Στην Αθήνα ο Αναστασίου

Μετά από αρκετές ημέρες παρουσίας στο εξωτερικό με συνεχείς μετακινήσεις (από την Ολλανδία προς άλλες χώρες) ο Γιάννης Αναστασίου βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού πάτησε σήμερα Αθήνα και η έλευσή του μόνο τυχαία δεν είναι.

Ο Αναστασίου ήρθε για τρεις λόγους. Ο πρώτος είναι για να δει αγωνιζόμενους μεταγραφικούς στόχους την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τον Ιγκλέσιας του Ατρομήτου, τον Κουρμπέλη του Αστέρα Τρίπολης και τον Κοροβέση του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο δεύτερος λόγος είναι γιατί την Κυριακή το βράδυ έρχεται στην Ελλάδα ο Εμίρ Μπαϊράμι και ο Αναστασίου θέλει να είναι ο ίδιος εδώ για να σιγουρευτεί ότι η τελειωμένη μεταγραφή δεν θα χαλάσει από κάτι απρόοπτο.

Ο τρίτος λόγος είναι γιατί θέλει να συζητηθούν σε μια σύσκεψη υπό τον Γιάννη Αλαφούζου, παρόντος και του Νίκου Νταμπίζα (ο Δημήτρης Σαραβάκος απουσιάζει στην Ελβετία για προσωπική υπόθεση), οι εξελίξεις στα μεταγραφικά αλλά και στο μέτωπο των αποδεσμεύσεων, να ρυθμιστούν οι τελικές λεπτομέρειες για την προετοιμασία και να μάθει από πρώτο χέρι τι ισχύει με το «Απήλιον» και τι έγινε με την αδειοδότηση.

Οι επόμενες ημέρες θα είναι γεμάτες για τον Αναστασίου.

Σχετικά άρθρα