Πώς η πανσέληνος Οκτωβρίου θα επηρεάσει τα ζώδια thumbnail
Μία άκρως εκρηκτική Πανσέληνος έρχεται στις 16 Οκτωβρίου για να ταράξει την ηρεμία και την σταθερότητα των ημερών που διανύουμε! Η Πανσέληνος του Οκτώβρη, πραγματοποιείται στο τρίτο δεκαήμερο του Κριού, με την συμμετοχή του Ουρανού, του Άρη αλλά και του Πλούτωνα. Η επίδρασή της είναι βίαιη, εκρηκτική και εμπόλεμη....

Πώς η πανσέληνος Οκτωβρίου θα επηρεάσει τα ζώδια

Μία άκρως εκρηκτική Πανσέληνος έρχεται στις 16 Οκτωβρίου για να ταράξει την ηρεμία και την σταθερότητα των ημερών που διανύουμε! Η Πανσέληνος του Οκτώβρη, πραγματοποιείται στο τρίτο δεκαήμερο του Κριού,  με την συμμετοχή του Ουρανού, του Άρη αλλά και τουΠλούτωνα. Η επίδρασή της είναι βίαιη, εκρηκτική και εμπόλεμη.  Θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί σε όλες τις δράσεις μας για να αποτρέψουμε τους καβγάδες, τα ατυχήματα και κάθε δυσάρεστο περιστατικό.  Συνιστάται η αποφυγή της αντεκδίκησης και οι βιαστικές αποφάσεις, ιδιαίτερα όταν η εσωτερική διάθεση θα είναι διαταραγμένη!  Τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα από αυτή την Πανσέληνο, είναι οι εκπρόσωποι του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου.


 


ΚΡΙΟΣ


Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στο ζώδιο σας, σε σύνοδο με τον Ουρανό και εσείς τώρα βρισκόσαστε σε μία φάση αναβρασμού, όπου επιδιώκετε αλλαγές στη ζωή σας. Αποφύγετε τις εκρήξεις θυμού και τα βίαια λόγια, θυμηθείτε ότι είναι πολύ σημαντικό αυτή την εποχή να διαφυλάξετε τις ισορροπίες στην καριέρα σας , να προσπαθήσετε για ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον, χωρίς να λειτουργήσετε επιθετικά ή τολμηρά! Ο εγωισμός σας θα πρέπει να περιοριστεί και θυμηθείτε ότι αυτή την εποχή, υπάρχουν δίπλα σας αγαπημένα σας πρόσωπα που έχουν ανάγκη την δική σας υποστήριξη.


ΤΑΥΡΟΣ


Η πανσέληνος του μήνα από το ζώδιο του Κριού, είναι γεγονός ότι σας προκαλεί ψυχολογική υπερένταση, για ζητήματα που σας έχουν απασχολήσει εδώ και καιρό! Η δουλειά σας, απαιτεί αυτή την περίοδο την πλήρη προσήλωσή σας γεγονός που σας εξαντλεί για το λόγο ότι δεν σας μένει πολύς ελεύθερος χρόνος. Το παρασκήνιο, οι αποκαλύψεις και οι πισώπλατες ενέργειες θα γίνουν αυτή την περίοδο η αιτία να βρεθείτε προ εκπλήξεως. Θυμηθείτε πως αυτή την περίοδο έχετε την υποστήριξη και την ευκαιρία να ξεφύγετε από κάθε κακοτοπιά.


