Αγωνία για την 13χρονη – Στην δημοσιότητα φωτογραφίες

Δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αστυνομία, μετά από εισαγγελική διάταξη, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 23χρονου υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος κατηγορείται για αρπαγή της ανήλικης από τα Σπάτα.

Πρόκειται για τον Marjon Ajaji του Fatmir και της Razie, που γεννήθηκε στις 25-03-1990 στην Αλβανία, προσωρινά κάτοικος Λουτρών Ελευθερούπολης Καβάλας.

Την περασμένη Κυριακή, κατά τις βραδινές ώρες, η γιαγιά της ανήλικης κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφαλείας Σπάτων ότι η 13χρονη εγγονή της αποχώρησε από την οικία, όπου διέμεναν μαζί.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 23χρονος Αλβανός, ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα, διατηρούσε συχνή επαφή με την ανήλικη, μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης (facebook), ενέχεται στην αρπαγή της.

Από τη Δευτέρα διενεργούνται εκτεταμένες αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας, καθώς σύμφωνα με την αστυνομία, το πρωί της ίδιας ημέρας η ανήλικη βρισκόταν μαζί με τον 23χρονο δράστη σε αγροικία, όπου ο ίδιος διέμενε προσωρινά, σε αγροτική περιοχή στα Λουτρά Ελευθερούπολης του δήμου Παγγαίου.

Η δημοσιοποίηση έχει χρονική διάρκεια έξι μηνών, έγινε σύμφωνα με σχετική εισαγγελική διάταξη, και αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, αλλά και στη διερεύνηση της συμμετοχής του δράστη σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Οι φωτογραφίες της ανήλικης έχουν δοθεί με τη συναίνεση των οικείων, για αναζητήσεις, στο Amber Alert, το οποίο και έχει ενεργοποιηθεί.

Δείτε την έκκληση της γιαγιάς της 13χρονης:

Σχετικά άρθρα