Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας από 10 ως 16 Οκτωβρίου 2016. thumbnail
Άκρως δυναμική θα χαρακτηρίζαμε την εβδομάδα 10 ως 16 Οκτωβρίου. Ο Άρη, ήδη βρίσκεται σε όψη συνόδου με τον Πλούτωνα. Ό,τι πιο ισχυρό σε πλανητικό συνδυασμό, και πόσο μάλλον τώρα, που βρίσκεται στην καλύτερη θέση που θα μπορούσε, σε αυτήν του Αιγόκερω.

Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας από 10 ως 16 Οκτωβρίου 2016.

Άκρως δυναμική θα χαρακτηρίζαμε την εβδομάδα 10 ως 16 Οκτωβρίου. Ο Άρη, ήδη βρίσκεται σε όψη συνόδου με τον Πλούτωνα. Ό,τι πιο ισχυρό σε πλανητικό συνδυασμό, και πόσο μάλλον τώρα, που βρίσκεται στην καλύτερη θέση που θα μπορούσε, σε αυτήν του Αιγόκερω.


 


Τι περιμένει αστρολογικά τα ζώδια την εβδομάδα 10 ως 16 Οκτωβρίου 2016.


Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις.


 


Καθοριστική θα την χαρακτηρίζαμε αυτή την περίοδο. «Ήρθε η Ώρα!» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος, προκειμένου να δώσουμε το στίγμα της εποχής. Πλανήτες της ίδιας ψυχοσύνθεσης, ο Άρης και ο Πλούτωνας δημιουργούν έναν πολύ ισχυρό και σε κάποιες περιπτώσεις επικίνδυνο συνδυασμό. Σε αποφάσεις, ανατροπές, ξεκαθαρίσματα μας σπρώχνει αυτό το ισχυρό ενεργειακό δυναμικό, ενώ θα προκύψουν και πολλές αποκαλύψεις, ακόμα και για θέματα που για πολλά χρόνια παρέμεναν καλά κρυμμένα. Τα ζώδια της γης, (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) δέχονται τη μεγαλύτερη δύναμη της όψης. Ειδικότερα οι Αιγόκεροι βρίσκονται σε μία ιδιαίτερη και καθοριστική φάση, και γι’ αυτό καλό θα είναι να αδράξουν τις ευκαιρίες και να μην αφήσουν τίποτα να πάει χαμένο.


Γενικότερα γι’ αυτήν την εβδομάδα, αν εξαιρέσουμε τις γωνίες του Ήλιου με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό (συνδυασμοί που δημιουργούν εντάσεις και ανατροπές), η εβδομάδα αυτή προδιαγράφεται ιδιαίτερα θετική, παρότι έχουμε και την Πανσέληνο του Κριού την Κυριακή στις 23, που δημιουργεί μία σχετική αναστάτωση από την Παρασκευή, μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα. Για τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού κυρίως, τους Κριούς, τους Καρκίνους, τους Ζυγούς και τους Αιγόκερους.


Τα ζώδια του νερού επίσης, καλό θα είναι να είναι σε εγρήγορση, να καλλιεργούν την αισιοδοξία, αφού το διάστημα προδιαγράφεται ιδιαίτερα θετικά για τους εκπροσώπους του (κυρίως για τους Σκορπιούς και τους Ιχθύες). Η Δευτέρα, θεωρείται ως πολύ καλή ημέρα, κυρίως όμως η Τρίτη θεωρείται ως η πλέον ευνοϊκή.


 


Αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 10 ως 16 Οκτωβρίου 2016 από την Λίλα Δασκαλάκη.


 


ΚΡΙΟΣ


Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, σίγουρα θα ψάχνετε τις αιτίες και τις αφορμές που προκάλεσαν ανατροπές στις ισορροπίες σας, σε συναισθηματικό κυρίως επίπεδο. Η ένταση είναι προσωρινή και εκτός αυτού, σίγουρα θα γνωρίζετε ότι εσείς, μέσα από τις εντάσεις και τις ανατροπές, ανακαλύπτετε τον εαυτό σας και περνάτε στην επόμενη φάση. Στον επαγγελματικό τομέα τα πράγματα προδιαγράφονται ιδιαίτερα δυναμικά και καλό θα είναι να είστε σε ετοιμότητα, προκειμένου να μπορέσετε να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο τις ευκαιρίες.


 


ΤΑΥΡΟΣ


Εσείς οι Ταύροι του πρώτου και του δευτέρου δεκαημέρου μπορείτε τώρα πιο δυναμικά, με περισσότερη σιγουριά και εμπιστοσύνη, να προχωρήσετε και να διαχειριστείτε τις καταστάσεις, κυρίως όμως τις συμπεριφορές των ανθρώπων γύρω σας. Γενικότερα, και αυτό αφορά τους Ταύρους όλων των δεκαημέρων, είστε σε πολύ καλή φάση και πολλοί από εσάς μπαίνετε σε νέες δραστηριότητες, κάτι που συμβάλλει, ίσως και καθοριστικά, στον τομέα των οικονομικών σας. Φροντίστε να είστε πιο προσεκτικοί -από τα μέσα της εβδομάδας και μετά- στις εντάσεις, κυρίως αυτές που δεν εκφράζονται.


