Ο έρωτας αυτό το Σαββατοκύριακο!  thumbnail

Ο έρωτας αυτό το Σαββατοκύριακο!

ΚΡΙΟΣ


Με την Αφροδίτη να έχει περάσει ήδη στον Ζυγό, γίνεσαι ένα γοητευτικό και διπλωματικό Κριαράκι. Αυτό το διήμερο δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να βγάλεις προς τα έξω τον ρομαντισμό και τις αρετές που έμαθες επιμελώς να κρύβεις. Είναι ένα Σαββατοκύριακο που ο έρωτας θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου και σε περίπτωση που αποζητάς μια σταθερή σχέση, υπάρχουν πάρα πολλές πιθανότητες να συμβεί αυτό, με δική σου πρωτοβουλία μέσα στο διήμερο. Το μυστικό της επιτυχίας σου είναι ότι αφήνεις πίσω σου εκείνη την παρορμητικότητα και το δυναμισμό σου και κάθε γνωριμία που κάνεις τώρα, την πας αργά και σταθερά. Ακόμη και αν έχεις μια σχέση σοβαρή, θα διαπιστώσεις πως δε χρειάζεται ένταση για να πραγματοποιηθούν τα θέλω σου, γίνεσαι ένα ομιλητικό και πράο Κριάρι, που μπορεί να πετύχει τα πάντα στον έρωτα.


 


ΤΑΥΡΟΣ


Ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο καραδοκεί με έναν έρωτα από τα παλιά. Αυτό το Σαββατοκύριακο σου φέρνει κινήσεις και γεγονότα από μια αγάπη που έληξε άδοξα ή άδικα στο παρελθόν σου. Καλείσαι να δώσεις απαντήσεις: Τρέφεις ακόμη αισθήματα γι’ αυτό το άτομο; Το αγαπάς ακόμη; Θα έδινες μια δεύτερη ευκαιρία; Μέσα στο διήμερο τα ερωτήματα αυτά πρέπει να απαντηθούν, γιατί η κρούση που σου κάνει είναι κάτι παραπάνω από ορατή. Θέλει σκέψη το πράγμα σίγουρα, ενδεχομένως να μην σου αφήνει και πολλά περιθώρια, αλλά βαθιά μέσα σου σίγουρα ξέρεις την αλήθεια. Η Αγγέλικα δε θα σου πει τι να κάνεις, αλλά θα σου δώσει με πολύ αγάπη μια συμβουλή: Άκου την καρδιά, τη λογική και το ένστικτό σου! Διαθέτεις την ωριμότητα να κρίνεις τι είναι σωστό για εσένα και τι όχι, καλύτερα από τον καθένα.


 


ΔΙΔΥΜΟΙ


Από πού να ξεκινήσω; Πλούσιο αστρολογικά το διήμερο αυτό, με την ηλιακή έκλειψη στην Παρθένο να σε καλεί να πάρεις μια μεγάλη απόφαση για την ερωτική σου ζωή. Σίγουρα ότι υπάρχει η μοίρα, η τύχη, το πεπρωμένο, αλλά στην προκειμένη περίπτωση επιβάλλεται να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου. Μια απόφασή σου θα κρίνει το αύριο για σένα… Για παράδειγμα, αν έχεις μια σχέση που δεν τραβάει ή δε σου κάνει καλό, γιατί τη διατηρείς; Επίσης, μην ξεχνάμε και τον ανάδρομο Ερμή που σε κάνει ένα τσακ πιο ευέξαπτο και δεν μπορείς να συνεννοηθείς με τα άτομα που αγαπάς. Όλα άσχημα στα λέω, αγαπημένε μου Δίδυμε; Όχι, σου άφησα για το τέλος τα καλά. Η Αφροδίτη και η Σελήνη στον Ζυγό, μαλακώνουν κατά πολύ όλο αυτό το κλίμα και σε κάνουν άκρως ερωτικό και γοητευτικό, μήπως λοιπόν να σταθείς σε αυτά και να κλέψεις τις εντυπώσεις στον έρωτα; 


 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Αχ αυτές οι αναμνήσεις, που δεν σε αφήνουν να πας μπροστά… Έρχεται και ο ανάδρομος Ερμής, να πριμοδοτήσει αυτό το κλίμα… πισωγυρίσματος. Ο Ερμής, που γυρνά από την ανάποδη, έχει βαλθεί να σε πάει στο χθες και να δημιουργήσει συνθήκες ένωσης με το ερωτικό σου παρελθόν. Κάτι σε τραβά (σίγουρα οι όμορφες αναμνήσεις) να κάνεις ή να λάβεις μια κρούση από ένα άτομο που ακόμη και τώρα δεν μπορείς να διαγράψεις από το μυαλό και την καρδιά σου. Η κίνηση θα γίνει σίγουρα, η εξέλιξη εξαρτάται από εσένα και μόνο, σημασία για το αποτέλεσμα έχει κατά πόσο επιθυμείς να είστε ξανά μαζί. Υπάρχει, με λίγα λόγια, το ενδεχόμενο να έχεις παρασυρθεί από τα αισθήματά σου ή να νιώθεις μόνος-η και μια κίνηση επανασύνδεσης τώρα να σου φαίνεται σωστή. Όμως προσπάθησε να θυμηθείς γιατί χωρίσατε με αυτό το πρόσωπο… Τότε θα πάρεις και την απάντηση που ζητάς! 


