Σύνοδος Ερμή με Δία 11/10: Τύχη και θετικές εξελίξεις για τα ζώδια thumbnail
Ο Ερμής και ο Δίας στο γλυκό και καλοσυνάτο ζώδιο του Ζυγού, σχηματίζουν μία τυχερή Σύνοδο την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016...

Σύνοδος Ερμή με Δία 11/10: Τύχη και θετικές εξελίξεις για τα ζώδια

Ο Ερμής και ο Δίας στο γλυκό και καλοσυνάτο ζώδιο του Ζυγού, σχηματίζουν μία τυχερήΣύνοδο την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Οι δύο πλανήτες, με αυτή τους την συνάντηση, μας ευεργετούν με τύχη και θετικότητα, στις επικοινωνίες, τις επαφές, τις συναντήσεις, τις συμφωνίες, τις αποφάσεις και τις μετακινήσεις μας. Αυξάνει την κοινωνικότητα μας,  διευρύνει το μυαλό μας και εξομαλύνει σχέσεις που το χρειάζονται! Κάθε κίνηση, απόφαση και σκέψη μας χαρακτηρίζεται από θετικότητα, αισιοδοξία και αποτελεσματικότητα!Ευνοούνται κυρίως  τα ζώδια και οι ωροσκόποι του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) αλλά και της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες) και ιδιαίτερα 1ου δεκαημέρου!


ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ: Μίλα μου για δέσμευση!
Η καλύτερη εποχή για να πετύχεις αυτά που επιθυμείς στη συντροφική ζωή, αφού οι ευκαιρίες θα πέφτουν βροχή και εσύ μπορείς να της αρπάξεις με μία σου και μόνο λέξη!

ΤΑΥΡΟΣ: Μίλα μου για εργασία!
Οι ιδέες σου και η αποτελεσματικότητα σου στην εργασία, αναγνωρίζονται και κερδίζεις αυτά που επιδίωκες! Παράλληλα η καθημερινότητα σου βελτιώνεται, το ίδιο και η εμφάνιση σου, αν τολμήσεις την αλλαγή! ΔΙΔΥΜΟΣ: Μίλα μου για έρωτα!
Μετακινήσεις για διασκέδαση, φλερτ και έρωτα, έρχονται ως ευκαιρίες και καλό θα είναι να τις αρπάξεις! Είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι, να περιμένεις κάποια ερωτική χαρά μέσω της επικοινωνιακής οδού!  ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μίλα μου για τα παλιά!
Οι οικογενειακές σχέσεις συσφίγγονται και έρχεσαι πιο κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Καλή εποχή για οικογενειακές συγκεντρώσεις και μετακομίσεις. Κάποιος έρωτας από το παρελθόν επιστρέφει! 

ΛΕΩΝ: Μίλα μου για τα πάντα!
Ο τρόπος σκέψης και έκφρασης σου είναι αξιοθαύμαστος και μπορείς να πετύχεις πολλά αν τολμήσεις να υλοποιήσεις τις ιδέες σου! Κοινωνικές δραστηριότητες και μετακινήσεις ευνοούνται!ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μίλα μου για χρήμα!
Παίρνεις επιτέλους αποφάσεις που ευνοούν τον οικονομικό τομέα και φυσικά πολύτιμος σύμμαχος σου είναι η τύχη των ημερών στο πορτοφόλι σου. Αποδεικνύεις την αξία σου και βελτιώνεται και ο αισθηματικός τομέας, μέσω της επικοινωνιακής οδού.  ΖΥΓΟΣ: Μίλα μου, απλά μίλα μου!
Είσαι έξυπνος, γοητευτικός, εύγλωττος και απόλυτα επικοινωνιακός. Ο τρόπος που προσεγγίζεις τα πάντα και τους πάντες, είναι σωστός, αποτελεσματικός  και εποικοδομητικός. Μην φοβάσαι να εκφραστείς τώρα, αφού θα σου φέρει μόνο κέρδος σε όλους τους τομείς και σχέσεις.  ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μίλα μου εαυτέ μου!
Η ενδοσκόπηση του εαυτού σου τώρα, γίνεται ξεκάθαρα και εσύ αντιλαμβάνεσαι απόλυτα τις ψυχικές σου ανάγκες σου και προσπερνάς άγχη και φοβίες. Μυστικές σχέσεις και επικοινωνίες ευνοούνται!ΤΟΞΟΤΗΣ: Μίλα μου φίλε!
Η επικοινωνία με τους φίλους σου, ευνοείται πολύ, όπως και οποιαδήποτε δραστηριότητα που τους αφορά! Διόρθωσε μία φιλική προβληματική σχέση και τόλμησε να κυνηγήσεις ένα μεγάλο σου όνειρο κάνοντας αλλαγές στη ζωή σου!ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μίλα μου για καταξίωση!
Οι ευκαιρίες για θετικές επαγγελματικές συζητήσεις, πετυχημένες συμφωνίες και ορθές διαπραγματεύσεις στη καριέρα, είναι εδώ και είναι στο χέρι σου να αγγίξεις την επιτυχία. Οικογενειακά θέματα και η βελτίωση της κοινωνική σου εικόνας ευνοούνται!ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μίλα μου για ταξίδια!
Πρόκειται για την ιδανική περίοδο για μετακινήσεις αλλά και για κοινωνικές επαφές! Μην πεις όχι στη ευκαιρία για ταξίδι και τόλμησε να ανοίξεις ορίζοντες!ΙΧΘΥΣ: Μίλα μου για πάθος!
Η αναγνώριση των συναισθημάτων σου και η βαθιά επισκόπηση των συναισθημάτων σου, σε βοηθούν σημαντικά σε κάθε σου απόφαση και επικοινωνία. Ο συναισθηματικός, ο οικονομικός αλλά και ο σεξουαλικός τομέας, ευνοούνται ιδιαίτερα! 


 


ΠΗΓΗ: http://www.oroskopos.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X