Ευεργετικό εξάγωνο Ήλιου με Κρόνο για τα ζώδια thumbnail
Ουσιαστικές ευκαιρίες και σημαντικές αποφάσεις ευεργετούν όλα τα ζώδια, με το Εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου...

Ευεργετικό εξάγωνο Ήλιου με Κρόνο για τα ζώδια

Ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού και ο Κρόνος στο Τοξότη, σχηματίζουν ένα πολύ ευεργετικόΕξάγωνο, την Τρίτη 4 Οκτωβρίου

Η συγκεκριμένη όψη, ευνοεί σοβαρές ώριμες αποφάσεις και ευκαιρίες με δυναμικά μακροπρόθεσμα αποτελέσματα σε όλους τους σημαντικούς  τομείς της ζωής μας! Μπορούμε τώρα να εκπληρώσουμε ουσιαστικούς στόχους και σχέδια, προσεγγίζοντας τους προσγειωμένα, σοβαρά και με γνώμονα την λογική. Η υπομονή και η οργανωτικότητα, θα είναι οι σύμμαχοι μας για την επιτυχία, η οποία θα χαρακτηρίζεται από μελλοντική σταθερότητα!Ιδιαίτερα ευνοημένα είναι τα ζώδια και οι ωροσκόποι του Αέρα και της Φωτιάς, του 2ουδεκαημέρου!


 


Προβλέψεις Ζωδίων
ΚΡΙΟΣ: Αγαπητέ Κριέ, μπορείς τώρα να επιδιώξεις την επισημοποίηση μίας ερωτικής σχέσης αν είσαι δεσμευμένος. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί τώρα να γίνει η αρχή μίας νέας όμορφης σταθερής σχέσης. Κάθε είδους συνεργασία ευνοείται τώρα!ΤΑΥΡΟΣ: Φίλε Ταύρε, επιβραβεύεσαι για την υπευθυνότητα σουτ και την εργατικότητα σου στη δουλειά σου, η καθημερινότητα σου οργανώνεται καλύτερα και τώρα έχεις την ευκαιρία να αρχίσεις διατροφή για την βελτίωση της εμφάνισης σου!ΔΙΔΥΜΟΣ: Αγαπητέ Δίδυμε, έρχονται σημαντικές ευκαιρίες για να σταθεροποιήσεις την ερωτική σου ζωή! Είσαι πλέον ωριμότερος στα συναισθηματικά σου και μπορείς έτσι να πετύχεις όλους τους σημαντικούς και ουσιαστικούς ερωτικούς σκοπούς. Περνάς όμορφα τώρα, με τα απλά και όμορφα πράγματα!
 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φίλε Καρκίνε, θέματα σπιτιού και οικογένειας που μέχρι τώρα σε απασχολούσαν, αντιμετωπίζονται πλέον με επιτυχία. Μία υπόθεση από το παρελθόν, επιστρέφει και μπορείς τώρα να διορθώσεις όλα τα προβλήματα!ΛΕΩΝ: Αγαπητέ Λέοντα, ο τρόπος σκέψης και έκφρασης σου, είναι πλέον ώριμος, εύστοχος και ουσιαστικός. Με αυτήν την αντιμετώπιση σου, πετυχαίνεις αυτά που επιθυμείς σε κοινωνική ζωή, μετακινήσεις και επαφές με γνωστούς, γείτονες και αδέρφια!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φίλε Παρθένε, θα μπορέσεις τώρα να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά κάποια οικονομικά θέματα που σε απασχολούσαν, αφού αυτός είναι ο τομέας που ευνοείται ιδιαίτερα! Παράλληλα θα έχεις τις κατάλληλες ευκαιρίες να σταθεροποιήσεις την ερωτική σου ζωή!ΖΥΓΟΣ: Αγαπητέ Ζυγέ, οι προσπάθειες σου επιτέλους αποδίδουν καρπούς για όλους τους τομείς της ζωής σου αλλά και όλες τις σημαντικές σχέσεις σου. Ευκαιρίες για νέα ουσιαστικά ξεκινήματα και σημαντικές αποφάσεις έρχονται, που θα φέρουν μακροπρόθεσμα και μόνιμα αποτελέσματα σε οτιδήποτε σε απασχολεί!ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φίλε Σκορπιέ, η εσωτερική σου δύναμη αυξάνεται, το ένστικτο σου δυναμώνει και ο ψυχικός και συναισθηματικός σου κόσμος ηρεμεί με ώριμο και δυναμικό τρόπο. Μπορείς τώρα να εκμεταλλευτείς την εύνοια για παρασκηνιακές κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους σκοπούς σου!ΤΟΞΟΤΗΣ: Αγαπητέ Τοξότη, οι φιλίες σου τώρα παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, αφού μέσα από συγκυρίες, σε βοηθούν ουσιαστικά και αποτελεσματικά για να πετύχεις ακόμα και τα πιο μεγάλα σου όνειρα! Νέες φιλίες και νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες έρχονται για να μείνουν!ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φίλε Αιγόκερε, ο τομέας της καριέρας είναι αυτός που ευνοείται αφού μπορείς τώρα να δραστηριοποιηθείς και να πάρεις ώριμες πρωτοβουλίες, που θα σε οδηγήσουν σε μακροπρόθεσμη επιτυχία! Επιπλέον με τον ίδιο τρόπο μπορείς να εκμεταλλευτείς την εύνοια, ώστε να βελτιώσεις οικογενειακά θέματα και την κοινωνική σου εικόνα!ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αγαπητέ Υδροχόε, η ώριμη αισιοδοξία σου και η προσγειωμένη σου φιλοσοφική σκέψη, είναι τώρα οι σύμμαχοι σου για να πετύχεις οποιονδήποτε στόχο. Επαφές, μετακινήσεις, σπουδές, ταξίδια και νέες γνωριμίες, ευνοούνται ιδιαίτερα!ΙΧΘΥΣ: Φίλε Ιχθύ, οι βαθιές ουσιαστικές σου επιθυμίες μπορούν τώρα να πραγματοποιηθούν, ιδιαίτερα όσον αφορά τον έρωτα και το χρήμα. Επιλέγεις πλέον ποιότητα στον έρωτα και ωριμάζεις στη διευθέτηση των οικονομικών σου και αυτή η στάση σου θα σου φέρει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα!


ΠΗΓΗ: http://www.oroskopos.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X