Πώς θα ανανεώσεις το ερωτικό του πάθος ανάλογα με το ζώδιο του thumbnail
Τα ερωτικά μυστικά των ανδρών του ζωδιακού κύκλου...

Πώς θα ανανεώσεις το ερωτικό του πάθος ανάλογα με το ζώδιο του

Και ποια γυναίκα δεν επιθυμεί  να βλέπει τον άντρα που ποθεί να την θέλει και να την επιζητά παθιασμένα; Συχνά εμείς οι γυναίκες κάνουμε διάφορα τερτίπια για να φουντώσουμε τον ερωτικό πόθο των ανδρών,  χωρίς να σκεφτούμε ότι κάθε άνδρας είναι διαφορετικός, έχει τον τρόπο και το κουμπί του για να τον κάνουμε να μας θέλει με πάθος! Τι πρέπει να κάνεις λοιπόν για να φουντώσεις το ερωτικό πάθος του άντρα που σε ενδιαφέρει; Διάβασε τα μυστικά του ζωδίου του!


ΚΡΙΟΣ


Είναι γεγονός ότι ο άνδρας Κριός είναι κυνηγός και όσο πιο δύσκολο είναι το θήραμα τόσο πιο ενδιαφέρον έχει για αυτόν το παιχνίδι της ερωτικής κατάκτησης … Το πάθος του φουντώνει όταν δεν μπορεί να έχει αυτό που θέλει, όταν δεν είναι σίγουρος αν η γυναίκα που γουστάρει μπορεί να γίνει δική του! Όταν είναι σε μία σχέση, παθιάζεται όταν υπάρχουν εναλλαγές, προκλήσεις αλλά και πολλά παιχνίδια που τον κάνουν να μην βαριέται! Βέβαια σε αυτή την περίπτωση άνδρα, η τεχνική του γραμματοσήμου ταιριάζει απίστευτα! Όσο πιο πολύ τον φτύνεις τόσο πιο πολύ παθιάζεται και κολλά …


ΤΑΥΡΟΣ


Τι χρειάζεται ένας Ταύρος για να παθιαστεί; Να νιώσει σιγουριά, ασφάλεια, εμπιστοσύνη αλλά και να γοητευτεί από το περιτύλιγμα. Τι εννοούμε με τον όρο περιτύλιγμα; Αυτός ο άντρας λατρεύει τα θηλυκά αρώματα, τα γυναικεία σέξι εσώρουχα που είναι σαγηνευτικά, αλλά όχι και ιδιαίτερα αποκαλυπτικά … Του άντρα ταύρου του αρέσουν πολύ οι δαντέλες, το αποκαλυπτικό μπούστο και γενικότερα η πλήρη αισθητική του γυναικείου κορμιού! Μία γυναίκα λοιπόν πρέπει να τον εξιτάρει με την εμφάνισή της και να του δώσει να καταλάβει ότι του παραδίνεται άνευ όρων!


ΔΙΔΥΜΟΣ


Ο Δίδυμος είναι μία δύσκολη περίπτωση άντρα και αυτό συμβαίνει γιατί έχει την τάση να βαριέται πάρα πολύ γρήγορα … Για να φουντώσεις λοιπόν το ερωτικό του πάθος θα πρέπει να του δώσεις εναλλαγές και να έχεις κατά νου ότι τα πάντα ξεκινούν και τελειώνουν στο μυαλό του … Αν παίξεις με την σκέψη του, τότε θα τον κάνεις πραγματικά να τρέχει από πίσω του …  Ένα πονηρό μήνυμα με υπονοούμενο, μία συζήτηση πικάντικη , έξυπνη και ενδιαφέρουσα είναι μερικοί τρόποι για να τον ξεσηκώσεις. Επιπλέον χρήσιμο είναι να μην είσαι πάντα τόσο διαθέσιμη απέναντί του … Δηλαδή, δεν χρειάζεται να τον δεις κάθε φορά που θα στο ζητήσει, καθυστέρησε τις συναντήσεις σας με έξυπνες δικαιολογίες για να σε αναζητά περισσότερο!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Ο άντρας Καρκίνος φουντώνει με τις γυναίκες που αναδεικνύουν έντονα την θηλυκότητά τους χωρίς όμως να προκαλούν! Παθιάζεται με την γυναίκα που του χαρίζει απλόχερα την ψυχή και το σώμα της και πού θα τον φροντίζει και θα νοιάζεται για αυτόν! Η αδιαφορία σε αυτό τον άντρα δεν πιάνει, το ερέθισμα της ζήλειας του είναι μέγα λάθος … Ένας Καρκίνος αυτό που ζητά είναι μία γυναίκα που θα παραδοθεί συναισθηματικά άνευ όρων!


