Τα ζώδια και οι προβλέψεις της Παρασκευής thumbnail

Τα ζώδια και οι προβλέψεις της Παρασκευής

Κριός


Φίλε Κριέ, οι πολλές υποχρεώσεις της ημέρας θα σε αγχώσουν και θα σε αποσυντονίσουν. Κοίτα να έχεις πολύ συνετό προγραμματισμό σε ό,τι κάνεις και να κρατάς την ψυχραιμία σου σε κάποια θέματα που μπορεί να μην τελειώνουν ακόμη. Θα μπορέσεις να τα φέρεις όλα εις πέρας με αποτελεσματικό τρόπο.


Αισθηματικές προβλέψεις


Στα αισθηματικά σου, απόφυγε να πιέζεις καταστάσεις στη σχέση σου και φρόντισε να εξηγήσεις στο σύντροφό σου τις δικές σου απόψεις και θα δεις ότι όλα θα λυθούν. Η διαλλακτικότητα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σήμερα στις μεταξύ σας κουβέντες, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι και που θα μπλοκάρουν τις επαφές σου. Οι ελεύθεροι του ζωδίου μην περιμένετε τον έρωτα να έρθει να σας βρει, αλλά κάντε κινήσεις για να τον ανακαλύψετε εσείς.


Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα


Στα επαγγελματικά σου συνέχισε με τους ρυθμούς αυτούς που έχεις και μην το βάζεις κάτω με την πρώτη δυσκολία που θα σου παρουσιαστεί. Όλες αυτές οι αναβολές και τα προβληματάκια είναι αναμενόμενα, γι’ αυτό μην αγχώνεσαι άδικα. Στα οικονομικά μπορείς να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον, αλλά απόφυγε να κλείσεις νέες συμφωνίες. 


 


 


Ταύρος


Αγαπητέ Ταύρε, τη σημερινή ημέρα θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα προσπαθείς να επιλύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν. Πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στα θέματα που αφορούν το παρελθόν. Δεν πρέπει να βγαίνεις εκτός εαυτού ό,τι και αν γίνει, αλλά να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου με κάθε τρόπο, αν θέλεις να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις όσο καλύτερα γίνεται.


Αισθηματικές προβλέψεις


Σήμερα, φρόντισε να δεις τα πράγματα πιο σφαιρικά για να καλυτερέψεις τη σχέση σου. Είναι στο χέρι σου να γίνουν τα πράγματα πιο όμορφα. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι αξιόλογο στη ζωή σου μην αγχώνεσαι, βγες έξω με τους φίλους σου και γίνε θετικός στα άτομα που θα γνωρίσεις. Θα έχεις πολλές πιθανότητες μέσα από αυτά να βρεις και αυτό που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά.


Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα


Φίλε Ταύρε, προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στο χώρο της δουλειάς σου, τώρα αρχίζουν να ξεπερνιούνται και αρχίζεις και νιώθεις καλύτερα ψυχικά. Φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις.


Δίδυμοι


Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικά θέματα που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις. Αν σε προβληματίζουν οικογενειακά θέματα ευνοείσαι απόλυτα, γιατί η ημέρα είναι κατάλληλη να τα διεκπεραιώσεις. Απόφυγε μόνο να εμπλακείς σε θέματα που είτε δεν είναι της δικής σου αρμοδιότητας, είτε σχετίζονται με μελλοντικά σχέδια που είναι ασαφή, γιατί θα βρεθείς αντιμέτωπος με δυσάρεστες εκπλήξεις.


Αισθηματικές προβλέψεις


Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού και η θετική όψη που θα πραγματοποιήσει με την Αφροδίτη θα σε κάνει να εξωτερικευτείς περισσότερο, αγαπητέ Δίδυμε, και να δώσεις πολλά στο σύντροφό σου, ώστε να νιώσει πολύ καλύτερα μαζί σου και να στο ανταποδώσει και αυτός με την σειρά του. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι να περιμένεις να συμβούν κάποια ευχάριστα γεγονότα που θα φέρουν την καινούργια γνωριμία που περίμενες.


Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα


Στα θέματα της εργασίας τα πηγαίνεις πολύ καλά, αλλά έχεις έντονο το αίσθημα ότι θέλεις να προσφέρεις και άλλα. Σταμάτα πια να καταπιάνεσαι με υποθέσεις άλλων και μερίμνησε μόνο για τα δικά σου σχέδια. Στα οικονομικά απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και να κάνεις και οικονομικές συναλλαγές. 
Καρκίνος


Αγαπητέ Καρκίνε, πολλά πράγματα αρχίζουν και μπαίνουν σε μια σειρά γεγονός που σου προσφέρει απόλυτη ικανοποίηση αυτήν την Παρασκευή. Επειδή όμως υπάρχει πιθανότητα να αντιμετωπίσεις δυσκολίες στην επικοινωνία με τους γύρω σου και τα λόγια σου να μην γίνονται κατανοητά, προσπάθησε να είσαι σαφής στις κουβέντες σου και μην προσπαθήσεις να μπερδέψεις τους συνομιλητές σου, γιατί στο τέλος εσύ θα είσαι ο ζημιωμένος.


