Τα ζώδια σήμερα: Πώς τα επηρεάζει ο Ήλιος από τους Διδύμους και οι όψεις που σχηματίζονται thumbnail
Στις 20 Μαΐου ο Ήλιος μετακινείται στο μεταβλητό, αέρινο ζώδιο, τους Διδύμους. Οι Δίδυμοι είναι το ζώδιο που κατοικεί στον τρίτο ηλιακό οίκο και σχετίζεται με το λόγο, μια που ο Ερμής είναι ο πλανήτης που διαμορφώνει τον χαρακτήρα τους.

Τα ζώδια σήμερα: Πώς τα επηρεάζει ο Ήλιος από τους Διδύμους και οι όψεις που σχηματίζονται


Στις 20 Μαΐου  ο Ήλιος μετακινείται στο  μεταβλητό, αέρινο ζώδιο, τους Διδύμους.  Οι Δίδυμοι είναι το ζώδιο που κατοικεί στον τρίτο ηλιακό οίκο και σχετίζεται με το λόγο, μια που ο Ερμής είναι ο πλανήτης που διαμορφώνει τον χαρακτήρα τους.  


 


Οι Δίδυμοι είναι το ζώδιο της έκφρασης, είναι λαλίστατοι,  κινούν χέρια και πόδια, όταν μιλούν και συνεχώς το μυαλό τους είναι σε εγρήγορση. Έχουν ιδέες, είναι εφευρετικοί και κυρίως, ενδιαφέρονται να μάθουν. Από μικροί, ψάχνουν τη γνώση μέσα από το περιβάλλον τους και το σχολείο, το λατρεύουν περισσότερο και από το σπίτι τους! Δεν είναι συναισθηματικά άτομα, με την έννοια ότι δεν δένονται,  όταν αγαπάνε ή τουλάχιστον δεν υπερβάλλουν, όταν είναι σε σχέση. Συμπεριφέρονται κάπως ανεύθυνα, σαν έφηβοι  και ίσως δεν τα πάνε καλά με την συμβίωση και με τις υποσχέσεις αιώνιας αγάπης. Σίγουρα όμως περνάς καλά μαζί τους, θέλεις να τους έχεις στην παρέα σου, αλλά κατά βάθος, δεν τους εμπιστεύεσαι. Έτσι, με τον Ήλιο στους Διδύμους, θα δραστηριοποιηθείς έντονα μέσα στο άμεσο περίγυρο σου, στην καθημερινότητα σου και θα αποκτήσεις ενδιαφέροντα. Ασχολείσαι με πολλά, διαφορετικά πράγματα, συναναστρέφεσαι κόσμο και κοσμάκη και θα συλλέγεις εμπειρίες. Οπωσδήποτε και γίνεσαι κάθε μέρα και καλύτερος, γιατί δεν φοβάσαι να ξαναγυρίσεις στα θρανία, να μάθεις μια καινούργια τέχνη ή να εξειδικευτείς πάνω στον τομέα σου. Συγγενικά άτομα, ή παρέες από παλιές γειτονιές ή τα σχολικά σου χρόνια ξαναποκτάνε ενδιαφέρον και περιφέρεσαι, αρκετά, πίσω στα εφηβικά σου λημέρια.Την προηγούμενη περίοδο με τον Ήλιο στον Ταύρο, προσπάθησες να κερδίσεις την σταθερότητα μέσα από μια ρεαλιστική προσέγγιση της πραγματικότητας σου. Αυτό και φυσικά σε βοήθησε αρκετά, καθώς  χειρίστηκες υποθέσεις, κυρίως πάνω σε οικονομικά ζητήματα και τακτοποίησες σημαντικές εκκρεμότητες. Συναισθηματικά τα πήγες μια χαρά,  γιατί απομάκρυνες όλες τις υπόνοιες και απόλαυσες την μονιμότητα της σχέσης , μέσα από το σπίτι σου ή τη σουίτα ενός ξενοδοχείου, ικανοποιώντας όλες τις αισθήσεις σου!Τώρα, με τον Ήλιο στους Διδύμους, η  σταθερότητα –μονιμότητα μιας σχέσης τρομάζει και αντιμετωπίζεις τον προβλέψιμο, σταθερό σύντροφο, ως μια πληκτική, ανιαρή παρέα, που θέλεις να αποφύγεις; Βέβαια και δεν θα ομολογήσεις την αλήθεια, θα κρύψεις τις πραγματικές σου διαθέσεις και θα χρησιμοποιήσεις την  ευφυΐα σου,  πλάθοντας ιστορίες, δηλαδή τα γνωστά , άκακα ψεματάκια, που σε βγάζουν όμως από την δύσκολη θέση. Επαγγελματικά, ανεβαίνεις, εξελίσσεσαι, γιατί είσαι πιο δραστήριος , πιο τολμηρός και μπαίνεις δυναμικά στο διαδίκτυο, ή χρησιμοποιείς άλλα μέσα προβολής , για να «πουλήσεις» και να κερδίσεις όλες τις εντυπώσεις. Είσαι άπιαστος στη διαφήμιση και στις δημόσιες σχέσεις.