 


ΛΕΩΝ


Ευχάριστα τα νέα για αυτό το Σαββατοκύριακο, η Αφροδίτη έχει περάσει ήδη στον Ζυγό και εσύ ακτινοβολείς από πάθος και αισθησιασμό. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην τραβάς όλα τα βλέμματα στο πέρασμά σου, το λιγότερο που μπορεί να σου συμβεί αυτό το διήμερο είναι να κατακτήσεις μια τέλεια ερωτική σχέση. Πρόκειται για ένα πολύ ερωτικό Σαββατοκύριακο για εσένα που έχεις σχέση, Λιοντάρι μου, αλλά και για εσένα που δεν έχεις, καθώς η Αφροδίτη, αυτός ο ερωτικός πλανήτης, έχει σχεδιάσει για εσένα τα πάντα. Έχει αναλάβει να σε αποκαταστήσει και να φέρει στην αγκαλιά σου ένα άτομο που θα αγαπάς και θα σε αγαπά. Αυτό το διήμερο θα συμβεί επίσης το εξής καλό, έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις ερωτικό σύντροφο χωρίς συμβιβασμούς, διότι έχεις πολυάριθμες προτάσεις.


 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Με την ηλιακή έκλειψη και τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σου, μιλάμε για ένα Σαββατοκύριακο που θα έρθουν τα πάνω κάτω σίγουρα στην ερωτική σου ζωή! Καλείσαι να αφήσεις το παρελθόν πίσω και να πάρεις δραστικές αποφάσεις για το μέλλον. Μια μοιραία απόφαση πρέπει να πάρεις για την ερωτική σου ζωή, η οποία θα καθορίσει το αύριο για σένα, με κάθε τρόπο. Μπορεί να είναι μια σχέση που χωλαίνει, μπορεί να είναι η απόφαση να κάνεις μια σοβαρή πρόταση στο άτομο που αγαπάς, μπορεί να θες να συμβιώσεις με το ταίρι σου. Έχεις την αποφασιστικότητα, το θάρρος και την απαιτούμενη δύναμη να προχωρήσεις παραπέρα τη ζωή σου. Έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι και μια οριστική απόφαση θα σε λυτρώνει από κάθε τι που σου χαλούσε καθημερινά τη διάθεση. Δε χρειάζεται να φοβάσαι την έκλειψη ή τον ανάδρομο Ερμή, λειτουργούν απελευθερωτικά για εσένα. 


 


ΖΥΓΟΣ


Έχεις κάθε λόγο να πετάς στα σύννεφα από ευτυχία και χαρά αυτό το διήμερο και όχι μόνο, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου να φωτίζει όλα τα θετικά στοιχεία σου, όπως για παράδειγμα η γοητεία και ο αισθησιασμός σου. Εκπέμπεις έναν έντονο ερωτισμό, δεν περνάς απαρατήρητος-η, μαγνητίζεις βλέμματα και γίνεσαι με απίστευτη ευκολία αντικείμενο πόθου. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να καθίσεις αναπαυτικά και να απολαύσεις τα φλερτ που θα έχεις, κι έπειτα να επιλέξεις το ταίρι που συμβαδίζει με τα θέλω και τις επιθυμίες σου. Να μην ξεχάσω να σου πω πως και η Σελήνη αυτό το διήμερο θα είναι στο ζώδιό σου και θα σε ευνοεί, τα μάτια σου εκπέμπουν μια ηρεμία και γλυκύτητα, που κάνουν πολλά άτομα να θέλουν να πλησιάσουν και να σταθούν στο πλάι σου, εκμεταλλεύσου το. 


 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Ο Ερμής, με την ανάδρομη πορεία του στην Παρθένο, υπόσχεται έρωτα, αλλά όχι νέο. Μπορεί να σου φέρει μια αγάπη από τα παλιά. Σε γυρνά στα περασμένα και σε οδηγεί σε μια παλιά ανάμνηση, που στοίχειωσε στην καρδιά σου. Θα είστε ξανά μαζί ή όχι; Αλλάζουν οι άνθρωποι; Ιδού τα ερωτήματα που καλείσαι να απαντήσεις, δεν είναι μια διαδικασία που θα την επεξεργαστείς απλά μέσα στο μυαλό σου, αλλά θα δώσεις την ευκαιρία σου στο πρόσωπο. Αν αξίζει να εισβάλει ξανά στη ζωή σου, θα το διαπιστώσεις από την πρώτη κιόλας στιγμή της συνάντησής σας, από τα πρώτα κιόλας λεπτά η καρδιά σου θα σου έχει την απάντηση που ζητάς. Είναι σίγουρα ανατρεπτικό το διήμερο αυτό. 


