Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Πως θα κερδίσεις τον άντρα των ονείρων σου σύμφωνα με το ζώδιό του!

Πως θα κερδίσεις τον άντρα των ονείρων σου σύμφωνα με το ζώδιό του!

Ο γάμος είναι μια διαδικασία με την οποία δύο άνθρωποι που αγαπούν ο ένας τον άλλον κάνουν τη σχέση τους επίσημη και μόνιμη. Ο γάμος είναι ένα ισχυρό θεμέλιο της κοινωνικής ζωής του ανθρώπου. Όλοι μας περιμένουμε να βρούμε το σύντροφο της ζωής μας και να ξεκινήσουμε την έγγαμη ζωή.

Είναι η ένωση δύο ανθρώπων που υποτίθεται ότι διαρκεί μέχρι το θάνατο, αλλά στην πράξη απαιτεί συνεχή προσπάθεια. Όμως, με τους γρήγορους ρυθμούς της ζωής μας και τα τόσα πολλά πράγματα που κάνουμε, μπορεί να είναι δύσκολο να σκεφτούμε τον γάμο. Επιδιώκουμε πιο πολύ να ικανοποιήσουμε τα προσωπικά μας συμφέροντα και επιθυμίες.

Ρίξτε μια ματιά στο ζώδιο του προσώπου που αγαπάτε, κατανοείστε τις ανάγκες του,  διατηρείστε τη σπίθα του έρωτά σας ζωντανή και δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να σας παντρευτεί!

ΚΡΙΟΣ

Γεννήθηκε δυναμικός, ευέξαπτος και ισχυρογνώμων. Θα πρέπει να είστε πολύ συγκαταβατικοί και υπομονετικοί για να τον ηρεμήσετε. Στην πραγματικότητα, είναι ακλόνητος στις απόψεις του αλλά γίνεται πολύ λογικός όταν τον σέβονται. Μόλις αποκτήσει την εμπιστοσύνη σας, θα σας δώσει την όμορφη συντροφιά του και είναι γεμάτος ενέργεια και ιδέες. Αν και θέλει να ηγείται, του αρέσει να ακολουθεί όταν νιώθει πως βρίσκεται σε ικανά χέρια.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αν είστε αυτό που φαίνεστε χωρίς να παρουσιάζετε κάτι άλλο από αυτό που είστε  και μπορείτε να μοιραστείτε τον αισθησιασμό του για τα λεπτότερα πράγματα της ζωής, ίσως μετά από μία αυστηρή και μακρά χρονική περίοδο εξέτασης να λάβετε την έγκρισή του. Να είστε βέβαιοι ότι μόνο έναν άντρα/γυναίκα έχει στο μυαλό του από τη στιγμή που δεσμεύεται. Άλλωστε, του έχει πάρει τόσο χρόνο για να αποφασίσει. Από τη στιγμή που συμφώνησε να μοιραστεί τη ζωή του μαζί σας, θα κάνει τα πάντα για να διαρκέσει η σχέση σας. Είναι δυναμικός, αξιόπιστος και ένας  υπέροχος σταθερός σύντροφος.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι λίγο μπερδεμένος με το θέμα του γάμου, αγαπά την ασφάλεια μιας σχέσης αλλά αγαπάει και το παιχνίδι στον τομέα αυτό. Για να κερδίσετε την αγάπη του και να ανήκει αποκλειστικά σε σας και να σας είναι για πάντα πιστός, δώστε του μόνο ποικιλία, κίνηση, χαρά και ελευθερία. Η αίσθηση του χιούμορ, η διασκέδαση, η συζήτηση και η κοινωνικοποίηση τον απογειώνουν. Μάθετε αμέσως τι του αρέσει περισσότερο και δώστε το. Ορισμένοι Δίδυμοι είναι αθλητικοί τύποι, ενώ άλλοι αγαπούν περισσότερο τη συζήτηση και απεχθάνονται τη μονοτονία. Μην υποθέσετε ότι θα σας παντρευτεί μόνο και μόνο επειδή δέχεται την πρότασή σας για να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεδομένου ότι ο Καρκίνος κυβερνά το σπίτι και την οικογένεια, νομίζετε ότι θα ήταν φυσικό να είναι ο γάμος μέσα στο μυαλό του. Λοιπόν, ξανασκεφτείτε το… Μπορεί και να κάνετε λάθος. Σίγουρα, του αρέσει η μαγειρική, να έχει το δικό του διαμέρισμα, να ξοδεύει τον χρόνο του με τη μητέρα του, αλλά να ξέρετε ότι είστε με ένα πολύ δυναμικό, καριερίστα άτομο, με βλέψεις προς την απόκτηση πλούτου. Αν αισθάνεται ασφάλεια στο πατρικό του σπίτι και έχει συνηθίσει να ζει με ένα συγκεκριμένο τρόπο, θα πρέπει να του παρέχετε πολύ καλή συντροφιά για να απαρνηθεί τα πάντα για χάρη σας.