Αισθηματικές προβλέψεις


Στην αισθηματική σου ζωή, θα πρέπει να επιδείξεις υπομονή και σύνεση και να μην πεις λόγια που μπορούν να οδηγήσουν το σύντροφό σου στα άκρα. Σταμάτα πια να ασχολείσαι με το παρελθόν και κοίτα μπροστά σου, για να φτιάξεις το μέλλον σου. Εσύ που κάνεις ακόμη παρέα με τη μοναξιά σου, φρόντισε να βγεις έξω και να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει με όμορφο και διακριτικό τρόπο. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου!


Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα


Στα θέματα της εργασίας θα τα καταφέρεις μια χαρά. Μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον, αλλά και να διευθετήσεις και θέματα, τα οποία έχουν σχέση με συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου δυστυχώς θα συνεχίσεις να ξοδεύεις χρήματα. Φρόντισε να βάλεις προγραμματισμό, γιατί ήδη έχεις βγει έξω από το πρόγραμμά σου.


 


 


Λέων


Αγαπητέ Λέοντα, οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα θα είναι πολλές και ενδιαφέρουσες. Ωστόσο πρέπει με σύνεση και προγραμματισμό, να δεις τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις και μετά να πάρεις αποφάσεις. Θα έχεις την ικανότητα να διακρίνεις ποια άτομα είναι αυτά που πραγματικά έχουν αγνές προθέσεις για σένα και ποια όχι και να τα απομακρύνεις από τη ζωή σου.


Αισθηματικές προβλέψεις


Η ημέρα σου επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις στην αισθηματική σου ζωή και ο σύντροφός σου θα σου εκφράσει τον έρωτα του με ξεκάθαρες κουβέντες και κινήσεις, γεγονός που θα σε κάνει να πετάξεις στον έβδομο ουρανό. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι άνοιξε σήμερα τους ορίζοντες σου, αλλά και τον κύκλο γνωριμιών σου συναντώντας παλιούς φίλους και γνωστούς.


Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα


Στα επαγγελματικά σου μην μειώσεις τις προσπάθειες που κάνεις, μείνε πιστός στο πρόγραμμα που έχεις θέσει και είναι σίγουρο ότι θα φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία που θέλεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου και να τακτοποιήσεις τις οφειλές σου.


 


 


Παρθενος


Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, πρέπει να καταβάλεις πολλές προσπάθειες, για να μπορέσεις να φτάσεις στους στόχους που θέλεις. Η ημέρα θα είναι καλή για να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν τα οικογενειακά σου και να προσέξεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου και την υγεία σου. Πρέπει να προσέξεις τη διατροφή σου, αν δε θέλεις να έχεις προβλήματα στο μέλλον.


Αισθηματικές προβλέψεις


Φίλε Παρθένε, θα κάνεις κάποιες συζητήσεις με το σύντροφό σου για θέματα που αφορούν τη σχέση σας και την κοινή σας πορεία. Απόφυγε να νευριάσεις, γιατί δε θα μπορείς να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα. Εσύ που ακόμη κάνεις παρέα με τη μοναξιά σου, σε περιμένει μία ευχάριστη είδηση από το άτομο που έχεις ερωτευτεί και το βράδυ σου προμηνύεται ιδιαίτερα ερωτικό… 


Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα


Η δουλειά σου σήμερα θα κινηθεί σε ικανοποιητικά επίπεδα και οι αποδώσεις που έχεις, μπορούν να ξεπεράσουν προβληματικές καταστάσεις. Οι συνάδελφοί σου θα είναι στο πλευρό σου για να σε βοηθήσουν σε πρακτικά ζητήματα. Στα οικονομικά σου θα προκύψουν έξοδα που θα σε προβληματίσουν αρκετά, αλλά θα βρεις πηγές για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου και να τα καλύψεις.


Ζυγός


Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, η επικοινωνία και οι συζητήσεις θα έχουν τον κυρίαρχο λόγο στη ζωή σου. Ωστόσο καλό θα είναι να αποφύγεις καινούργια πράγματα, αν δεν έχεις τελειώσει ήδη με υπάρχοντα θέματα που σε αφορούν. Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον, αλλά και με εκκρεμή θέματα του παρελθόντος, που μέχρι τώρα σε κουράζουν και σε βάζουν σε σκέψεις.