 


ΔΙΔΥΜΟΙ


Ειδικότερα για εσάς τους Διδύμους του πρώτου δεκαημέρου τα πράγματα εξελίσσονται πολύ καλύτερα τώρα. Από το τέλος του μήνα και μετά, η εύνοια του Δία αρχίζει να επηρεάζει και εσάς του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου. Ο χρόνος είναι με το μέρος σας, κι αυτό εκτός των άλλων σημαίνει πως την κατάλληλη στιγμή γίνονται τα πράγματα και μάλιστα με τρόπο που δε θα μπορούσατε να σκεφτείτε στο παρελθόν. Η Πανσέληνος της Κυριακής σάς απελευθερώνει από κάποιες εντάσεις που κρατάτε εδώ και αρκετό καιρό μέσα σας και επιτέλους ήρθε η ώρα να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους, χωρίς να φοβάστε τις συνέπειες, αφού δεν πρόκειται να υπάρξουν.


 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι διαφορετικά, εάν εσείς θα τα θέλατε διαφορετικά. Αυτή την εποχή βιώνετε αυτό ακριβώς που θέλετε, ασχέτως εάν θεωρείτε ότι αυτό που ζείτε δεν είναι αυτό που θα θέλατε. Αυτό το διάστημα βρίσκεστε σε κάποια σύγκρουση με το περιβάλλον σας, τους συνεργάτες σας, τον εαυτό σας τον ίδιο. Περαστική όμως είναι η μπόρα και θα πρέπει αυτό να έχετε κατά νου, ώστε να πάψετε να γκρινιάζετε και κυρίως να κάνετε σπασμωδικές κινήσεις. Αυτό που θα βοηθούσε πολύ, είναι να βρείτε τρόπους για να δραπετεύσετε από την πραγματικότητα. Και στην καλύτερη περίπτωση ακόμα, να πάτε ένα ταξίδι.


 


ΛΕΩΝ


Για εσάς τους Λέοντες τα πράγματα σίγουρα τώρα είναι καλύτερα, ασχέτως εάν στον ερωτικό τομέα τα πράγματα δεν τρέχουν όπως στο πρόσφατο παρελθόν. Κάτι γίνεται όμως με τα επαγγελματικά σας, και αυτό είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να λάβετε ως μήνυμα, ότι επιτέλους αρχίζουν τα πράγματα να μπαίνουν σε μία νέα ροή. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες και προπάντων τις κοινωνικές σας γνωριμίες. Κάποιοι άνθρωποι σάς ανοίγουν το δρόμο και θα πρέπει επιτέλους να τους επιτρέψετε να σας οδηγήσουν, μέχρι τουλάχιστον να βρεθείτε στο σημείο εκείνο, όπου πολύ καιρό τώρα περιμένατε.


 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Αισθητά καλύτερα τώρα τα πράγματα. Μπορεί οι εκπλήξεις και οι προκλήσεις να μην είναι τόσες όσες το προηγούμενο διάστημα, όμως έχετε πραγματικά ανάγκη να ηρεμίσετε και να χαλαρώσετε, μέσα από το να μην αναλαμβάνετε άλλα βάρη και ευθύνες, που δεν είναι συνέπεια των δικών σας επιλογών. Θα μπορούσατε επίσης να επιτρέψετε και σε κάποιους άλλους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας να κάνουν κάποια από αυτά που κάνατε μέχρι τώρα, ασχέτως εάν θεωρείτε πως κανείς δεν μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα από εσάς. Προτεραιότητα αυτή την εποχή έχει ο εαυτός σας. Και αυτό είναι κάτι, το οποίο πρέπει να το καταλάβετε.


ΖΥΓΟΣ


Οι περισσότεροι από εσάς τους Ζυγούς, και ειδικότερα εσείς που είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, είστε πια σε θέση να διακρίνετε τις αλλαγές που ήδη έχουν λάβει χώρα στη ζωή σας. Εσείς που ακόμα δεν έχετε δει κάτι να έχει αλλάξει, μην ανησυχείτε, είναι θέμα χρόνου το να μπείτε σ’ έναν εντελώς νέο ρεύμα ζωής. Τώρα, το πού θα σας οδηγήσει αυτό το ρεύμα, εύκολα μπορείτε να το καταλάβετε, με το να σκεφτείτε τι ακριβώς περιμένατε όλα αυτά τα χρόνια, με ποιους ανθρώπους θέλατε να βρίσκεστε ή να μη βρίσκεστε πια. Η εβδομάδα αυτή, είναι εβδομάδα προκλήσεων και πιθανόν εντάσεων, όμως σημασία έχει ότι τα πράγματα πια ρέουν.