 


Σημαντικές στιγμές


Στις  22 Μάιου ο Ήλιος από τους Διδύμους σε αντίθεση με τον φαινομενικά ανάδρομο Άρη στον Τοξότη, παίζει με την νοημοσύνη σου, δηλαδή μπερδεύεσαι , χάνεις τον προσανατολισμό σου και το ενδιαφέρον σου ατονεί. Μην δίνεις τόσο σημασία στα εφήμερα συναισθήματά σου και να είσαι σίγουρος ότι γρήγορα θα ξαναβρείς την ζωτικότητα σου. Επηρεάζεται ο μεταβλητός σταυρός, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες αρχές ά δεκαημέρου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στον γενέθλιο χάρτη τους, στην 1η μοίρα.


Στις 2 Ιουνίου ο Ήλιος από τους Διδύμους βλέπει δυσαρμονικά τον Ποσειδώνα, μια που σχηματίζεται η δύσκολη όψη του τετραγώνου. Νιώθεις απογοήτευση, ζορίζεσαι γιατί βλέπεις ότι πολλά πράγματα δεν έχουν την εξέλιξη που περίμενες και καταπιέζεσαι. Πρέπει να δείξεις εγκράτεια και να μάθεις να ελπίζεις, ακόμα και όταν όλοι και όλα «κινούνται» εναντίον σου. Επηρεάζεται ο μεταβλητός σταυρός, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες αρχές β’ δεκαημέρου και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες στην κρίσιμη μοίρα 12η  των αντίστοιχων ζωδίων.


Στις 3 Ιουνίου  ο Ήλιος στους Διδύμους σε αντίθεση με τον φαινομενικά ανάδρομο Κρόνο στον Τοξότη – και η πάλη συνεχίζεται , εσύ με τον εαυτό σου, τα βάζεις με τις ιδέες σου, αμφισβητείς τις προσπάθειες σου και πρέπει να οργανωθείς. Επιστράτευσε τη λογική , μίλησε με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας και διόρθωσε τα σχέδια σου. Επηρεάζεται ο μεταβλητός σταυρός, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες, β’ δεκαημέρου και όσοι/ες έχουν στον γενέθλιο χάρτη τους, την κρίσιμη μοίρα 13η των αντίστοιχων ζωδίων.


Στις 4 Ιουνίου ο Ήλιος από τους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Δία στην Παρθένο και πρόσεχε, δες όλη την εικόνα καθαρά, μην περνάς από την απαισιοδοξία στην υπέρμετρη αισιοδοξία και χάνεις την ισορροπία σου. Εξέτασε όλες τις παραμέτρους. Επηρεάζεται ο μεταβλητός σταυρός, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες β’ δεκαημέρου και όσοι/ες έχουν στον γενέθλιο χάρτη τους, την κρίσιμη μοίρα 14η των αντίστοιχων ζωδίων.


Στις 7 Ιουνίου ο Ήλιος σε σύνοδο με την Αφροδίτη, στους Διδύμους, ανοίγει τις επαφές σου, διευκολύνεσαι από γνωριμίες, κάνεις επανασύνδεση με σημαντικά άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν και έχεις απήχηση. Ευνοείσαι αν ταξιδεύεις, σπουδάζεις ή ασχολείσαι με το εμπόριο. Επηρεάζεται ο μεταβλητός σταυρός, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες τέλος β΄ δεκαημέρου και όσοι/ες έχουν στον γενέθλιο χάρτη τους, την 17η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.


Στις 14 Ιουνίου ο Ήλιος, από τους Διδύμους, σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, -μια τυχερή όψη για εσένα που πειραματίζεσαι με τα ταλέντα σου, αλλά και για ανεύρεση εργασίας μέσα από το διαδίκτυο ή σχολές ιδιωτικής εκπαίδευσης. Επηρεάζονται Κριοί, Δίδυμοι αρχές γ΄ δεκαημέρου και όσοι/ες έχουν στον γενέθλιο χάρτη τους, την κρίσιμη μοίρα 23η των αντίστοιχων ζωδίων.

 

 [fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X