Αισθηματικές προβλέψεις


Η σχέση σου, φίλε Ζυγέ, είναι σε καλά επίπεδα αλλά για να την κάνεις ακόμη καλύτερη, καλό θα είναι να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και να εκδηλώνεις αυτά που νιώθεις στον άνθρωπό σου. Εσύ που είσαι μόνος σου, σταμάτα επιτέλους να ασχολείσαι με το παρελθόν σου και άνοιξε τα φτερά σου για να συναντήσεις νέους ανθρώπους και να ζήσεις άλλες εμπειρίες.


Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα


Στα επαγγελματικά σου σήμερα θα δεχτείς τη βοήθεια των συνεργατών σου και τα σχέδια που έχεις για το μέλλον θα πάρουν εύκολα το δρόμο της υλοποίησης, χάρη στη βοήθειά τους. Τα οικονομικά σου θα βρίσκονται σε ισορροπία, αρκεί να κάνεις σωστό προγραμματισμό και να μην παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα και αγορές.


Σκορπιός


Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, κοίτα να καλύψεις κενά του παρελθόντος και να επεξεργαστείς στο μυαλό σου τις ιδανικότερες λύσεις στα ζητήματά σου. Χωρίς άγχος, χωρίς βιασύνη, απερίσπαστα και χωρίς επηρεασμό. Η ημέρα θα είναι καλή για ξεκαθαρίσματα που αφορούν παρελθοντικές καταστάσεις. Απόφυγε οποιεσδήποτε τάσεις απομόνωσης που μπορεί να έχεις και συνεργάσου με τους οικείους σου, για να τονώσεις ευχάριστα την καθημερινότητά σου.


Αισθηματικές προβλέψεις


Στην αισθηματική σου ζωή σε περιμένουν ευχάριστα μαντάτα μιας και σήμερα ο σύντροφός σου θα σου ανακοινώσει τις αποφάσεις του που αφορούν παρελθοντικές κουβέντες που είχατε κάνει και έχουν σχέση με το σπίτι σας. Αυτό θα σε ικανοποιήσει και θα διώξει τις ανασφάλειές σου μακριά. Κι αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις τη μοναξιά από τη ζωή σου, μην το βάζεις κάτω, αλλά προσπάθησε να διορθώσεις τα λάθη που κάνεις και ακόμη δεν τα έχεις καταφέρει. Μόνο έτσι θα έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις. 


Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα


Σήμερα στη δουλειά σου θα μπορέσεις να διευθετήσεις σχέδια που έχεις βάλει από το παρελθόν. Συνεργασίες και αλλαγές ευνοούνται, αλλά κατόπιν ωρίμου σκέψεως και εφόσον έχεις ήδη βάλει τις βάσεις για να ‘‘ανθίσουν’’. Αρχίζεις και ισορροπείς πολλές καταστάσεις στα οικονομικά σου και ίσως τώρα μπορείς να κάνεις και μία περιττή αγορά που θα σε αναζωογονήσει.


Τοξότης


Σήμερα, φίλε Τοξότη, θα κινηθείς σε ικανοποιητικά επίπεδα. Πρέπει να βάλεις τις προτεραιότητές σου για το τι θέλεις να τελειώνεις πρώτα κι έτσι δε θα αγχωθείς. Οι δυνατότητές σου είναι πολλές και θα έχεις την τύχη με το μέρος σου για να τα καταφέρεις. Οι κοινωνικές επαφές επίσης ευνοούνται και κάποιες από αυτές θα σε βοηθήσουν με κάποιες προτάσεις που θα σου κάνουν.


 


Αισθηματικές προβλέψεις


Στα προσωπικά σου, θα μπορέσεις να φτιάξεις την όποια κατάσταση μπορεί να δημιουργεί πρόβλημα στη σχέση σου και συντηρεί το άσχημο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Εσύ που διανύεις ερωτικές μοναξιές, μην κάθεσαι καθόλου μέσα στο σπίτι και βγες έξω να γνωρίσεις το άλλο σου μισό. Η τύχη είναι με το μέρος σου!!! 


Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα


Η δουλειά σου θα έχει μεγάλο φόρτο με κάποια απρόσμενα θέματα που θα προκύψουν. Σε καμία περίπτωση μη χάσεις την ψυχραιμία σου και αν δεις ότι δεν προλαβαίνεις, ζήτησε από τα άτομα που εμπιστεύεσαι να σε βοηθήσουν. Στα οικονομικά σου φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου γιατί θα παρασυρθείς σε πολλά έξοδα και μετά θα αγχώνεσαι.