 

ΛΕΩΝ

Μην νομίζετε ότι ο Λέων αρέσκεται μόνο στο να τον παρουσιάζετε ως τον καλύτερο σύντροφο στους άλλους. Είναι δυναμικός, καριερίστας και ασχολείται με την ίδια τη ζωή και αυτό φαίνεται στον τρόπο που παρουσιάζεται στους άλλους. Θα ήθελε να παντρευτεί, αλλά δεν θα ήταν κι άσχημα αν υπάρχει και κάποιος άλλος ενδιαφερόμενος να περιμένει αν δεν λειτουργήσει η δική σας σχέση. Διατηρεί την ακαταμάχητη έλξη του και τη γοητεία του σε οποιαδήποτε ηλικία, έτσι δεν χρειάζεται να βιαστεί.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος είναι τόσο αυθεντική που δεν έχει καμία ανάγκη να προβάλει την παρουσία της γιατί έχει προσωπικότητα, ευφυΐα, υπέροχη αίσθηση του στυλ και της αίσθησης του χιούμορ, πράγμα που την κάνει μια μόνιμη σύντροφο και ξέρει ότι οι δυνατότητές της μιλούν από μόνες τους. Το ευαίσθητο σημείο της και η ανασφάλειά της είναι το sex appeal της, γι’ αυτό και μερικές φορές γίνεται ευάλωτη σε όσους  αγνοούν την προφανή λογική και οργανωτική λαμπρότητά της και δεν την κολακεύουν για τη σεξουαλικότητά της.

 