ΛΕΩΝ


Όταν ο άντρας Λέοντας είναι ερωτευμένος, σίγουρα έχει και αρκετό πάθος μέσα του γιατί βιώνει τον έρωτά του με ένταση! Το σημαντικό λοιπόν είναι να τον κάνεις να σε ερωτευτεί και όχι απλά να του αρέσεις … Πώς θα το πετύχεις αυτό; Ο Λέοντας, ζητά την επιβεβαίωση … ωστόσο όταν νιώσει ότι έχει στο τσεπάκι του μία γυναίκα, τότε ζητά την επιβεβαίωση από αλλού… Τι πρέπει να κάνεις λοιπόν; Να τον έχεις μία κρύο μία ζέστη ….Κάντον να γελάσει, δοκίμασε μία έκπληξη, αιφνιδίασέ τον αλλά την επόμενη μέρα εξαφανίσου για να μπει στην διαδικασία να σε κυνηγήσει …. Πλάνεψέ τον με ένα παθιασμένο φιλί αλλά άφησέ τον αναμμένο στο κάρβουνα να περιμένει την επόμενη μέρα για να σε ξαναδεί …


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Ο Παρθένος είναι μία εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση άνδρα, για το λόγο ότι δεν ενθουσιάζεται εύκολα αλλά προπάντων, έχει αρκετές άμυνες και δεν αφήνεται στο πάθος του … Για να τον κάνεις να φουντώσει από πάθος μαζί σου, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεχτική με τις λεπτομέρειες… Ποιες λεπτομέρειες όμως; Αρχικά με την εμφάνισή σου θα πρέπει να έχεις υπόψη ότι δεν του αρέσουν τα εξαντρίκ ντυσίματα, θέλει ντύσιμο απλό, φινετσάτο, κόσμιο και μάλιστα θα δώσει προσοχή ακόμα και στο ταίριασμα των αξεσουάρ με το υπόλοιπο σύνολο ενώ του αρέσει να βλέπει φρεσκοβαμμένα νύχια σε απαλό χρώμα!  Στη συνέχεια, ο τρόπος συμπεριφοράς σου θα πρέπει να είναι σταθερός, να εμπνέει εμπιστοσύνη και σιγά – σιγά να μπορείς να του εκφράζεσαι λίγο παραπάνω συναισθηματικά, έστω και αν ο ίδιος είναι σφιγμένος σαν στρείδι.


ΖΥΓΟΣ


Τι θέλει ένας άντρας Ζυγός για να είναι ευτυχισμένος αλλά παράλληλα φουντωμένος από πάθος για το θηλυκό που έχει δίπλα του; Μία όμορφη, προσεγμένη παρουσία, που θα εκφράζεται με γλυκύτητα αλλά παράλληλα θα έχει και τον απέραντο δυναμισμό να πάρει πρωτοβουλίες και να κυνηγήσει αυτό που θέλει! Ο άντρας Ζυγός αν και ρομαντικός, δεν θέλει ντροπές, δεν θέλει πιέσεις, θέλει εκφράσεις … Εκφράσεις με λόγια, με κινήσεις, μία ζεστή συντροφιά και απέραντη κατανόηση! Σε τι πρέπει να δείξεις κατανόηση; Στα διλήμματά του, στην αναποφασιστικότητά του αλλά και στο ματάκι του που πετάει! Η διπλωματική σου συμπεριφορά και η ζεστασιά σου, μπορούν να τον κάνουν να κολλήσει μαζί σου!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Ο άντρας Σκορπιός κρύβει πολύ πάθος μέσα του, το θέμα είναι πώς και με ποιον τρόπο θα στο φανερώσει…. Για να πετύχεις τον στόχο σου, θα πρέπει να απομακρύνεις όλες του τις καχυποψίες, να του εμπνεύσεις την εμπιστοσύνη και να τον ιντριγκάρεις ερωτικά! Η αλήθεια είναι ότι το σεξ είναι το α και το ω για να παθιαστεί ένας Σκορπιός ο οποίος θεωρεί ότι είναι η ολοκλήρωση σε μία σχέση! Πικάντικα υπονοούμενα, παιχνίδι με τα μάτια, αγγίγματα με νόημα μπορούν πραγματικά να του εξάψουν το ενδιαφέρον.  Μία ακόμα τεχνική που πιάνει σε έναν Σκορπιό είναι να του αφήνεις γρίφους για να ανακαλύψει … να αποπνέεις ένα μυστήριο που δεν το τυραννά αλλά μπορεί να το εξιχνιάζει και να το ανακαλύπτει!


