Ένα φιλί… σκέτη αηδία

Στα παρασκήνια των Billboard Awards συναντήθηκαν τυχαία οι πρώην σύντροφοι Selena Gomez και Justin Bieber. Στο πλευρό της 20χρονης popstar βρισκόταν η Taylor Swift, κολλητή της και… παρηγορήτρα της. Καθώς οι δύο κοπέλες έπεσαν πάνω στον τέως της Selena, Justin Bieber, η κοπέλα γύρισε προς το μέρος του και του άφησε ένα φιλί στο μάγουλο προκαλώντας αηδία στην Taylor που έβγαλε τη γλώσσα επιδεικτικά!

Ο διάλογός τους διήρκεσε μερικά λεπτά, ενώ η Country superstar έδειχνε ανυπόμονη να ολοκληρωθεί αυτό το τετ α τετ.

Οι διοργανωτές νομίζοντας ότι το ζευγάρι είναι ακόη μαζί είχαν προγραμματίσει οι δυο τους να καθίσουν δίπλα δίπλα. Φαίνεται όμως πως τελευταία στιγμή και μετά τη μεσολάβηση των εκπροσώπων των δύο καλλιτεχνών ζητήθηκε η αλλαγή της… χωροταξίας και η Selena κάθισε δίπλα στην καλύτερή της φίλη Taylor Swift, η οποία και της στάθηκε σε όλες τις δύσκολες στιγμές και σε όλους τους χωρισμούς με τον αγαπημένο της Justin.

Aπό την πλευρά του εκείνος φάνηκε ιδιαίτερα πικραμένος από τις κριτικές που δέχεται και κυρίως τις επικρίσεις για την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του. “Είμαι μόλις 19 και προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ!” τόνισε κατά την απονομή του βραβείου του.

Πάντως δεν είναι ακόμη γνωστό αν Selena και Justin έχουν επανασυνδεθεί ή έχουν χωρίσει οριστικά. Πάντως το σίγουρο είναι ότι ο νεαρός καλλιτέχνης δεν έχει την αποδοχή των… κολλητών!


Σχετικά άρθρα