ΖΥΓΟΣ

Όλοι είναι μετά από αυτόν…, εν μέρει επειδή είναι όμορφος και γοητευτικός και εν μέρει επειδή σας ενθαρρύνει ο ίδιος με τον τρόπο του να τον ερωτευθείτε. Αυτό δεν σημαίνει ότι θέλει να τρέχουν από πίσω του πολλοί θαυμαστές, αλλά επιδιώκει το συναίσθημα και τον ρομαντισμό. Μην ανησυχείτε αν σας παντρευτεί, θα το κάνει γιατί επιθυμεί πάνω απ’ όλα τη συντροφικότητα, θα είναι πιστός και πάντα στο πλάι σας, θα νιώθετε ότι έχετε ένα μόνιμο ερωτικό σύντροφο που θα σας στηρίξει στη ζωή σας. Να ξέρετε ότι πάντα θα πολεμάει και θα προστατεύει τα δικά σας συμφέροντα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εδώ θα τα βρείτε λιγάκι δύσκολα, αν σας έτυχε ένας Σκορπιός. Αλλά αξίζει να περάσετε και λιγάκι δύσκολα με αυτόν παρά εύκολα με πολλούς άλλους συντρόφους. Είναι έντονα ελκυστικός, παράδοξος, πρακτικός και οργανωμένος και έχει ένα πολύ έξυπνο μυαλό για να σας καταλάβει, αλλά είναι πρόθυμος να αγνοήσει κάποια πράγματα, αν δει ότι πραγματικά αξίζετε τον κόπο να κάνει θυσίες. Μπορεί να είναι σε μια καλύτερη κοινωνική θέση από εσάς, έτσι αφήστε το εγώ σας, αν θέλετε να τον κατακτήσετε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πραγματικά, ο Τοξότης είναι αδυσώπητα ειλικρινής. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι είναι αναίσθητος, όμως σημαίνει ότι δεν έχει χρόνο να ασχολείται με ασήμαντα πράγματα. Αν και φαίνεται τόσο δυναμικός, έχει μία γοητευτική, ντροπαλή πλευρά. Έχει φινέτσα, είναι πνευματικός, φιλοσοφημένος και στοχαστικός. Μπορεί να πάει στα άκρα και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα συμφωνήσει με τη δική σας σκέψη, μόνο και μόνο για να πάει με τα νερά σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σας έχει εξιτάρει με τη σοβαρότητα του και τον προσγειωμένο χαρακτήρα του. Τι άλλο θέλετε για να αποφασίσετε να τον παντρευτείτε; Αξίζει λοιπόν να προσπαθήσετε με αυτόν δεδομένου ότι έχει το χαρακτήρα που απαιτείται για μια σχέση ζωής. Μην αποθαρρύνεστε από την αρχική επιφυλακτικότητά του. Μπορεί να σας φαίνεται λίγο ψυχρός στην αρχή, αλλά μόλις κερδίσετε την καρδιά του, γίνεται συναισθηματικός και βαθιά στοργικός. Μπορεί να φαίνεται τυπικός, αλλά σκέφτεται τον εαυτό του. Η καλύτερη προσέγγιση είναι να τον σέβεστε και να είστε λίγο παραδοσιακοί. Όταν έρθει η ώρα να του προτείνετε γάμο, αφήστε τον να ξέρει ότι έχετε στόχους που μπορούν να εξασφαλίσουν το κοινό μέλλον σας και την εκπλήρωση των στόχων σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το μυστικό εδώ είναι ότι ένας Υδροχόος παντρεύεται μόνο τους φίλους του! Πώς να γίνετε φίλος του; Το τέχνασμα είναι να τραβήξετε την προσοχή του, δεδομένου ότι είναι ένα πολύ δημοφιλές, απασχολημένο πρόσωπο. Δεν πειράζει αν το IQ του είναι υψηλότερο από το δικό σας. Θα τον εξιτάρετε αν του προτείνετε μια ενδιαφέρουσα περιπέτεια, κάτι ασυνήθιστο και πρωτότυπο, μια βόλτα σε ένα περίεργο μέρος, ένα γεύμα κάπου όπου κανένας άλλος δεν έχει πάει, κάτι που ξέρετε ότι δεν το έχει ξανακάνει ποτέ.

 

ΙΧΘΥΣ

Είναι συμπαθητικός, ευαίσθητος, συμπονετικός, κι αν θέλει, έχει και αίσθηση του χιούμορ. Μην προσπαθήσετε καν να κάνετε σχέση μαζί του, αν δεν μπορείτε να ανεχτείτε την κτητικότητα του, δεδομένου ότι αν σας ερωτευτεί, σας θέλει μόνο για τον εαυτό του. Μην ξεγελιέστε από την ονειρική συμπεριφορά του, μπορεί να επιζήσει στη ζωή και στην πραγματικότητα, καθώς μαζί του μπορείτε να ξεπεράσετε τυχόν αντιξοότητες. Ενισχύστε την αυτοπεποίθησή του με το να είστε ανοιχτοί και ειλικρινείς μαζί του όσο το δυνατόν, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα μειώσετε τον έλεγχο και την κτητικότητά του, πράγμα που απορρέει από την ανασφάλειά του.

 

Πηγή: e-zwdia.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Έρωτας: Τι κάνεις όταν ένας άνδρας σε… φτύνει;

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X