Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια το πέρασμα του Ερμή στο Ζυγό thumbnail
Η σύνοδός του με τον Δία στις 11 του μήνα και το εξάγωνό του με τον Κρόνο στις 14, φέρνουν μεγάλη εύνοια σε σχέσεις και συνεργασίες, νέες ευκαιρίες, τόσο ερωτικές όσο και επαγγελματικές, ενώ παράλληλα βοηθούν στη σταθεροποίηση και στην εξέλιξη κάθε σχεδίου ή στόχου που θέσαμε το προηγούμενο διάστημα...

Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια το πέρασμα του Ερμή στο Ζυγό

 


Ερμής στον Ζυγό και προβλέψεις για τα 12 ζώδια


Κατά την παραμονή του στον Ζυγό, ο Ερμής θα σχηματίσει θετικές αλλά και δυσμενείς όψεις. Η σύνοδός του με τον Δία στις 11 του μήνα και το εξάγωνό του με τον Κρόνο στις 14, φέρνουν μεγάλη εύνοια σε σχέσεις και συνεργασίες, νέες ευκαιρίες, τόσο ερωτικές όσο και επαγγελματικές, ενώ παράλληλα βοηθούν στη σταθεροποίηση και στην εξέλιξη κάθε σχεδίου ή στόχου που θέσαμε το προηγούμενο διάστημα. Από την άλλη, τα τετράγωνα που θα σχηματίσει με Άρη και Πλούτωνα στις 13 και στις 16 Οκτωβρίου αντίστοιχα, αλλά και η αντίθεσή του με τον Ουρανό στις 20 του μήνα, χρειάζονται προσοχή όσον αφορά τις μετακινήσεις μας και τον τρόπο που εκφραζόμαστε. Ματαιώσεις σε κάποια σχέδια, νέα και ειδήσεις που μας προβληματίζουν αλλά και μια γενικότερη αναστάτωση που επηρεάζει το καθημερινό μας πρόγραμμα, είναι πιθανό να προκύψουν και καλό είναι να αντιμετωπιστούν με ψυχραιμία…


ΚΡΙΟΣ


Ο Ερμής εισέρχεται στον Ζυγό, απέναντι από το ζώδιό σου, αυξάνοντας την πλανητική κινητικότητα στον 7ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα σε απασχολήσουν ακόμη πιο έντονα το επόμενο διάστημα και ίσως θελήσεις να κάνεις κάποιες συζητήσεις με το σύντροφό σου για την πορεία της σχέσης σας. Πρόσεξε πιθανές εντάσεις γύρω στις 20 Οκτωβρίου και γενικώς απόφυγε παρορμητικές δράσεις, που μπορεί να δημιουργήσουν τριγμούς στην αισθηματική σου ζωή. Οι αδέσμευτοι Κριοί θα δεχθούν πολλαπλάσιες ερωτικές προσκλήσεις τις ημέρες αυτές και δεν αποκλείεται ακόμη και να συνάψουν έναν καινούριο δεσμό. Κινητικότητα θα υπάρξει και στις συνεργασίες σου. Είναι πιθανό να ξεκινήσεις ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα ή ένα άνοιγμα με έναν συνεργάτη να σου αποφέρει άμεσα κέρδη. Γύρω στις 16 του μήνα, διαφύλαξε τις σχέσεις σου με ανώτερους στο χώρο εργασίας σου….


ΤΑΥΡΟΣ


Η πορεία του Ερμή στον Ζυγό και στον 6ο ηλιακό σου οίκο έως τις 24 Οκτωβρίου, φέρνει ανακατατάξεις στον τομέα της εργασίας σου. Η επαγγελματική σου καθημερινότητα αλλάζει και με τον Ήλιο και τον Δία να κινούνται στο ίδιο κομμάτι του ηλιακού σου ωροσκοπίου, είναι πιθανό να διαμορφωθεί εντελώς διαφορετικά το περιβάλλον εργασίας σου. Νέα δεδομένα σε συναδελφικές σχέσεις ή στις αρμοδιότητές σου είναι μέσα στο πρόγραμμα, όπως και η πιθανότητα να αλλάξεις έδρα. Αν αναζητάς εργασία, το διάστημα αυτό είναι πιο ευνοϊκό και θα έχεις περισσότερες προτάσεις ή ευκαιρίες. Ακόμη, θα σε απασχολήσει η φυσική σου κατάσταση και γενικώς η εξωτερική σου εμφάνιση, ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε δραστηριότητες και ενέργειες, που θα τις βελτιώσουν.. 


