Αλ.Τσίπρας: Δώδεκα προτάσεις για το Ασφαλιστικό

Την ανάγκη δημιουργίας ενός πανελλαδικού δικτύου αλληλεγγύης των συνταξιούχων υποστήριξε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας απόψε σε συγκέντρωση συνταξιούχων, ενώ παράλληλα, ανακοίνωσε σειρά πολιτικών του ΣΥΡΙΖΑ για την ενίσχυση των ασφαλιστικών ταμείων.

Ο κ. Τσίπρας είπε ότι είναι η ώρα να στήσουμε ένα δίκτυο, ένα πυλώνα αλληλεγγύης και δράσης στο χώρο των συνταξιούχων με πανελλαδική δομή που θα στηρίζει με όλους τους τρόπους τον συνταξιούχο και θα κάνει αποδοτικότερη τη δουλειά του ΣΥΡΙΖΑ και σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα.

Απαντώντας σε δηλώσεις του πρωθυπουργού και κυβερνητικών στελεχών για τις αισιόδοξες εκτιμήσεις σχετικά με την έξοδο της χώρας από την κρίση, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι έχουν αποτύχει σε όλες τις προβλέψεις τους. Η εσωτερική και εξωτερική τρόικα και ο μηχανισμός της προπαγάνδας τους προσπαθεί να μας πείσει ότι τα πράγματα πάνε καλύτερα και πρόσθεσε :

“Μας λένε ανερυθρίαστα ότι βγαίνουμε από την κρίση την ώρα που όλη η Ευρώπη μπαίνει όλο και πιο βαθιά στην κρίση. Προσπαθούν να μας πείσουν ότι αλλάζει το κλίμα γιατί ξεκινάνε το πρόγραμμα της λεηλασίας του δημόσιου πλούτου που ονομάζουν πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων

Σχετικά άρθρα