Αιγόκερως


Ο καινούργιος τρόπος σκέψης που έχεις υιοθετήσει σε οδηγεί σήμερα σε μια περίοδο ανανέωσης και αναθεώρησης όλων των καταστάσεων στη ζωή σου, αγαπητέ Αιγόκερε. Θα καταφέρεις να απαλλαγείς μια και καλή από ανθρώπους που σου φέρνουν εμπόδια και χαλάνε την ψυχολογία σου και θα τακτοποιήσεις μισοτελειωμένα ζητήματα που μέχρι τώρα απέφευγες να αντιμετωπίσεις.


Αισθηματικές προβλέψεις


Στην προσωπική σου ζωή, θα κάνεις κάποιες συζητήσεις με τον άνθρωπό σου και μερικά πράγματα δε θα στα λέει ξεκάθαρα. Φρόντισε να μη φορτιστείς και με όμορφο τρόπο δώσε του να καταλάβει τι ζητάς και τι έχεις ανάγκη από τον ίδιο. Κι αν ακόμη περιμένεις το άλλο σου μισό να κάνει την εμφάνιση του, κάποια φλερτ που θα σου κάνουν μπορεί να υπόσχονται πολλά παραπάνω από αυτά που μπορούν να σου δώσουν. Έχε το νου σου!!


Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα


Στη δουλειά σου μπορείς να κάνεις τις επαφές που θέλεις, αλλά σε κάποιες προτάσεις που θα σου κάνουν καλό θα είναι πριν απαντήσεις, να τις σκεφτείς πολύ καλά. Στα οικονομικά σου απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και κινήσου ανάλογα, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.


Υδροχόος


Φίλε Υδροχόε, έχεις στο νου σου να κάνεις πολλές αλλαγές. Προς το παρόν όμως δεν πρέπει να κάνεις βιαστικά βήματα, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη που μετά δε θα μπορείς να διορθώσεις. Σήμερα θα νιώσεις καλύτερα και θα αναθεωρήσεις κάποια θέματα που αφορούν εσένα και το στενό σου περιβάλλον. Επιβάλλεται να κάνεις συζητήσεις με δικά σου άτομα, για να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος.


Αισθηματικές προβλέψεις


Στη σχέση σου, θα περάσεις πολύ καλά με τον άνθρωπό σου και μπορείς να κάνεις συζητήσεις για ό,τι σε προβληματίζει και είναι σίγουρο ότι μετά θα έχεις καλύτερη ψυχολογική διάθεση. Εσύ που κυνηγάς την ευτυχία στο πρόσωπο ενός συναδέλφου σου, να ξέρεις ότι οι οιωνοί είναι θετικοί για να τον πλησιάσεις και να του εκφράσεις τον έρωτά σου. Η ανταπόκρισή του θα σε χαροποιήσει… 


Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα


Στη δουλειά σου πολλά πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους και αρχίζεις να κάνεις κινήσεις για τα επόμενα βήματά σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και έχουν ισορροπία. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να τακτοποιήσεις θέματα νόμου που σε προβληματίζουν αρκεί να έχεις σκεφτεί από πριν τους τρόπους που θα αντιμετωπίσεις πιθανές δυσκολίες. 


Ιχθείς


Αγαπητέ Ιχθύ, σε πολλές καταστάσεις που δεν έδινες λύσεις μέχρι τώρα γιατί σε δέσμευε η συναισθηματικότητά σου, θα κάνεις επιτέλους πάρα πολλά ξεκαθαρίσματα. Πρέπει μερικά πράγματα να τα δεις με ηρεμία και να κινηθείς ανάλογα. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Αυτή η Παρασκευή προσφέρεται για επαφές με πολύ δικά σου πρόσωπα, για ανταλλαγές απόψεων και εκτόνωση της ψυχολογίας σου.


Αισθηματικές προβλέψεις


Στη σχέση σου, φίλε Ιχθύ, μπορείς σήμερα να περάσεις υπέροχα, αρκεί να αφήσεις όλα σου τα προβλήματα έξω από αυτήν και να αφεθείς στα χέρια του συντρόφου σου που είναι έτοιμος να σε καλοδεχτεί. Κι αν ζεις ακόμη στη μοναξιά σου, μη διστάσεις να αποδεχτείς τις προτάσεις για εξόδους από άτομα που βρίσκεστε στο ίδιο επαγγελματικό περιβάλλον. Τουλάχιστον θα έχετε πολλά θέματα προς συζήτηση και θα περάσεις όμορφα το βράδυ σου. 


Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα


Οι βάσεις που έχεις βάλει στη δουλειά σου είναι πολύ καλές. Σήμερα μπορείς να στρώσεις κατάλληλα το πεδίο, ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και να τελειώσεις μια και καλή με τις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Στα οικονομικά σου θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν και ειδικότερα θέματα νόμου.


http://www.myastro.gr


 [fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X