ΔΙΔΥΜΟΙ


Ο κυβερνήτης σου εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού και στο κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά τον έρωτα, τη διασκέδαση, τη δημιουργικότητα και τα παιδιά. Μέχρι τις 24 Οκτωβρίου, οι μέρες σου θα εμπεριέχουν ιδιαίτερη εξωστρέφεια, ερωτική διάθεση, ανάγκη για φλερτ και διασκέδαση. Οι ερωτικές γνωριμίες που κάνεις το διάστημα αυτό, θα είναι πολλαπλάσιες και δεν αποκλείεται ανάμεσά τους να βρίσκεται και ένα πρόσωπο, που θα αποτελέσει σταθερό σύντροφό σου. Ειδικά, γύρω στις 11 του μήνα, το πλανητικό σκηνικό έχει βαλθεί να σε… «αποκαταστήσει», αν ανήκεις στους αδέσμευτους Διδύμους. Όμως, και οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου θα διανύσουν μια άκρως ερωτική περίοδο που θα τους μείνει αξέχαστη, ενώ δεν αποκλείεται να δεχθούν προτάσεις επισημοποίησης ή να σκεφτούν το ενδεχόμενο απόκτησης απογόνων. Η περίοδος είναι ευνοϊκή και για τα επαγγελματικά σου, καθώς η εκτόξευση της δημιουργικότητάς σου θα σε κάνει παραγωγικό, ενώ οι κόποι και η προσπάθεια που κατέβαλες το προηγούμενο διάστημα, αναγνωρίζονται. Νέα επαγγελματικά εγχειρήματα και συνεργασίες, επίσης ευνοούνται.. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Ο Ερμής εισέρχεται στον Ζυγό, στο ηλιακό σου ναδίρ, και μέχρι τις 24 Οκτωβρίου, εκκινεί ένα διάστημα αλλαγών που αφορούν το σπίτι, την ακίνητη περιουσία και τις οικογενειακές σου σχέσεις. Δεδομένου ότι ο Ήλιος και ο Δίας κινούνται στο ίδιο κομμάτι του ηλιακού σου ωροσκοπίου, μία μετακόμιση ή ανακαίνιση στο σπίτι σου είναι αρκετά πιθανές, όπως και οι πιθανότητες να προβείς σε μια αγοραπωλησία ακινήτου. Παράλληλα, φαίνεται πως οι σχέσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και συγκεκριμένα με έναν από τους δύο γονείς σου, θα σε απασχολήσει έντονα και ίσως θελήσεις να περάσεις περισσότερο χρόνο μαζί του ή να διευθετήσετε μαζί κάποια θέματα που αφορούν ακίνητη περιουσία σας. Γενικά, είναι ένα διάστημα που το παρελθόν θα κάνει έντονη επανεμφάνιση στη ζωή σου και θα υπάρξουν νέα δεδομένα σε παλιές σχέσεις σου ή σε καταστάσεις που αισθάνεσαι ότι έχουν μείνει στη μέση….


ΛΕΩΝ


Ο Ερμής εισέρχεται στον 3ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και μαζί με τον Ήλιο και τον Δία που κινούνται στην ίδια θέση, διαμορφώνεται ένα διάστημα εξωστρέφειας και πολύ συχνών μετακινήσεων για σένα. Μέχρι τις 24 Οκτωβρίου θα βρίσκεσαι σε εγρήγορση, θα μαθαίνεις καινούρια πράγματα, θα αλλάξει η συχνότητα των μετακινήσεων αλλά και των επαφών σου, επαγγελματικών ή κοινωνικών. Γίνεσαι περισσότερο επικοινωνιακός, διαφημίζεις τα προσόντα σου και γνωρίζεις πρόσωπα, που βοηθούν την προσωπική σου εξέλιξη. Παράλληλα, πρόκειται για μια περίοδο που θα αυξηθούν οι κοντινές αποδράσεις σου, ενώ φαίνεται πως γεφυρώνονται χάσματα με αδέρφια και συγγενείς ή κάτι αλλάζει στον τρόπο που σχετίζεσαι μαζί τους. Δεν αποκλείεται, επίσης, να θελήσεις να αποκτήσεις ένα καινούριο μεταφορικό μέσο.. 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Ο Ερμής εγκαταλείπει το ζώδιό σου στις 7 Οκτωβρίου και εισέρχεται στον Ζυγό, αυξάνοντας την πλανητική κινητικότητα στο 2ο ηλιακό σου σπίτι. Μέχρι τις 24 Οκτωβρίου, φαίνεται πως κάτι αλλάζει στο εισόδημά σου και είτε αυξάνεται από μια πρόσθετη εργασία σου, είτε προχωράς σε κάποια αγοραπωλησία που σε ανακουφίζει. Δεν αποκλείεται, επίσης, να δρομολογείς κάποια επένδυση που θα σου αποφέρει άμεσα κέρδη. Σε κάθε περίπτωση, η οικονομική σου ασφάλεια και η επίτευξή της γίνονται το «θέμα» αυτής της περιόδου. Από την άλλη, η διέλευση αυτή αφορά γενικότερα τις αξίες σου και την αυτοεκτίμησή σου, που ανακινούνται μέσα από πρόσωπα που υπάρχουν στη ζωή σου ή επανέρχονται το διάστημα αυτό. Όπως και να ‘χει, εισέρχεσαι σε μια φάση αξιολόγησης καταστάσεων και θέτεις τις ανάλογες προτεραιότητες στις ανάγκες σου…. 


