Το SMS της εβδομάδας 12-18/9/2016 για κάθε ζώδιο.  thumbnail
Με τον Δία να διανύει τη πρώτη μοίρα του Ζυγού, η εβδομάδα αυτή έχει πολλά θετικά να μας προσφέρει. Ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στην Παρθένο, προξενώντας παρασκήνιο και αδιέξοδα επικοινωνιακά...

Το SMS της εβδομάδας 12-18/9/2016 για κάθε ζώδιο.

Με τον Δία να διανύει τη πρώτη μοίρα του Ζυγού, η εβδομάδα αυτή έχει πολλά θετικά να μας προσφέρει. Ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στην Παρθένο, προξενώντας παρασκήνιο και αδιέξοδα επικοινωνιακά, ενώ ο Άρης στο τετράγωνό του με τον Ήλιο, δημιουργεί ερωτικές εξάψεις και ίντριγκες.


Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιο


...και οι προσωπικές προβλέψεις σου


Κριός


Η αναδρομή του Ερμή δημιουργεί ένα τεταμένο κλίμα και μια ασυνεννοησία στα εργασιακά σου, φορτίζοντάς σε με υπερένταση και άγχος. Εκκρεμότητες δε διεκπεραιώνονται έγκαιρα και ίσως βρεθείς σε αμήχανη θέση απέναντι στον εργοδότη σου. Ωστόσο, ο Δίας στον Ζυγό φέρνει νέα πνοή σε βαλτωμένες συνεργασίες και ξεχασμένα όνειρα. 


Ταύρος


Μια δυσανασχέτηση θα τη ζήσεις στα ερωτικά σου την εβδομάδα αυτή, με τον Ερμή να βολτάρει ανάδρομος στην Παρθένο. Επίσης, θα ασχοληθείς με λεπτομέρειες και πράγματα μικρά και ασήμαντα, που στο τέλος θα σε κουράσουν. Ως εκ θαύματος, τα εργασιακά και η υγεία σου θα βελτιωθούν αρκετά και αν είχες δυσκολίες σε αυτούς τους τομείς, δε θα ταλαιπωρηθείς άλλο. 


Δίδυμοι


Με έντονη τη διάθεση να επικρατήσει το θέλημα και το δίκιο σου ξεκινά η εβδομάδα αυτή, με τον κυβερνήτη σου ανάδρομο στην Παρθένο. Είναι και το τετράγωνο του Ήλιου με τον Άρη στο Τοξότη, που σου δίνει αυξημένα νεύρα, αλλά και την επιθυμία για αποκατάσταση της αλήθειας και της δικαιοσύνης, σε εργασία και προσωπικά. Ρίξε τους τόνους και αφήσου στην ψυχανάλυση των φίλων. Είναι σωτήρια. 


Καρκίνος


Η αλήθεια είναι πως εάν είσαι Καρκίνος του τρίτου δεκαημέρου, βάλλεσαι συστηματικά από τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Τα καλά νέα όμως είναι πως θα πάρεις ανάσα- ανεξαρτήτως δεκαημέρου – αφού ο Δίας στον Ζυγό φέρνει ανακούφιση και εύνοια σε οικογενειακά θέματα, βελτίωση οικονομικών και αρμονία μέσα στο σπίτι σου, έτσι, για να ησυχάσει λίγο η ψυχή σου. Μόνο τον ανάδρομο Ερμή να προσέξεις, καθώς σε βάζει σε μία παγίδα άρνησης της πραγματικότητας. 


Λέων


Η τεταμένη όψη μεταξύ του κυβερνήτη σου Ήλιου από την Παρθένο, με τον Άρη από τον Τοξότη, σου δημιουργεί εντάσεις με το σύντροφο και διενέξεις και διαφορές με κάποιον φίλο. O Δίας στον Ζυγό σου δίνει την ευκαιρία να εκφραστείς ελεύθερα, θέτοντας απαιτήσεις, χωρίς να πρέπει να λογοδοτήσεις για τα πιστεύω και τις επιθυμίες σου. Επίσης, θα θελήσεις να επισημάνεις στο σύντροφο αυτά που σε ενοχλούν, ώστε να βελτιωθεί η μεταξύ σας επικοινωνία. 


