Τι λένε τ' άστρα σήμερα για τα ζώδια με τη Σελήνη στον Υδροχόο, σε εξάγωνο με Κρόνο! thumbnail
Το βράδυ της 26ης Μαΐου, η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο, υποσχόμενη ένα διήμερο γεμάτο κοινωνικότητα, φιλικές συναντήσεις και ανεμελιά.

Τι λένε τ' άστρα σήμερα για τα ζώδια με τη Σελήνη στον Υδροχόο, σε εξάγωνο με Κρόνο!

Το βράδυ της 26ης Μαΐου, η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο, υποσχόμενη ένα διήμερο γεμάτο κοινωνικότητα, φιλικές συναντήσεις και ανεμελιά.


Σελήνη στον Υδροχόο


 


Ας μην ξεχνάμε πως η Σελήνη κάνει το κύκλο του Ζωδιακού σε 28 ημέρες, παραμένοντας σε κάθε ζώδιο ένα διήμερο περίπου. Οι διελεύσεις της μπορεί να μην ενεργοποιούν συγκλονιστικά γεγονότα, όμως είναι καθοριστικές για τα συναισθήματα, τη διάθεσή μας, αλλά και τις ευκαιρίες μας.


Σελήνη σε τρίγωνο με Αφροδίτη: Η ζωή είναι ωραία!


Στο ταξίδι της αυτό, τα χαράματα της 27ης Μαΐου θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με την Αφροδίτη από τους Διδύμους. Έρωτες, αρμονικές συζητήσεις, επίλυση προβλημάτων, κοινωνικές επαφές, είναι στο πλάνο της ημέρας. Τη μέρα αυτή, ενδέχεται και η έναρξη μιας φιλίας, ή μίας ερωτικής γνωριμίας. Η σκέψη της ημέρας βρίσκεται στο τρόπο με τον οποίο οι επιθυμίες μας μπορούν να πραγματοποιηθούν. Είτε σκοπεύεις να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, είτε με το χώρο σου, η μέρα σε ευνοεί. Ρομαντικά ραντεβού, γεύματα και συναντήσεις, ρέουν χωρίς πρόβλημα υπό την επήρεια και επίβλεψη της όψης. Ατενίζεις τη ζωή και τον κόσμο με αισιοδοξία και ομορφιά. Αυτή που έχεις μέσα σου.


Σελήνη σε εξάγωνο με Κρόνο: Ώρα για δουλειά!


Το μεσημέρι της 27ης Μαΐου, η Σελήνη σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον Κρόνο από τον Τοξότη. Είναι μία όψη που μας προετοιμάζει για ένα επιτυχημένο επαγγελματικά και επιχειρηματικά διήμερο, καλά οργανωμένο, με όρεξη για δουλειά και δημιουργική έξαρση.


Κατά την όψη εξαγώνου με τον Κρόνο, είναι πολύ πιθανό να βρεθούμε μπροστά σε μία επιβεβαίωση που αναμέναμε σχετικά με μία δουλειά, με μία συνέντευξη για δουλειά ή την αναγνώριση όσον αφορά υπηρεσίες που είχαμε προσφέρει. Εν ολίγοις, οι κόποι μας αναγνωρίζονται και εκτιμώνται, κάτι που μας κάνει ακόμα πιο δημιουργικούς και δραστήριους. Σε περίπτωση επαφών με άτομα που βρίσκονται ψηλά στην ιεραρχία, θα υπάρξει εύνοια και κατανόηση, κάτι που βοηθά τα αιτήματά μας να ρεύσουν χωρίς εμπόδια.


Επίσης, επειδή μπορούμε να διαχωρίσουμε το συναίσθημα από τη λογική, είμαστε σε θέση, υπό την επήρεια της όψης αυτής, να πάρουμε σωστές αποφάσεις, καλά ζυγισμένες στο μυαλό μας και με αξιοπιστία στη δράση μας. Οι προτεραιότητές μας, γερά και λογικά δομημένες, ενώ τα λόγια μετρημένα και με επαγγελματική ευσυνειδησία. Μία όψη λοιπόν με μέγιστο όφελος.


Σελήνη σε τετράγωνο με Ερμή: Και όλα μπερδεύονται…


Αργότερα, το βράδυ της ίδιας μέρας, η Σελήνη σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Ερμή από τον Ταύρο, δίνοντας χρώμα και ένταση στη σκέψη μας, αλλά και στη διάθεσή μας. Το να κρατήσουμε το ταμπεραμέντο μας σε χαμηλούς τόνους, θα είναι κάπως δύσκολο.


Η Σελήνη έχει σκοπό να δράσει προστατευτικά, ενώ ο Ερμής προκαλεί σύγχυση με την όψη του, πράγμα που μας βάζει σε εντάσεις και διακυμάνσεις διάθεσης. Η αλήθεια είναι πως η κρίση μας, η εσωτερική ισορροπία και η αξιολόγηση των καταστάσεων, καθόλου δεν μοιάζει σε εκείνη της όψης Σελήνης- Κρόνου που προηγήθηκε, λίγες ώρες πριν.


Καρδιά και μυαλό βρίσκονται ξαφνικά σε μάχη, σε αντίθεση, σε εχθρότητα. Ο Ερμής προσπαθεί να επιβληθεί, με αιτήματα λογικά από τον Ταύρο, όπως είναι η επιβίωση, η εξασφάλιση και η σιγουριά, ενώ η Σελήνη λειτουργεί ατίθασα, παρασυρόμενη από τις διαθέσεις και τις ορέξεις μας.


Σε περίπτωση που κάποιος έχει άλλη γνώμη από τη δική μας, τότε αντιδρούμε με έστω συγκρατημένη επιθετικότητα. Διενέξεις, για λόγους που αφορούν τη καθημερινότητα, όπως έξοδα, λογαριασμοί, οικονομικό βάρος, υποχρεώσεις, είναι μέσα στο πρόγραμμα.


Ιδανικά, θα προσπαθήσουμε να εξισορροπήσουμε συναίσθημα και πρακτική λογική, βρίσκοντας τη χρυσή τομή. Άλλωστε η Σελήνη στον Υδροχόο γνωρίζει το καλό της και δε παρασύρεται εύκολα. Ακόμα και αν για το ίδιο πράγμα αλλάξουμε γνώμη άπειρες φορές και πέσουμε σε συναισθηματική καταιγίδα, στο τέλος βρίσκουμε τις ισορροπίες μας!
Πηγή: http://www.myastro.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X