ΔΙΔΥΜΟΙ


Η πανσέληνος του μήνα δηλώνει ξαφνικές αλλαγές στον κοινωνικό σας κύκλο! Τις ημέρες αυτές λοιπόν, θα γίνουν ξεκαθαρίσματα στις φιλίες σας, θα λήξετε σχέσεις που δεν έχουν σωστή εξέλιξη παράλληλα όμως σας δίνετε και οι ευκαιρία να γνωρίσετε νέους ανθρώπους! Ο τομέας που πρέπει να διαχειριστείτε καλύτερα είναι τα οικονομικά σας, όπου φρόνιμο είναι για αυτή την εποχή να μην ανοιχτείτε σε δανεισμούς αλλά να μην αμελήσετε από επιπολαιότητά σας χρέη και υποχρεώσεις σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Ο τομέας που επηρεάζεται πιο έντονα από αυτή την πανσέληνο για εσάς τους καρκίνους είναι οι επαγγελματικές σας συνεργασίες και ο γάμος σας.  Αν λοιπόν διατηρείτε μία σταθερή επαγγελματική σχέση, θα πρέπει να προσπαθήσετε πολύ να την κρατήσετε σε ήρεμα και σταθερά επίπεδα, ενώ θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι με εναλλακτικές λύσεις σε τυχόν ανατροπή της. Επιπλέον οι παντρεμένοι δείξτε ψυχραιμία στα έκτακτα προβλήματα που θα δημιουργηθούν στον έγγαμο βίο σας και θυμηθείτε ότι η υποχώρηση είναι κάποιες στιγμές απαραίτητη για να διατηρούνται οι ισορροπίες.


ΛΕΩΝ


Με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Κριού, έχετε την τάση να θέλετε να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας, παίρνοντας κάποιες στιγμές τολμηρές αποφάσεις ή και κάνοντας αλλαγές που άλλοτε σας φαίνονταν παρακινδυνευμένες. Το διάστημα αυτό θα ξεφύγετε από τα συνηθισμένα, θα ξεκινήσετε μία νέα δραστηριότητα, είναι πολύ πιθανό να κάνετε ένα ταξίδι, ή να έχετε την έναρξη ενός νέου κύκλου σπουδών. Σε κάθε περίπτωση σκεφτείτε πιο σταθερά όλες τις αλλαγές που θέλετε να πραγματοποιήσετε και αποφύγετε να φορτώσετε το πρόγραμμά σας με πολλές δραστηριότητες, τις οποίες δεν θα μπορείτε να ολοκληρώσετε με συνέπεια.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Η Πανσέληνος του μήνα σας δημιουργεί εκνευρισμό σχετικές με τις οικονομικές υποχρεώσεις που πρέπει να διεκπεραιώσετε. Τα έξοδα σας είναι πολλά και προκύπτουν και αναποδιές που σας βγάζουν εκτός του προϋπολογισμού σας.  Μία έκτακτη εισφορά ή κάποια υποχρεώση που είχατε αμελήσει, θα βγει τώρα στην επιφάνεια και θα σας προκαλέσει άγχος! Επιπλέον, αυτές τις μέρες κυριαρχεί μέσα σας ο θυμός και η υπερένταση για περιστατικά που ανήκουν στο παρελθόν. Προσπαθήστε να καταπολεμήσετε τις ζήλειες και τις εμμονές και δώστε τόπο στην οργή όταν βλέπετε ότι κάποιες καταστάσεις δεν αλλάζουν.


ΖΥΓΟΣ


Η Πανσέληνος του μήνα, επηρεάζει έντονα τον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων! Μία ξαφνική αλλαγή ή ένα γεγονός στο δεσμό ή στο γάμο σας, σας προκαλεί αυτές τις μέρες εκνευρισμό. Παράλληλα μία ένταση στο χώρο της εργασίας , σας κάνει να αισθάνεστε ότι σας είναι πολύ δύσκολο να συνεργαστείτε αρμονικά με κάποια άτομα!  Η αίσθηση ότι κανείς δεν σας καταλαβαίνει ή ότι σας πιέζουν και δεν σας αφήνουν να είστε ο εαυτός σας, είναι πολύ ισχυρή! Η διπλωματία σας θα σας βοηθήσει για μία ακόμα φορά να αποφύγετε τα δύσκολα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Οι μέρες που ακολουθούν είναι απαιτητικές, με όλους να περιμένουν κάτι περισσότερο από εσάς… Η εργασία σας, σας προκαλεί άγχος και υπερένταση, ενώ συχνές εναλλαγές και εκνευρισμοί στην καθημερινή ροή των εργασιών, θα σας προκαλεί αναστάτωση. Εσείς αυτό που πρέπει να αποφύγετε αυτές τις μέρες είναι τις κόντρες, τους καβγάδες, τους ανταγωνισμούς, ενώ χρήσιμο είναι να αποφύγετε τις τάσεις κυριαρχίας που θα σας καταβάλουν.


