Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για τις εξελίξεις στην Τουρκία

Οι Ανεξάρτητες Έλληνες παρακολουθούν πολύ στενά τις άκρως ανησυχητικές εξελίξεις στην Τουρκία με επίκεντρο την Κωνσταντινούπολη, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους.

Ο Πρόεδρος του Κινήματος Πάνος Καμμένος είχε χθες το βράδυ τηλεδιάσκεψη με τον Τομεάρχη Εξωτερικών και Βουλευτή Επικρατείας Τέρενς Κουίκ και τον Τομεάρχη Άμυνας Πτέραρχο ε.α. Γιώργο Νταβρή.

Ο Πρόεδρος του Κινήματος ζήτησε από τους δύο Τομεάρχες να απευθυνθούν άμεσα για ενημέρωση τόσο στον Υπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλο όσο και στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Παναγιωτόπουλο.

Ο Τέρενς Κουίκ επικοινώνησε και αργά χθες το βράδυ, αλλά και σήμερα το πρωί με τον Υφυπουργό Εξωτερικών Κώστα Τσιάρα, καθώς ο Υπουργός Δημήτρης Αβραμόπουλος απουσιάζει στο εξωτερικό και δεν κατέστη δυνατή η τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του.

Ο κ. Τσιάρας ανέφερε στον Τομεάρχη Εξωτερικών των Ανεξάρτητων Ελλήνων ότι η ελληνική κυβέρνηση παρακολουθεί με ιδιαίτερη προσοχή και σοβαρότητα την κατάσταση στην Τουρκία έχοντας συνεχή ενημέρωση τόσο από την Πρεσβεία μας στην Άγκυρα, όσο και από τις Προξενικές μας Αρχές και κυρίως από το Γενικό Προξενείο της Κωνσταντινούπολης.

Μέσα στο επόμενο 24ωρο θα υπάρξει και επίσκεψη του Τέρενς Κουίκ στο Υπουργείο Εξωτερικών για πιο λεπτομερή ενημέρωση.

Τηλεφωνική επικοινωνία υπήρξε και με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος έδωσε μία εικόνα της κατάστασης που επικρατεί κυρίως στη Κωνσταντινούπολη, διαβεβαιώνοντας ταυτόχρονα ότι οι κινήσεις των πλοίων του τουρκικού πολεμικού ναυτικού στο Αιγαίο (τελευταία “διέλευση

Σχετικά άρθρα