ΖΥΓΟΣ


Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σου, αγαπητέ Ζυγέ, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 24 Οκτωβρίου. Πρόκειται για ένα διάστημα έντονης κινητικότητας και ανακατατάξεων σε όλο το φάσμα της ζωής σου, μετά το πέρας του οποίου θα έχει αναδιαμορφωθεί η καθημερινότητά σου. Όσον αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, η περίοδος αυτή εμπεριέχει σκαμπανεβάσματα, αφού οι όψεις που σχηματίζει ο πλανήτης της επικοινωνίας, άλλοτε δημιουργούν χάσματα σε μια σημαντική σου σχέση και άλλοτε τα γεφυρώνουν. Προσπάθησε να αποφύγεις συγκρούσεις με το ταίρι σου ή με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει γύρω στις 20 του μήνα. Από την άλλη, οι επαγγελματικές σου υποθέσεις ευνοούνται ιδιαίτερα το διάστημα αυτό και θα έχεις πολλαπλάσιες ευκαιρίες για εξέλιξη. Μία νέα συνεργασία ή ένα νέο πρόσωπο που έρχεται στη δουλειά σου και σου λύνει τα χέρια, είναι επίσης πιθανόν να προκύψει. Γενικά, οι μέρες είναι ιδανικές για να προωθήσεις τα ταλέντα σου και να δρομολογήσεις κάθε σχέδιο που είχες αναβάλει το προηγούμενο διάστημα.. 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Ο Ερμής εισέρχεται στον Ζυγό και στον 12ο ηλιακό σου οίκο, συνοδεύοντας τον Ήλιο και τον Δία, που κινούνται στην ίδια θέση από τον προηγούμενο μήνα. Μέχρι τις 24 Οκτωβρίου, φαίνεται πως βρίσκεσαι σε διαδικασία προετοιμασίας κάποιων σημαντικών αλλαγών, οι οποίες θα δρομολογηθούν από τον επόμενο μήνα. Γενικά, θα κινείσαι παρασκηνιακά το διάστημα αυτό και ίσως να υπάρχει και έντονο παρασκήνιο στο περιβάλλον εργασίας σου. Αν ξεκινάς μια νέα συνεργασία τις μέρες αυτές, θα σου αποφέρει άμεσα κέρδη, ενώ καλό είναι να προσέξεις σχέσεις με συναδέλφους, γιατί υπάρχει η πιθανότητα να λέγονται πράγματα πίσω από την πλάτη σου. Από την άλλη, το ένστικτο και η διαίσθησή σου οξύνονται και σου δίνουν τις σωστές απαντήσεις σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σου. Άκουσε την εσωτερική σου φωνή και λάβε τις ανάλογες αποφάσεις για το μέλλον των αισθηματικών σου.. 