ΤΟΞΟΤΗΣ


Τι θέλει ένας Τοξότης για να είναι μόνιμα παθιασμένος; Να αισθάνεται ότι είναι ελεύθερος και ότι πρέπει μόνιμα να κυνηγά έναν στόχο, ο οποίος όμως δεν του κάθεται ακριβώς έτσι όπως θέλει, με αποτέλεσμα να συνεχίζει να τον κυνηγά μέχρι να τον κατακτήσει! Ακριβώς αυτό αναζητά ένας Τοξότης για να μπορεί να νιώθει παθιασμένος στην αισθηματική του ζωή! Σαφώς οι εκπλήξεις, οι προκλήσεις, οι απρόσμενες προτάσεις τον ξεσηκώνουν, αλλά μην τον αφήσεις ποτέ να σε θεωρήσει δεδομένη γιατί τότε το έχασες το παιχνίδι.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Ο άντρας Αιγόκερως θέλει δίπλα του μία γυναίκα που να την θαυμάζει και να είναι περήφανος για αυτόν … Θέλει την έξωθεν καλή μαρτυρία ότι διάλεξε την πιο τέλεια γυναίκα, την πιο όμορφη παρουσία, την καλύτερη καρδιά …Παθιάζεται με τις γυναίκες που πίσω από το πέπλο της σοβαροφάνειας, κρύβουν μεγάλο ερωτισμό και αισθησιασμό…. Δείξε του λοιπόν πως ξέρεις πώς να σταθείς ανάλογα με την περίσταση και θυμήσου πως έστω και αν φαίνεται ακλόνητος και σκληρός έχει ανάγκη από τρυφερότητα και συναίσθημα….


ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Πάντα πρέπει κάτι νέο να έχεις να του δείξεις … Ακριβώς αυτή πρέπει να είναι η τακτική σου για να φουντώνεις το πάθος του Υδροχόου ο οποίος θέλει αλλαγές! Για να παθιαστεί μαζί σου θα πρέπει να νιώσει ότι έχει να κάνει με ένα άτομο διαφορετικό από ότι είχε γνωρίσει συνήθως γιατί πράγματι τον έλκει κάθε τι διαφορετικό και ασυνήθιστο …  Μην ντρέπεσαι να εκφράσεις όλες τις πτυχές του χαρακτήρα σου λειτουργώντας με αυθεντικότητα γιατί σίγουρα αν κάτι μετράει στον Υδροχόο είναι το να είσαι ο εαυτός σου!


ΙΧΘΥΣ


Τι θέλει ένας Ιχθύς για να παθιαστεί ερωτικά; Να αισθανθεί ότι ζει το δικό του παραμύθι , ότι συνάντησε την πριγκιποπούλα του, η οποία και ξεχωρίζει από όλες τις υπόλοιπες και ζουν μαζί τις δικές τους όμορφες ιστορίες. Ο Ιχθύς θέλει τρυφερά μηνύματα, θέλει τα χαδάκια του, τις χαρούλες του , τις αγκαλίτσες του …. τα θέλει όλα αυτά εκτός από δυσκολίες, εμπόδια, διλήμματα και απαντήσεις για το τι θα γίνει στο μέλλον μεταξύ σας.  Όσο γλύκα του δείξεις, τόσο πάθος θα σου φανερώσει… Ααα και κάτι ακόμα … και κανα ψεματάκι δεν βλάπτει που και πού, μην νομίζεις ότι και αυτός δεν σου έχει πει ως τώρα.


Πηγή: http://www.oroskopos.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X