 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Για εσάς τους Σκορπιούς, τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα τώρα, σε οικονομικό επίπεδο κάτι έχει αλλάξει, αφού ο Άρης έξη μήνες τώρα, στον τομέα των οικονομικών σας, δημιούργησε την ανάλογη υποδομή για να μπορείτε τώρα να πατάτε σε μία βάση πιο σταθερή, ώστε επιτέλους να βγείτε από αυτή την έντονη ανασφάλεια. Όσον αφορά στο τελευταίο, αυτό είναι κάτι που σιγά-σιγά και όσο περνούν οι μέρες, θα αρχίσετε να το αναγνωρίζετε! Όντως κάτι σημαντικό έχει αλλάξει, όχι μόνον με τα οικονομικά σας, αλλά γενικότερα με τα “έχω” σας, σε υλικό και συναισθηματικό επίπεδο.


 


ΤΟΞΟΤΗΣ


Επιτέλους ο Άρης σας αφήνει να πάρετε βαθιές ανάσες και θα μπορείτε τώρα να κινείστε με λιγότερο φόβο και ανασφάλεια, όσον αφορά στις ανατροπές. Αρκετές βιώσατε τους τελευταίους μήνες, δε χρειάζεστε άλλες… Το μόνο που έχετε ανάγκη τώρα, είναι να μπορέσετε να ξεκουραστείτε και να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας, προκειμένου να προχωρήσετε παραπέρα. Δεν θα πρέπει βέβαια να ξεχνάτε ότι έχετε αρκετό δρόμο ακόμα, μέχρι να σας αφήσει ελεύθερους ο Κρόνος. Αυτό σημαίνει ότι τα όρια από τους άλλους προς εσάς, αλλά και από εσάς προς τους άλλους, θα εξακολουθούν να μπαίνουν. Διαδικασία όχι και τόσο ευχάριστη, κρίνεται όμως απαραίτητη για την προσωπική και επαγγελματική σας εξέλιξη.


 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Πολλοί από εσάς σίγουρα αυτή την περίοδο θα την θυμούνται για πολλά χρόνια, αφού οι αλλαγές και οι ανακατατάξεις, είναι πολύ έντονες. Σε επαγγελματικό επίπεδο κυρίως λαμβάνουν χώρα τα γεγονότα. Και σε ό,τι αφορά όμως την κοινωνική σας ζωή, διευρύνονται τα πράγματα. Νέες επαφές και γνωριμίες, μπορεί και κάποιες σημαντικές αποφάσεις, είτε από την πλευρά των άλλων είτε από τη δική σας, να μετακινήσουν λίγο την τροχιά της ζωής σας. Θέματα ακίνητης περιουσίας είναι πιθανόν να απασχολήσουν κάποιους από εσάς, να ξέρετε όμως, πως ό,τι συμβαίνει αυτή την περίοδο στη ζωή σας, έχει αποτέλεσμα και βάζει τα πράγματα στη θέση τους.


 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Ειδικότερα εσείς οι Υδροχόοι του πρώτου δεκαήμερου, έχετε πολλά περισσότερα να λάβετε σε σχέση με αυτά που περιμένατε. Ιδιαίτερη για εσάς αυτή η περίοδος, και αυτή η εβδομάδα που ακολουθεί, σάς επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και κυρίως σας βοηθάει μέσα από κάποια, έστω και μικρά γεγονότα, να καταλάβετε πού βρίσκεστε και, το πιο σημαντικό ακόμα, να μπορέστε να αναγνωρίσετε ότι έχετε απομακρυνθεί αρκετά από καταστάσεις που σας κρατούσαν δέσμιους, μέχρι και στο πρόσφατο παρελθόν.


 


ΙΧΘYΣ


Συναισθηματικά φορτισμένοι και ευάλωτοι είστε αυτήν την εβδομάδα, όμως θα πρέπει να αναγνωρίσετε ότι εσείς οι ίδιοι βάζετε τις περισσότερες φορές τον εαυτό σας σε αυτή τη διαδικασία. Διακατέχεστε από την τάση να δίνετε μεγαλύτερες διαστάσεις στα γεγονότα, απ’ όσο η πραγματικότητα υπαγορεύει. Ειδικότερα εσείς οι Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου, μάλλον ήρθε η ώρα να αρχίσετε σιγά-σιγά να γειώνεστε στην πραγματικότητα (κάτι που υπαγορεύει ο Κρόνος), προκειμένου να καταφέρετε να βρείτε τις ισορροπίες σας, αλλά και οι άλλοι, εκείνοι στους οποίους εξακολουθείτε να ασκείτε επιρροή, να μπορέσουν να κατανοήσουν τι ακριβώς ζητάτε από εκείνους.


 


ΠΗΓΗ: http://www.e-zwdia.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X