 


ΤΟΞΟΤΗΣ


Η ηλιακή έκλειψη στην Παρθένο, σε συνδυασμό με τον Ερμή που κινείται ανάδρομα στο ίδιο ζώδιο, σίγουρα σε κάνει να νιώθεις πως άλλα θες και άλλα εκφράζεις ως επιθυμίες με τα λόγια σου. Υπάρχει μια ασυνεννοησία και μια ένταση με το ταίρι σου αν είσαι δεσμευμένος-η, αλλά για όσους Τοξότες είναι ελεύθεροι η Αφροδίτη στον Ζυγό παραβλέπει τα πάντα. Είναι ένα πλούσιο από γεγονότα διήμερο, ετοιμάσου να συναντήσεις το άλλο σου μισό. Μια μοιραία γνωριμία αναστατώνει την καθημερινότητά σου και σίγουρα σε προετοιμάζει ή σου αφήνει την αίσθηση ότι πολύ σύντομα θα αφήσεις τη μοναξιά πίσω σου. Για εσένα, Τοξότη, που έχεις μια σχέση, απαιτείται λίγη προσοχή, διότι αν δε μιλάς ξεκάθαρα, μπορεί να υπάρξουν παρανοήσεις με το ταίρι σου. 


 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Με τον ανάδρομο Ερμή στην Παρθένο, το διήμερο αυτό θα λάβεις σίγουρα μια ερωτική κρούση από το παρελθόν σου. Ένα πρόσωπο σε πλησιάζει και με περίεργο τρόπο προσπαθεί να μπει ξανά στη ζωή σου. Δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί το κάνει, ποια η αιτία της προσέγγισής του προς εσένα, αυτό που μπορώ όμως να σου αποκαλύψω είναι πως θα δώσεις την ευκαιρία σου. Δεν προτρέχεις και δε σκοπεύεις να κινηθείς αυτή την φορά με βάση μόνο την καρδιά ή μόνο τη λογική σου. Σκοπεύεις να διερευνήσεις την υπόθεση της επανασύνδεσης, έτσι ώστε να μη μετανιώσεις για την επιλογή σου. Δεν έχεις σκοπό να δημιουργήσεις ένα προσωπικό ερωτικό απωθημένο, δίνεις την ευκαιρία και προσπαθείς να ανακαλύψεις τι γυρεύει αληθινά από εσένα.


 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Στα καλύτερά σου είσαι αυτό το διήμερο, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Ζυγό και την Σελήνη στο ίδιο ζώδιο, μιλάμε για ένα καυτό και όμορφο Σαββατοκύριακο. Εκπέμπεις γοητεία και έλκεις τους ερωτικούς σου στόχους με απίστευτη ευκολία, αν συνυπολογίσουμε και την εκ γενετής κοινωνικότητά σου, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο εύκολα για εσένα. Αυτό το διήμερο θα σου δώσει την ευκαιρία να αποκομίσεις το καλύτερο δυνατό ερωτικό αποτέλεσμα. Σύμφωνα πάντα με τα δεδομένα και τα θέλω σου, προχωράς προς την κατάκτηση ενός μεγάλου σου στόχου, αυτός μπορεί να είναι να δημιουργήσεις μια νέα σχέση ή να κάνεις ακόμη πιο καυτή και ερωτική την ήδη υπάρχουσα. Να θυμάσαι πως αυτό το διήμερο, ό,τι και αν βάλεις στο μυαλό σου, πραγματοποιείται!


 


ΙΧΘΥΣ


Έχουμε και λέμε για αυτό το διήμερο: Με την έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο και τον ανάδρομο Ερμή στο ίδιο ζώδιο, χρειάζεται σίγουρα προσοχή. Από την μία ο Ερμής σε αποσυντονίζει και δημιουργεί ένα ασαφές κλίμα και μια ασυνεννοησία με το ταίρι σου ή με τα άτομα που αγαπάς κι από την άλλη η έκλειψη σε καλεί να πάρεις σημαντικές και μοιραίες αποφάσεις για τη ζωή σου. Πώς να αποφασίσεις τώρα εσύ σωστά μέσα σε αυτό το θολό και ομιχλώδες τοπίο; Σωστή η ερώτησή σου, αλλά εδώ θα πρέπει να σου επισημάνω και σου υπενθυμίσω πως έχεις και ένα ένστικτο (συχνά αλάνθαστο), που θα πρέπει να το υπολογίσεις. Όποια απόφαση πάρεις για την ερωτική σου ζωή αυτό το διήμερο και όχι μόνο, άκου εκείνη τη φωνή που ποτέ δε σε οδήγησε σε λάθος μονοπάτι. Προμηνύονται ανατρεπτικές οι εξελίξεις, κόσμος πάει κι έρχεται στη ζωή σου… 


 


http://www.e-zwdia.gr/

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X