Παρθένος


Η παρουσία του Δία στον Ζυγό, σημαίνει για εσένα εύνοια της τύχης στον οικονομικό τομέα κυρίως και μία ξαφνική εμφάνιση ευκαιριών προς εκμετάλλευση. Παράλληλα, το τρίγωνο μεταξύ του Άρη και του Ουρανού, βοηθά ώστε να εξομαλυνθούν διαφορές στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον, αλλά και να αποκαταστήσεις την ερωτική σου ζωή, απολαμβάνοντας μοναδικές στιγμές με το ταίρι. 


Ζυγός


Είσαι από τους ευνοημένους της εισόδου του Δία, ο οποίος μαζί με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, φροντίζουν να λάβεις μία γενναιόδωρη μερίδα εύνοιας, έλξης θετικών πραγμάτων, λαμπερών γνωριμιών και μοναδικών ευκαιριών. Από τώρα ξεκινά για εσένα μία περίοδος επέκτασης, αναβάθμισης και καλών οιωνών, που στο χέρι σου είναι να χειριστείς σωστά και έξυπνα, ώστε του χρόνου να κάνεις έναν ικανοποιητικό απολογισμό. 


Σκορπιός


Με θετική διάθεση και αισιοδοξία ξεκινά η εβδομάδα αυτή, αφού από τη μία ο Δίας στον Ζυγό φροντίζει να αποβάλεις κάθε αρνητική σκέψη, ενώ από την άλλη ο κυβερνήτης σου Άρης με τη θετική του όψη προς τον Ουρανό σου φέρνει στο πιάτο ευνοϊκές συγκυρίες και μοναδικές ευκαιρίες. Επίσης, ο έρωτας, αλλά και η έντονη κοινωνική ζωή, θα σε ανανεώσουν, δίνοντάς σου ώθηση και έναυσμα να αλλάξεις και βελτιώσεις τη ζωή σου, ομορφαίνοντας την καθημερινότητά σου. 


Τοξότης


Ο κυβερνήτης σου Δίας εισέρχεται στον Ζυγό, φωτίζοντας μία πλευρά του εαυτού σου, που για καιρό την είχες αφήσει στα σκοτάδια να παρακμάζει. Η κοινωνική λάμψη, η υποστήριξη από έναν ισχυρό κύκλο, η αναρρίχηση και η χειραφέτηση, είναι άριστα στοιχεία για να σου φτιάξουν τη διάθεση. Φυσικά, ίσως παρασυρθείς, δυσκολεύοντας να επιτύχεις σταθερότητα, ωστόσο αυτό δε θα σε επηρεάσει αρνητικά. 


Αιγόκερως


Ο Δίας από τον Ζυγό σου φέρνει σε υπερβολικό βαθμό αυτό που πάντα επιθυμείς: κι άλλη επιτυχία, περισσότερο κύρος και ακόμα πιο μεγάλη κοινωνική άνοδο. Η υλοποίηση νέων στόχων αλλά και η ικανοποίηση που παίρνεις από την υπάρχουσα επαγγελματική και προσωπική κατάσταση, είναι δεδομένη. Ωστόσο, σε κάποιες περιπτώσεις θα πρέπει να έρθεις στη θέση των άλλων και να δείξεις περισσότερη ευαισθησία. Αλλιώς, θα είναι μοναχικά στη κορυφή. 


Υδροχόος


Ο κυβερνήτης σου Ουρανός, στην όψη τριγώνου που σχηματίζει με τον Άρη από τον Τοξότη, λειτουργεί βοηθητικά σε καθημερινές υποθέσεις, αλλά και σε οπλίζει με μεγάλη αποφασιστικότητα. Ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο κινείται παρασκηνιακά, δημιουργώντας αδιέξοδα και ασυνεννοησία με φίλους και το ταίρι σου. Ο Δίας και η Αφροδίτη στον Ζυγό, σου ανοίγουν ορίζοντες, προσκαλώντας σε να τολμήσεις κάτι, που θα σε κάνει περήφανο. 


Ιχθείς


Έχεις κάθε λόγο να ενθουσιάζεσαι με τη παρουσία της Αφροδίτης και του Δία στον Ζυγό, αφού αυτό για εσένα σημαίνει με απλά λόγια, ιστορίες ερωτικού ενδιαφέροντος, αλλά και εύνοια ακολουθούμενη από χρήμα και υλικά αποκτήματα. Ο ανάδρομος Ερμής στη Παρθένο σε δυσκολεύει λίγο στην εκκαθάριση των στόχων και της καθημερινότητας, αλλά θα τη βρεις την άκρη και μάλιστα με επιτυχία. 


 


ΠΗΓΗ: http://www.myastro.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X