ΤΟΞΟΤΗΣ


Με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Κριού ο έρωτας παίρνει μία απρόβλεπτη και άστατη μορφή, η οποία για την ώρα σας εμπνέει και σας δίνει χαρά… Είναι αλήθεια ότι σας είχαν λείψει οι χαρούμενες εξελίξεις από την αισθηματική σας ζωή. Το διάστημα αυτό υπάρχουν γεγονότα και μία συνεχής ροή θεμάτων που θα σας δώσουν ικανοποίηση … Ωστόσο θυμηθείτε πως όσο δυνατά και να είναι τα συναισθήματα που βιώνετε τώρα, δεν έχουν την σταθερότητα που μπορεί αυτή τη στιγμή να νομίζετε. Μην παρασύρεστε λοιπόν από τον ενθουσιασμό σας και να αναμένετε στην πορεία συναισθηματική αστάθεια.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Η προσωπική σας ζωή περνά μία περίοδο αναταραχής και προκύπτουν ξαφνικά γεγονότα στο σπίτι και στην οικογένεια που σας δημιουργούν αναστάτωση και εκνευρισμό! Η επιθυμία για ένταση, καβγά ή εκδίκηση, είναι πολύ έντονη και θα πρέπει να την περιορίσετε για να μην βγείτε εκτός ορίων. Επιπλέον, θυμηθείτε ότι η οικογένειά σας, είναι δίπλα σας για να σας υποστηρίζει σε κάθε σας βήμα, προσπαθήστε λοιπόν να φερθείτε δίκαια αυτές τις μέρες περιορίζοντας την οξυθυμία σας. Πολλοί θα αλλάξετε χώρο σπιτιού.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Η εποχή αυτή σας κάνει αρκετά πιο διεκδικητικούς, αποφασιστικούς αλλά και δραστήριους … Δεν λείπει όμως και το αίσθημα της κούρασης, της εξάντλησης αλλά και της απογοήτευσης, για υποθέσεις που ανήκουν στο παρελθόν και οι οποίες συνεχίζουν με κάποιο τρόπο να ασκούν επιρροή και στο παρόν σας. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού φέρνει ξαφνικά μηνύματα, ειδήσεις και νέες γνωριμίες… θα πρέπει να αξιοποιήσετε όλα αυτά τα νέα ανοίγματα που θα σας γίνουν, αποφεύγοντας τον υπέρμετρο ενθουσιασμό αλλά και την βιασύνη.


ΙΧΘΥΣ


Με μία Πανσέληνο στο ζώδιο του Κριού, νιώθετε αβεβαιότητα αλλά και ανασφάλεια τόσο οικονομική όσο και συναισθηματική! Οι απρόοπτες εξελίξεις σας βγάζουν έξω από την ροή που είχατε συνηθίσει ως τώρα και κλονίζεται το αίσθημα εμπιστοσύνης προς κάποια άτομα που πιστεύατε ότι ως τώρα ήταν σωστά απέναντί σας. Αποφύγετε τις επιπόλαιες επενδύσεις τόσο με το χρήμα όσο και με τα οικονομικά σας και γίνεται πιο επιλεκτικοί στους ανθρώπους που ανοίγεστε και διατηρείτε ως φίλους!


ΠΗΓΗ: http://www.oroskopos.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X