ΤΟΞΟΤΗΣ


Η πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού από τις 7 έως τις 24 Οκτωβρίου, έρχεται να αυξήσει ακόμη περισσότερο την κοινωνικότητά σου και να σε βοηθήσει να υλοποιήσεις κάποιους στόχους σου. Με τον Ήλιο και τον Δία να κινούνται ήδη σε αυτό το κομμάτι του ωροσκοπίου σου, φαίνεται πως είσαι σε μια φάση διεύρυνσης των κοινωνικών σου επαφών, πολλές από τις οποίες θα αποδειχθούν ωφέλιμες για το επαγγελματικό σου μέλλον ή νέες φιλίες ζωής. Δεν αποκλείεται, επίσης, να προκύψουν επαγγελματικές συνεργασίες μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον ή να ξεκινήσεις μια νέα επιχείρηση με έναν φίλο ή φίλη. Γενικά, το διάστημα αυτό θα καταφέρεις να φτάσεις κάποιους στόχους που είχες θέσει ή να πραγματοποιήσεις ένα πολυπόθητο όνειρο, ακόμη και αν για να το κατακτήσεις, χρειαστεί να ξεπεράσεις κάποια εμπόδια που θα παρουσιαστούν.. 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Αγαπητέ Αιγόκερε, μετά τον Δία και τον Ήλιο, εισέρχεται και ο Ερμής στον Ζυγό και στο ηλιακό σου μεσουράνημα, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 24 Οκτωβρίου. Πρόκειται για ένα διάστημα σημαντικών εξελίξεων που αφορούν την καριέρα σου και τις σχέσεις με ανώτερους στο χώρο εργασίας σου. Ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα, κάποιες διαπραγματεύσεις που αφορούν μια προαγωγή σου, μια αλλαγή αντικειμένου ή των εργασιακών σου αρμοδιοτήτων, είναι στα πιθανά σενάρια των ημερών. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να ξεκινάς μια νέα συνεργασία ή ακόμη και μια δική σου επιχείρηση το διάστημα αυτό. Σε κάθε περίπτωση, αν και η περίοδος αυτή θα εμπεριέχει τρέξιμο και ευθύνες, θα αποδειχθεί πολύ κερδοφόρα για το μέλλον και την καριέρα σου. Μην αφήσεις ανεκμετάλλευτη καμία ευκαιρία για εξέλιξη και βγάλε τον δημιουργικό εαυτό σου προς τα έξω….


ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού και στο 9ο ηλιακό σου σπίτι, εκκινώντας μια ιδιαίτερα εξωστρεφή περίοδο για σένα. Μέχρι τις 24 Οκτωβρίου, οι επαφές με το εξωτερικό θα σε απασχολήσουν έντονα και δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσεις ένα πολυπόθητο ταξίδι, είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή. Συνεργασίες με άλλες χώρες ή νέοι συνάδελφοι που προέρχονται από το εξωτερικό, είναι στα πιθανά σενάρια των ημερών, όπως και το ενδεχόμενο να προχωράς σε ένα μεταπτυχιακό, να ξεκινάς ή να ολοκληρώνεις τις σπουδές σου στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Γενικά, πρόκειται για μια περίοδο που θα θελήσεις να ανοίξεις τα φτερά σου, να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να εξελίξεις τις γνώσεις σου με κάθε τρόπο. Αλλάζει η κοσμοθεωρία σου, αλλά και ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα και τις σχέσεις, ενώ η καλή επικοινωνία με τους άλλους σε βοηθά να κατακτήσεις στόχους και να υλοποιήσεις κάθε σχέδιο που είχες βάλει σε εφαρμογή.


ΙΧΘΕΙΣ


Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού, αυξάνοντας την πλανητική κινητικότητα στο 8ο ηλιακό σου σπίτι. Μέχρι τις 24 Οκτωβρίου οτιδήποτε αφορά οφειλές, χρέη, οικονομικές συμφωνίες, κληρονομιές και συμβόλαια, θα σε απασχολήσει έντονα και θα κληθείς να το τακτοποιήσεις. Παράλληλα, σε απασχολούν θέματα συμβίωσης και δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να μείνεις μαζί το ταίρι σου το διάστημα αυτό ή να αποκτήσεις συγκάτοικο. Γενικά, όσα μοιράζεσαι με άλλους, υλικά ή συναισθηματικά, θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, ενώ ίσως να μπεις και σε μια διαδικασία ενδοσκόπησης ή αυτοψυχανάλυσης. Ο οίκος αυτός, από την άλλη, αφορά και τη σεξουαλικότητά σου, η οποία ενισχύεται και αν ανήκεις στους αδέσμευτους Ιχθείς, το ενδεχόμενο να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε αναστατώσει και θα ανακαλύψεις ότι έχετε πρωτόγνωρη σεξουαλική χημεία, είναι παραπάνω από πιθανό. 


 


ΠΗΓΗ: http://www.myastro.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X