο τι λέτε αλλά πως το λέτε. Αποφύγετε αποφάσεις την ώρα που είστε εκνευρισμένοι ή απογοητευμένοι. Δώστε καινούργιο χρόνο πίστωσης σε ανθρώπους που σας έχουν ταλαιπωρήσει ή απογοητεύσει. Κινηθείτε δυναμικά και διπλωματικά στον εργασιακό χώρο και μην αφήνετε τον εγωισμό σας να μπλοκάρει μια σχέση προσωπική η οποία θα αναθερμανθεί μόνο με την δική σας πρωτοβουλία. 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Ο Μάιος είναι σημαντικός, λίγο δύσκολος αλλά καλύτερος σε αποτελέσματα ή σε ευκαιρίες από τους προηγούμενους που μεσολάβησαν. Η επιστροφή του Δία σε ορθόδρομη πορεία βελτιώνει το κλίμα στα αισθηματικά σας, ενώ η Αφροδίτη από τον Ταύρο ενισχύει τόσο τις προσωπικές όσο και όλες τις άλλες σχέσεις σας. Η υποστήριξη που θα πάρετε θα αποτελέσει ένα εφαλτήριο για νέες κατακτήσεις ή για νέες συνεργασίες λίγο αργότερα. Οικονομικά τα πράγματα είναι λίγο διχασμένα και εκείνο που πρέπει να κάνετε είναι να αποφύγετε νέα έξοδα ενώ από την άλλη πλευρά θα πρέπει να επισπεύσετε την τακτοποίηση ή την διαπραγμάτευση για το κλείσιμο σχετικών εκκρεμοτήτων. 


ΙΧΘΕΙΣ


Ενδιαφέρουσα η εποχή και κατάλληλη για μετακινήσεις ανασυγκρότηση σχεδίων, αλλαγή τρόπου διαμονής ή δημιουργία νέων προοπτικών στον τομέα των επαγγελματικών σας και ειδικά στις συνεργασίες με τρίτους. Η Αφροδίτη στον Ταύρο σας βοηθά να εξωραΐσετε το χώρο στον οποίο διαμένετε ή να βελτιώσετε τις οικογενειακές σας σχέσεις. Η ανάδρομη  πορεία του Ερμή όμως στο ίδιο ζώδιο έχει σαν αποτέλεσμα τους συχνούς αιφνιδιασμούς τόσο από πλευράς συγκυριών που δεν υπολογίζετε που θα σας τύχουν όσο και από πλευράς ανακοινώσεων των άλλων οι οποίες δεν σας βρίσκουν ψυχολογικά έτοιμους. Επιστρατεύστε την διπλωματία σας και μην αφήνεστε στις κρίσεις πανικού που προκαλούν οι φήμες, οι δηλώσεις τρίτων και τα γεγονότων της εποχής.


 


Πηγή: www.oroskopos.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X