Κύπρος: Στελέχη του ΔΗΚΟ έθεσαν εαυτούς εκτός κόμματος

Με τη συμπεριφορά τους, πριν από τις προεδρικές εκλογές αλλά και μετά, κάποια στελέχη έθεσαν ουσιαστικά εαυτούς εκτός ΔΗΚΟ, δήλωσε ο νέος εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Άγγελος Βότσης. Ανάφερε συγκεκριμένα ότι κάποια στελέχη παρευρίσκονταν σε συζητήσεις, εκπροσωπώντας άλλο από τον υποψήφιο που είχε υποδείξει το ΔΗΚΟ.

Είναι αυτονόητο, είπε, ότι με την ενέργειά τους αυτή αποδεικνύουν ότι δεν έχουν θέση στο κόμμα. Ο κ. Βότσης, ο οποίος μιλούσε στο ΡΙΚ, διασαφήνισε ότι στη χθεσινή συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου του κόμματος δεν τέθηκε θέμα τιμωρίας στελεχών για τις επιλογές τους στις προεδρικές εκλογές. Ωστόσο, διευκρίνισε ότι η αντικομματική συμπεριφορά στελεχών θα απασχολήσει την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, που θα συνέλθει το Σάββατο.

Ο εκπρόσωπος επιβεβαίωσε ότι στην εισήγησή του ενώπιον του Εκτελεστικού Γραφείου ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Μάριος Καρογιάν έκανε αναφορά στον βουλευτή και τέως αντιπρόεδρο, Νικόλα Παπαδόπουλο. Αναφέρθηκε ιδιαίτερα σε συνέντευξη του κ. Παπαδόπουλου στην εφημερίδα “Φιλελεύθερος

Σχετικά άρθρα